Mure juba pikemat aega
Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » Mure juba pikemat aega
- This topic has 8 replies, 6 voices, and was last updated 14 years, 8 months tagasi by
vrsm.
-
AutorPostitused
-
mai 10, 2011 at 7:19 p.l. #22598
procrastinating
MemberTere, tere!
Pöördun siia sellise murega, mis mind juba kaua vaevab, aga üritasin ise lahendust leida (tulutult), et olen peaaegu 1,5 aastat käinud trennis; vahel küll tihemini, 5 x nädalas, või kui kiire aeg siis ikka 2-3 korda nädalas. Ja söön ka nii, et ikka vaatan mida suhu topin, ja suur magusasõber pole samuti (selle eest suur juurvilja/puuvilja sõber). Selle 1,5 aastaga olen ma saanud üsna tugevaks ja võhma on samuti juurde tulnud ning energiat on rohkem kui vaja. Sentimeetritest rääkides on jalad ja käed eelkõige nii 1-3 cm kaotanud, ning üsna treenitud, samuti ka selg. tagumik vajab veel natuke treeningut, kuid üks kehaosa mis pole treeninguga muutunud on kõht. Tunnen et lihased on olemas, kuid siiski pekipolstri all.
Ma ei oska oma treeningkava/toitumisharjumusi rohkem muuta, sest tundub nagu miski ei aitaks. Huvitav on samuti see, et kaal pole kilogi tõusnud ega langenud.
Käisin eratreeneri juures, ja tema ikka rõhub aeroobset trenni, kuid teen 3-4 korda (kui harvemini käin siis 1-2x) aeroobset trenni ning lisan väikesed jõuharjutused, kuid tulutult.
Mida soovitate veel proovida/muuta?
Kas olen lootusetu juhtum:D?
mai 10, 2011 at 7:55 p.l. #301726AlanBStard
ModeratorAga lisa siis suuremaid anaeroobseid koormusi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja pane kirja mida sa sööd.
mai 14, 2011 at 6:09 p.l. #302213Anonüümne
Guestjust- pane kirja mida sööd ja mitu korda päevas! ning kriba ka siia, siis saab suure t6enäosusega maetud koer ka leitud.
kuna oled trenni vihtunud, siis ilmselt söömisharjumuste muutustega kaotad ca. 5-8kg ning sinu juba toonuses keha saab ainult kadedaid pilke pyyda.
Kui suhkrud, suhkrujoogid, ka m6ned mahlad, valge jahutooted ja muu tyhi energia saab asendatud sellega, mida keha tegelikult vajab, siis puudub ka nälg tyhja energia järgi ning ei jää seal muud yle kui polster kaob. Ehk siis 1/2 teed oled ära käinud, trenniharjumused sisse harjutanud ning nyyd jääb veel toitumine ja v6ibolla ka ryht korda seada.
mai 14, 2011 at 9:00 p.l. #302231AlanBStard
ModeratorMa ei salvestanud kahjuks seda uuringut, aga koormuse suurendamisega on rasva võimalik ka juurde koguda, ja vist oli see isegi sama söögikogusega.
Tegu oli igapäevaste pikaajaliste mõõdukate koormustega. Noored naised ja mingid pallimängud. Ma olingi tollal üdini veendunud et krooniline aeroobika on halb ja ei pidanud seda uuringut eriliseks ja ei salvestanud.
Igatahes, kui krooniline aeroobika ei sobi, tasub proovida midagi intensiivset ja lühiajalist.
Ja optimeerida söök ja lisandid rasvapõletuseks.
mai 14, 2011 at 9:28 p.l. #302240gmaster
MemberMärksõnadeks koormuste kombineerimine ja vaheldus.
Liigsel aeroobsel tõesti omad miinused, aga seda ei saa nii üheselt võtta.. tavaliselt pingutavad naised aeroobse ja mehed anaeroobsega üle..
Aeroobse puhul ka selline huvitav asi olemas nagu chubby aerobics instructor syndrome
mai 14, 2011 at 9:35 p.l. #302242AlanBStard
ModeratorFitnessiringkondades räägitakse üldse igasugu huvitava nimega haigustest ja sündroomidest
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Üks veider ja murettekktav haigus on palumboism. Kahjuks ilma Palumbot ennast uurimata vist ei saagi kindlalt teada, mis selle täpselt põhjustas. Soovitan igatahes GH, IGF-1 ja insuliiniga ettevaatlik olla.
Samas “ohutu” IGF-1 protokoll on ka Palumbo enda välja mõeldud

Aga äkki mõtles siis kui enda peal oli puusse pannud.
mai 15, 2011 at 8:49 e.l. #302262jõuents
MemberFitnessiringkondades räägitakse üldse igasugu huvitava nimega haigustest ja sündroomidest
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Üks veider ja murettekktav haigus on palumboism. Kahjuks ilma Palumbot ennast uurimata vist ei saagi kindlalt teada, mis selle täpselt põhjustas. Soovitan igatahes GH, IGF-1 ja insuliiniga ettevaatlik olla.
Samas “ohutu” IGF-1 protokoll on ka Palumbo enda välja mõeldud

Aga äkki mõtles siis kui enda peal oli puusse pannud.
Damn. Päris haigeid pilte näeb sealt internetist kui see googlesse toksida. Ehk siis see pro kulturist läheb keha poolest lõpuks neandertaalseks tagasi.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , kui ma õigesti aru sain.mai 16, 2011 at 8:04 e.l. #302412procrastinating
MemberNii, kõige pealt suur aitäh kõigile.
Ma pole küll suutnud nüüd viimastel päevadel kõike üles märkida, mida suhu olen toppinud. Aga kirjutan nüüd lähima aja jooksul siis juba selle nädala alguse (3-4 päeva) menüü.
Minu kunagine treener mainis, et need õhtused õuna-banaani-pirni söömised võiks vahele jätta, sest need ju ainult süsivesikupommid, seega minu suured vaenlased. Ja neid puuviljade nö müüte on igal pool erinevalt kajastatud, et õhtune puuviljaõgimine võrdub kõrpsu/shokolaadi söömisega.
Ja teine küsimus on veel selline, et ma olen ‘3-söögikorda päevas’ tüüpi inimene. Et kas peaks siis ehk jaotama need väiksemateks söögikordadeks, ja 5 x päevas?
mai 16, 2011 at 8:17 e.l. #302414vrsm
MemberNii, kõige pealt suur aitäh kõigile.Ma pole küll suutnud nüüd viimastel päevadel kõike üles märkida, mida suhu olen toppinud. Aga kirjutan nüüd lähima aja jooksul siis juba selle nädala alguse (3-4 päeva) menüü.
Minu kunagine treener mainis, et need õhtused õuna-banaani-pirni söömised võiks vahele jätta, sest need ju ainult süsivesikupommid, seega minu suured vaenlased. Ja neid puuviljade nö müüte on igal pool erinevalt kajastatud, et õhtune puuviljaõgimine võrdub kõrpsu/shokolaadi söömisega.
Ja teine küsimus on veel selline, et ma olen ‘3-söögikorda päevas’ tüüpi inimene. Et kas peaks siis ehk jaotama need väiksemateks söögikordadeks, ja 5 x päevas?
kui sa õhtul trenni teed, siis paar puuvilja pärast seda sulle kindlasti kahju ei tee. samas niisama terve õhtu puuvilja kurjust alla lasta pole ka hea mõte, kuna suhkrut on neis küllaga. päris krõpsu-šokolaadiga see ei võrdu (puuviljades pole rasva ses koguses), kuid omajagu kaloreid annab endale nii kerevahele süüa küll.
toitumine viieks jagada oleks kindlasti parem mõte kui 3 korda süüa. sest esimesel juhul põletab keha tõhusamalt kaloreid ning ka üldine ainevahetus ja energiatase paranevad.
edu!
AutorPostitusedViewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)- You must be logged in to reply to this topic.