Skip to main content

burger peale trenni

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » burger peale trenni

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 31 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

küsimus selles et kui mul on massikava ja peale trenni söön kohe 200g rasvata kodujuustu ja siis 1 õun et kas 1 tund hiljem oleks sobilik 1 suur hamburger ära süüa või siiski nt süüa liha ja tatart ja hiljem tatat ja salat???

Jarmo Oberst
    Member

küsimus selles et kui mul on massikava ja peale trenni söön kohe 200g rasvata kodujuustu ja siis 1 õun et kas 1 tund hiljem oleks sobilik 1 suur hamburger ära süüa või siiski nt süüa liha ja tatart ja hiljem tatat ja salat???

Kvaliteetne toit on kordades parem kui rämpstoit, ükskõik mis kaval olles .

Okk
    Member

Massikava ja peale trenni sööd ühe õuna?

daemonium
    Member

Kas massikava peab sinu puhul tähendama peki kogumist?

Miks ei ole peale trenni valgusheiki,mis krdi massikava söömine on rasvata kodujuust,õun ja eriti veel hamburger?

Mida sa üldse tahad saavutada?

Arnie
    Member

Kui hamburgeri makrotoitained(valk,sv,rasv) sobivad sinu toitumise päevaplaaniga, siis miks mitte. Soovitatav oleks rämpsu kõige rohkem kord nädalas süüa.

Xero
    Member

Kui peale trenni ei ole võimalik korralikku praadi süüa, siis burger on kordades etem, kui katabolismiseisund, kuid see vaid hädaolukorras. Kasulik oleks kuidagi praad sebida endale

explode
    Member

Sellise toitumisega kogud sa vaid vett ja pekki endasse.Suuremaks lähed sa kindlasti ning kui pekine ja vett täis keha sulle meeldib siis pane aga edasi

younger
    Member

Ma ei saa nendest tarkadest siin aru- Kui kokku panna sai, majonees, liha ja väike kurgi- ja tomativiil, siis on see automaatselt rämpstoit. Aga kui süüa eraldi, siis kõik just nagu korras. Söö oma burksi ja joo õlut peale. Kui hakkad massi ajal enda söömist piirama, siis vaene sina, kui peaksid hakkama maha võtma.

navigaator
    Member

Ma ei saa nendest tarkadest siin aru- Kui kokku panna sai, majonees, liha ja väike kurgi- ja tomativiil, siis on see automaatselt rämpstoit. Aga kui süüa eraldi, siis kõik just nagu korras. Söö oma burksi ja joo õlut peale. Kui hakkad massi ajal enda söömist piirama, siis vaene sina, kui peaksid hakkama maha võtma.

Täpselt!

Madis232
    Member

Massi ajal ikka pigem söögiga panna korralikult üle, kui kogemata “piinliku täpsust taga ajades” vähem süüa. siis ei tule asjast nagu midagi välja.

peale trenni rasvata kodujuust on omal kohal aga süsivesikuid võiks kõrvale küll rohkem saada. Joo nt mõni süsivesikuterikas spordijook kõrvale, või mingit mahla ~400-500ml + õun.

Burgerit võiksid hoopis 1 – 1,5 tundi ennem trenni süüa.

Hiljem, söö kindlasti liha , tatart ja salatit

HenryP
    Member

Mina ei ütleks, et toit väga korras on kui ka eraldi eelpool nimetatud toiduaineid süüa. Vähemalt 50% siis n-ö praest oleks sai, sinna kõrvale mitte kõige paremate rasvadega majoneesi. Kindlast oleneb ka veel liha valmistamise meetodist ja see köögiviljade osakaal selles praes on ikka väga väike.

Ühesõnaga, mina ei soovitaks süüa hamburgerit peale trenn vaid pigem paremaid kaloreid, heade valkude ja süsivesikutega. Kuid nagu eelpool mainiti, et kui tõesti kuidagi võimalik ei ole, siis kindlasti parem kui nälgimine, kuid usun, et teema autor leiaks aega ka korraliku prae söömiseks, pigem asi laiskuses, hinnas või siis maitses.

Jarmo Oberst
    Member

Mis lihast sa räägid burgerite puhul ? 90% juhtudel on need mingid kotleti käkerdised, 20g liha per 100g ja sojavalku täis.

Igasugune toit on parem kui nälgimine ja kui pole võimalik süüa korralikku einet siis kindlasti parem burger kui mitte midagi.

Kvaliteetset toitu ei asenda miski!

Täpselt!

Kui sa ise selle hamburgeri teed ja tead, millest see tehtud on, siis on jah OK. Kui tead, et liha on liha ja saia asemel võtad näiteks rukikukli ning kastmega ei liialda, siis kannatab süüa küll.

Alfonze
    Member

Massiperioodil ennast täiega seaks süüa pole ka pointi, eks sõltub kehatüübist muidugi, mõni ei võtagi lihtsalt juurde ja pole midagi häda. Aga kui liialt juurde võtta, siis hiljem kuivatades ka lihaskadu suurem. Mis puutub aga jah burgeri komponentidesse, siis pole peale nn. värske kraami mul küll ei massi ega ka dieedi ajal neist midagi sees toitumises. Kui juba jutt täistera rukkileivast, hapukoorest ja kvaliteetsest kana või veisefileest, siis pole enam tegu ju burgeriga selle klassikalises mõistes.

LauraL
    Member

Näiteks Hesburgeri Megaburger:

1055kcal, 43g valk, 71g rasv, 55g süsivesikud, 2g sool.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 31 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.