toitumine enne magama minekut
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » toitumine enne magama minekut
- This topic has 13 replies, 9 voices, and was last updated 15 years, 9 months tagasi by
combinationofthis.
-
AutorPostitused
-
aprill 13, 2010 at 8:40 p.l. #22511
Amarillo
Membertere, targemad inimesed võiksid nõu anda järgmistes küsimustes
1) peale kooli söön kell 15.00 umbes, olen alati väsinud koolipäevast ja eilsest trennist ning teen uinaku peale söömist mingi 2-4h, peale kooli trenni kohe ei jüua minna ja pean ennast koguma, et trenni teha.
Kas on ikka OK peale söömist magama minna, kui eesmärgiks on ikka rasvapõletus või kuna siis tuleks uinak teha??? eriti nagu muul ajal pole võimalik
2) trenn lõpeb tavaliselt 22.30 , siis võtan ka sheigi sisse
Kuidas võiks välja näha treeningjörgne toitumine, kui ma mingi kell 12-1 magama lähen või ei peaks üldse sööma`??? peamine eesmärk oleks ikka rasvapületus
aprill 14, 2010 at 4:25 e.l. #265027HenryP
Membertere, targemad inimesed võiksid nõu anda järgmistes küsimustes1) peale kooli söön kell 15.00 umbes, olen alati väsinud koolipäevast ja eilsest trennist ning teen uinaku peale söömist mingi 2-4h, peale kooli trenni kohe ei jüua minna ja pean ennast koguma, et trenni teha.
Kas on ikka OK peale söömist magama minna, kui eesmärgiks on ikka rasvapõletus või kuna siis tuleks uinak teha??? eriti nagu muul ajal pole võimalik
2) trenn lõpeb tavaliselt 22.30 , siis võtan ka sheigi sisse
Kuidas võiks välja näha treeningjörgne toitumine, kui ma mingi kell 12-1 magama lähen või ei peaks üldse sööma`??? peamine eesmärk oleks ikka rasvapületus
Põhinen siis oma seisukoha avaldamisel Jorgeni blogile. Ta kirjutas hästi, et keha ei tee n-ö ennustusi, vaid käitub mineviku/oleviku põhjal. Ehk, kui koolis ikkagi enamik aega istud ja eriti kaloreid ei kuluta, siis peale kooli veel süües ja peale seda magama minnes keha “mõtleb”, et ennem istusin ja nüüd söön ja magan, et võib varusid koguma hakata küll. Jorks soovitas just hommikusöögiks süüa rasvast ja valgurikast toitu vähese süsivesikuga. Arvan, et lõunaks, ennem uinakut võiksid ka süüa sama või siis valgu kõrvale aeglaseid süsivesikuid nagu näiteks köögi-, aedviljad vms.
Peale uinakut on vähemlat mul väga raske korraliku trenni teha, kui uinakust ei ole möödunud vähemalt 1,5-2 h, aga eks see ole individuaalne.
Peale sheigi võiksid õhtul veel teha väikese söögikorra, et kehal oleks koguaeg ühtlaselt jaotunud energia kättesaamine, et ainevahetus ei aeglustuks jne. Arvan, et need peale kella 6 ei söö “tõed” on ikkagi väga väärad, eriti kui eesmärgiks rasvapõletus. Sumod pidavat ka sööma ainult kaks korda päevas, et neil ka see ainevahetus aeglustuks ja kilosid juurde tuleks- käitu vastupidiselt ja söö vähe aga tihiti
aprill 14, 2010 at 6:20 e.l. #265031Ott Kiivikas
MemberMagamine on väga hea 4 tundi päeval on selgelt palju, optimaalne on 1-2 tundi, see on täiesti piisav, et päeva teine pool vastu pidada ja mitte öösel “öökulli” mängida.
Ei maksa karta, et päevasel magamisel kohe rasvaladestusprotsessid käivituvad, sa lähed ju mõne aja pärast trenni kulutama. See ei ole päris nii ,et nii kui silm kinni läheb, siis rasvapõletus lakkab, vastupidi ka magades võib rasva põletada, seda juhul kui oleme defitsiidi tingimustes ehk me ööpäeva lõikes kokku kulutame rohkem energiat kui sisse sööme (see ei ole tingitud 1 või 2 toidukorrast päevas vaid ikkagi kalorite summa kokku – kulutus).
Magamise ajal hakkab erituma ka kasvuhormooni, mis on lihaste kasvuks hädavajalik ja seda just eriti aktiivselt esimestel unetundidel. Seega mõistlik ongi magada mitte väga pikalt korraga. Kui on päeval magamise võimalus – siis kindlasti kasuta seda ja ära karda enne süüa – see aitab tuua ka parema une, eriti kui sinna natuke süsivesikuid alla süüa (rukkileib, erinevad teraviljatooted jne.).
aprill 14, 2010 at 6:30 e.l. #265032Carlsson
Membermai hakkanud uut teemat tegema
Minu probla on selles, et mul on süsivesiku pulbri nimelt Dextro vastu allergia, lõi vistrikud näkku nagu seeni pärast vihma.. Kuid proteiiniga Hera80 pole probleemi… Küsimus, et mis oleks kõige mõtekam süsivesik proteiini pulbri kõrvale SÜÜA?
aprill 14, 2010 at 6:49 e.l. #265037hehee
MemberKüsimus, et mis oleks kõige mõtekam süsivesik proteiini pulbri kõrvale SÜÜA?Söö banaani.
aprill 14, 2010 at 6:55 e.l. #265038Carlsson
MemberSöö banaani.1 ainsast banaanist piisab kui joon 30g valgupulbrit? hera80
aprill 14, 2010 at 7:10 e.l. #265042Arx07
Member1 ainsast banaanist piisab kui joon 30g valgupulbrit? hera80Oleneb banaani suurusest ja Su enda suurusest
aprill 14, 2010 at 8:11 e.l. #265045kaspa
Membervõib ju ka sheigile pooleks veega panna viinamarja mahla…
aprill 14, 2010 at 8:34 e.l. #265048Jarmo Oberst
MemberKuidas võiks välja näha treeningjörgne toitumine, kui ma mingi kell 12-1 magama lähen või ei peaks üldse sööma`??? peamine eesmärk oleks ikka rasvapületusKindlasti enne magamaminekut kohupiimad/kodujuustud sisse, sest trennist on vaja taastuda ja peale trenni sheigist jääb kindlasti vajaka.
aprill 14, 2010 at 11:15 e.l. #265062Amarillo
Memberjep neid kindlalt, aga kas peaks lisama aeglaseid süsivesikuid ja rasvu ka, et taastumist parandada…
aprill 14, 2010 at 11:34 e.l. #265063Jarmo Oberst
Memberjep neid kindlalt, aga kas peaks lisama aeglaseid süsivesikuid ja rasvu ka, et taastumist parandada…
aprill 14, 2010 at 2:38 p.l. #265082combinationofthis
MemberEi hakkanud samuti uut teemat tegema. Üldiselt trenni lõpetan suhteliselt hilja (tavaliselt isegi 22.00) ja siis peale trenni söön kohupiima, pluss mõni puuvili, siis järgmine korralik söögikord peaks olema nagu öeldakse 60-90 min pärast. Nii ma ka teen, aga küsimus selline…kuna kella on hilja ja umbes 00.00-iks tahan magama minna, mida ma peaksin siis sööma enne magama minekut? sest üldiselt tean,et enne magamist hea süüa kohupiima,et organism valku saaks öö jooksul. kas on normaalne siis oopis selle trenni järgse söögina süüa midagi tõsisemat (nagu kanaliha,salat juurde,süsivesikuid,natukene rasvu jne..) või peaksin peatse magama mineku tõttu siis ainult kohupiimaga piirduma?
aprill 14, 2010 at 2:41 p.l. #265083Jarmo Oberst
MemberEi hakkanud samuti uut teemat tegema. Üldiselt trenni lõpetan suhteliselt hilja (tavaliselt isegi 22.00) ja siis peale trenni söön kohupiima, pluss mõni puuvili, siis järgmine korralik söögikord peaks olema nagu öeldakse 60-90 min pärast. Nii ma ka teen, aga küsimus selline…kuna kella on hilja ja umbes 00.00-iks tahan magama minna, mida ma peaksin siis sööma enne magama minekut? sest üldiselt tean,et enne magamist hea süüa kohupiima,et organism valku saaks öö jooksul. kas on normaalne siis oopis selle trenni järgse söögina süüa midagi tõsisemat (nagu kanaliha,salat juurde,süsivesikuid,natukene rasvu jne..) või peaksin peatse magama mineku tõttu siis ainult kohupiimaga piirduma?Mina sinu asemel sööks peale trenni sellise korralikuma söögi (kana/filee/, salat, rasvad) ja viimase toidukorra enne magama minekut kohupiim.
Kanaliha pole raskesti seeditav liha, võid julgelt seda peale trenni süüa.
aprill 14, 2010 at 8:32 p.l. #265156combinationofthis
MemberSiis kohupiima peale trenni jätan ära ja selle asemel korralik toidukord ja siis enne magama minekut kohupiim? Selle peale ei tulnudki ausalt öeldes.

Peaks sedasi proovima jah.
Tänud.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitusedViewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)- You must be logged in to reply to this topic.