Liigne rasv kõhul
Avaleht » Forums » Toitumine » Kaalust maha » Liigne rasv kõhul
- This topic has 48 replies, 20 voices, and was last updated 14 years, 8 months tagasi by
Eldest.
-
AutorPostitused
-
mai 1, 2011 at 8:30 e.l. #22585
Ra1t
MemberTere!!
Suvi tulekul ja suur mure seoses keha väljanägemise osas.Kaalun ise 83kg,pikkust 182cm ja vanust 16.Pilt võib küll petlik olla,et ei ole midaig nii hullu kuid ise rahul ei ole ja tundub minujaoks suur.Umbes 2 aastat tagasi kaalusin 70-72kg,tuli aeg kuni trennis ei saanud enam pikemalt käia,umbes 1,5 aastat vägavähese trenniga ja nii tulid need 10+ kilo juurde ja nüüd ei saa enam kaalu 70piirile tagasi mille jaoks pöördusingi siia,asjatundjate poole;)Kindlasti kaalutõusu soodustas 5 kuud jõusaali,millearvelt ka tuli lihaste kasv ja kaalu suurenemine.Mida teha et saada nö pekkist v rasvast lahti mis valitseb tervel kehal,enamasti kõhu piirkonnas!??Olen söönud 1 kuu tunduvalt vähem kui varem kuna lihtsalt ei jõua palju enam süüa ja ei tea miks ja selletõttu olen 2kg kaotanud,kas lihaste v siis rasva % arvelt!?…ei tea.Toitumisest niipalju et söön päevas umbes 2-3x korralikult et suuremad portsud jne,ja 2x väiksed näksimised,hommikuti ei söö.Siin ka pilt,et oleks parem ülevaade…
mai 1, 2011 at 8:37 e.l. #300074mai 1, 2011 at 12:06 p.l. #300102vrsm
Membersee, et sa hommikuti ei süü, on kindlasti halb. ilma hea hommikusöögita on hea vorm i omamine kahtlane (kuid mitte muidugi võimatu).
jõusaalis soovitan edasi käia, sest aitab keha paremasse proportsiooni viia – isegi kui nt rasva jääb sama paljuks, näed parem välja, sest lõdval kehal on rasvapolstrit palju paremini näha.
sööd vähem – ok. aga üks hiljutine teema siin foorumis näitas vägailmekalt, et õige kaloraaži korral ei pruugi toitumine sugugi ok olla. olulisem on, MIDA SA SÖÖD.
mai 1, 2011 at 5:53 p.l. #300163Bulletproof
MemberPraegusel ajal mingit trenni ka teed v?
mai 1, 2011 at 7:17 p.l. #300184Ra1t
MemberPraegusel ajal mingit trenni ka teed v?Hetkel mitte,kuna pole aega olnud piisavalt,aga mõtlesin küll uuesti peale hakata.Aga ma ei tea kas kohe massitreeningut v aeroobset algul,kuidas tõhusam oleks!?!?kui eesmärgiks on kaalu langetamine,kõhust vabanemine ja saada normaalne trimmis keha ja siis alustada lihasmassi treeningut vms.
mai 1, 2011 at 8:03 p.l. #300192Acqua
MemberKui su eesmärk on keharasvast vabanemine, siis tee aeroobset, kui põhi on all, tee intervalle.
mai 1, 2011 at 8:22 p.l. #300193Vilps
MemberHakka regulaarselt treeningutega tegelema. Olgu selleks jõusaal, harjutused oma keharaskusega, aeroobne/anaeroobne treening vms. See rasv ei ole sul praegu ainult kõhu peal ainult, vaid igal pool. Kui saad kõhtu väiksemaks, siis see välimust väga ei muuda ega mingeid lihaseid välja too. Oled lihtsalt kõhnem, kogu moos. Regulaarne trenn taha, toitumine asjalikumaks (ei ole sellega praegu kursis) ning järgmiseks suveks olen kõvasti paremas seisukorras, kui praegu.
mai 1, 2011 at 9:00 p.l. #300198Kask
MemberSoovitus – kui sul on materiaalselt võimalik, siis telli endale toitumiskava.
mai 2, 2011 at 4:10 p.l. #300218Ra1t
MemberSoovitus – kui sul on materiaalselt võimalik, siis telli endale toitumiskava.Palju see toitumiskava maksab ja kuidas nad seda koostavad?
mai 2, 2011 at 4:16 p.l. #300232Ra1t
MemberHakka regulaarselt treeningutega tegelema. Olgu selleks jõusaal, harjutused oma keharaskusega, aeroobne/anaeroobne treening vms. See rasv ei ole sul praegu ainult kõhu peal ainult, vaid igal pool. Kui saad kõhtu väiksemaks, siis see välimust väga ei muuda ega mingeid lihaseid välja too. Oled lihtsalt kõhnem, kogu moos. Regulaarne trenn taha, toitumine asjalikumaks (ei ole sellega praegu kursis) ning järgmiseks suveks olen kõvasti paremas seisukorras, kui praegu.Mul ongi algu leesmärk suuremast rasvast vabaneda ja kaalu langetada ning kõhnem välja näha sest praegune seis on selline paksem vms kohukam ja siis kui kõhneb hakkas lihaseid välja tooma,v kuidas oleks parem,et need välja tuuna,six pack ja rinna lihased jne!?!?
Söömisest niipalju…
Hommikul:ei söö tavaliselt,kui hakkan sööma siis
mõned võileivad
tee
Lõuan:koolis supp v praad,
Peale kooli mõned pirukad ja mahl
Õhtusöök:
Praad enamjaolt(riis,kartul,makaron,kana,liha,)
Olen mõelndu hilisemaks näksimiskes veel mingit jogurit v kohupiima v siis kodujuustu,oleks see hea?
mai 2, 2011 at 4:29 p.l. #300233Kristjan-Johannes Konsap
MemberPalju see toitumiskava maksab ja kuidas nad seda koostavad?mai 2, 2011 at 4:42 p.l. #3002350ttt
MemberSul seda rasva polegi nii palju lihtsalt lihast tiba puudu. Söö korralikult ja PIISAVALT ja tee tugevalt trenni ningi 2-3x nädalas aeroobset ning näed tulemusi.
mai 2, 2011 at 4:55 p.l. #300236nightq
MemberToitumine on hetkel ikka täiesti käest ära, alusta sellest, et hakkad hommikuti sööma. Nt Inglise hommikusöök on väga maitsev ja kasulik või siis üks korralik omlett.
Samas tundub, et väga kaalu alandada polegi vaja, vaid pigem on sul krooniline lihastepuudus ja ega see pilt kaalualandamisel eriti paremaks ei läheks. Soovtus: tee jõutrenni ja söö targalt
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 2, 2011 at 5:06 p.l. #300240Ra1t
MemberToitumine on hetkel ikka täiesti käest ära, alusta sellest, et hakkad hommikuti sööma. Nt Inglise hommikusöök on väga maitsev ja kasulik või siis üks korralik omlett.Samas tundub, et väga kaalu alandada polegi vaja, vaid pigem on sul krooniline lihastepuudus ja ega see pilt kaalualandamisel eriti paremaks ei läheks. Soovtus: tee jõutrenni ja söö targalt
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lihaste kasvatamine ja jõutrenn muudaksid keha trimmikamaks vms,nagu tooks lihaseid esile et nagu jah,sellist rasva võdisemist oleks vähem!???
Oskaksid soovitada midagi peale hommikusöögi muud ka teistesse söömakordadesse!?
mai 2, 2011 at 5:21 p.l. #300242vrsm
Memberai krt, vat see artikkel mulle meeldis! ometi mingit asjalikku ja lobedat lugemist, tänud lingi eest.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.