Küsimus.
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Küsimus.
- This topic has 9 replies, 6 voices, and was last updated 15 years, 9 months tagasi by
matjusm.
-
AutorPostitused
-
aprill 12, 2010 at 7:38 p.l. #22504
Burt0n
MemberTere, mul oleks selline küsimus, et kui ma kogun massi ja tahan kaalust juurde saada ja samal ajal teen kõhtu ja tahan sixpacki nähtavale saada kas see on võimalik ?
aprill 12, 2010 at 7:43 p.l. #264876Goleteral
MemberTere, mul oleks selline küsimus, et kui ma kogun massi ja tahan kaalust juurde saada ja samal ajal teen kõhtu ja tahan sixpacki nähtavale saada kas see on võimalik ?Ei, ei ole. Kõhulihased saab nähtavale rasvaprotsenti langetades – massi kogumine on aga pea vastupidine protsess(Ei ole massi kogumine küll rasvaprotsenti sihiline ülesviimine aga see on paratamatu ‘side effect’)
aprill 12, 2010 at 7:49 p.l. #264880timo116
MemberSaab ka ilma kui tasapisi tiksuda üles, nagu Kalmus.
aprill 12, 2010 at 7:57 p.l. #264883matjusm
MemberTere, mul oleks selline küsimus, et kui ma kogun massi ja tahan kaalust juurde saada ja samal ajal teen kõhtu ja tahan sixpacki nähtavale saada kas see on võimalik ?Ei ütleks et sixpacki välja toomine ning lihaste samaaegne kasvatamine täiesti võimatu oleks kuid see lähenemine sind kaugele vist ei vii. Parem alusta massi lisamisega, pärast on seda rasva lihtne maha ajada.
aprill 12, 2010 at 8:02 p.l. #264885Goleteral
MemberSaab ka ilma kui tasapisi tiksuda üles, nagu Kalmus.See eeldab et kõhulihased oleksid juba nähtaval ning et toitumise makrod ja kaloraaž oleks pea igapäev ideaalselt paigas ning kaloraaž ise oleks suhteliselt väike kogus üle kulutuste nn clean bulk
aprill 13, 2010 at 6:31 e.l. #264901Kevin de puta madre
MemberEi ütleks et sixpacki välja toomine ning lihaste samaaegne kasvatamine täiesti võimatu oleks kuid see lähenemine sind kaugele vist ei vii. Parem alusta massi lisamisega, pärast on seda rasva lihtne maha ajada.Kui sul juba nö suurem “aktiivne mass” (lihasmass – Mass mis kulutab reaalselt kaloreid) on, siis on juba lihtne seda sixpacki saada. Võid rasavane olla küll algul, aga rasvapõletus on tänu nö võimsamale ahjule (lihasmassile) palju kergem.
Kiluna kõhulihaseid taga ajades jäädki kiluks. Kõhulihased võid küll saada madala rasvaprotsendi juures, kuid kõik muu on visuaalselt kõike muud kui ilus.
aprill 13, 2010 at 6:18 p.l. #264994Burt0n
Memberokei, siis pole eriti mõtet kõhulihaseid teha
aprill 13, 2010 at 8:18 p.l. #265016Paul.K.
Memberokei, siis pole eriti mõtet kõhulihaseid teha
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Teeks nii,et seda postitust ei ole siin

” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kõhtu on kohe kindlasti vaja treenida,samahästi mismõttega sa selga treenid ? Eks ikka et jõutõmme jms oleks tugevam.Kõik lihased peavad olema tugevad,ükski lihas ei tohi olla nõrk! Kõht on väga oluline kükki tehes,hoiab ettevajumise eest.!aprill 15, 2010 at 6:31 e.l. #265170Kevin de puta madre
MemberTeeks nii,et seda postitust ei ole siin
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kõhtu on kohe kindlasti vaja treenida,samahästi mismõttega sa selga treenid ? Eks ikka et jõutõmme jms oleks tugevam.Kõik lihased peavad olema tugevad,ükski lihas ei tohi olla nõrk! Kõht on väga oluline kükki tehes,hoiab ettevajumise eest.!Aga kindlasti mitte nii palju kui suuri lihasgruppe. Need saavad vatti kõvasti ka trennis stabiliseerides. Ntks ma saan jõutõmbega kõhu valusamaks kui mistahes muud moodi.
Tihtipeale minnakse nendega liiale ja lõpptulemuseks – Gorilla kõht ja rikutud rüht.
aprill 15, 2010 at 8:35 e.l. #265191matjusm
MemberAga kindlasti mitte nii palju kui suuri lihasgruppe. Need saavad vatti kõvasti ka trennis stabiliseerides. Ntks ma saan jõutõmbega kõhu valusamaks kui mistahes muud moodi.Tihtipeale minnakse nendega liiale ja lõpptulemuseks – Gorilla kõht ja rikutud rüht.
Ma olen ka avastanud et igasugused baasharjutused annavad kõhulihastele hea trenni. Ma olen avastanud et mul on tihti pärast rinnalevõttu või svungi kõhulihased mõnusalt kanged.
AutorPostitusedViewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)- You must be logged in to reply to this topic.