Mõõdukas jõutreening naistele..
Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » Mõõdukas jõutreening naistele..
- This topic has 7 replies, 6 voices, and was last updated 15 years, 8 months tagasi by
belvedere.
-
AutorPostitused
-
aprill 7, 2010 at 8:41 p.l. #22460aprill 8, 2010 at 4:59 e.l. #264359
LauraL
MemberJõusaalis saab Pettineni sõnul rohkem tegelda südame treenimisega, rasvapõletusega, lihaste kasvatamisega, kuid naistel pole suuri raskusi seejuures siiski vaja. Poolekilosest kuni kilosest hantlist treeneri sõnul täiesti piisab.No ma ei tea, millistele naistele see soovitus suunatud on…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 8, 2010 at 5:02 e.l. #264360Angel K
MemberNo ma ei tea, millistele naistele see soovitus suunatud on…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mul tekkis täpselt sama küsimus, kui seda kohta lugesin
aprill 8, 2010 at 5:12 e.l. #264362Raivo Piiber
MemberKiloste hantlite soovitaja ju Pilatese treener, mitte Anu … Ja vaadake asju laiemalt – enamus naisterahvaid teebki siiski jõusaalis trenni imepisikeste raskustega ja seda vaatamata sellele, et treener on neid julgustanud tasapisi raskusi kasvatama, jättes korduste arvu samaks.Aga nii kui selja pöörad, nii on nad jälle tillukeste hantlite riiuli juures tagasi. Samas pole ka rõhuva enamuse eesmärgiks mitte jõutõstmine, kulturism egga BF, vaid lihtsalt hea enesetunne pärast treeningut. Rahulduse tehtud treeningust saab ka siis, kui sa ei mölla megasuurte raskustega.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Piisab ka näiteks keharaskusest, et saavutada seatud eesmärk (kuigi selleks ei peaks muidugi jõusaali tulema).aprill 8, 2010 at 5:33 e.l. #264364matroxx
MemberEelkõige on jõusaal koht,vahend mitte treening viis.
väga erinevate eesmärkidega võib seal käia ning trenni teha.
millegipärast on tekkinud arvamus,et jõusaal=hirmus lihase pumpamine AINULT.
inimesed kardavad millegipärast ning on tekkinud väärarusaam,et kui natukenegi raskust juurde panna siis lihased ei mahu enam riietesse ära
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>sama jah nagu Gannibal ütles paljud käivad lihtalt hea enesetunde pärast ning lihtsalt pisut liigutamist ja olemine hea terve päev.
aprill 8, 2010 at 4:59 p.l. #264432LauraL
MemberAga selle artikli puhul on väga raske aru saada selle eesmärgist.
Pealkiri väidab, et naistele on jõusaalis käimine ok, seda kinnitab ka esimese treeneri seisukoht. Siis teine treener teeb juttu, et naistele piisab väikestest raskustest ja kõige lõpus spordifüsioloogia professor toob välja, mis võib juhtuda naistel, kui hakkavad liiga suuri raskusi tõstma (menstruatsiooni puudumine, luude hõrenemine). Kui spordivõõras naisterahvas loeb selle artikli läbi, siis paratamatult jääb sellest meelde lõpu poole esitatud seisukohad ning äärmuslikud näited, mis võivad juhtuda. Ning artikkel, mis peaks algselt just julgustama naisi mitte raskusi kartma, teeb hoopis vastupidist. Siis pole ime, kui jõusaalis tehaksegi paarikiloste hantlitega, sest kardetakse, mis kõik juhtuda võib, kui …..
Aga see oli kõigest minu arusaamine asjast, mis ei pruugi teiste omaga ühtida
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 8, 2010 at 5:12 p.l. #264434Kassisilm
MemberEnamus naisi ei tule body pump`i ka põhjendusel, et kasvavad liiga suured lihased. Aga see on nagu loomulik, et kui lihast pole, siis ta paratamatult kasvab sinna põhjaks ja päris lödi ka ju olla nüüd ei saa. Aga mina olen ka aru saanud, et mõõdukas jõutreening ikka on vajalik, kui tahad oma aeroobsest trennist ja lahtisaadud kilodest ära vajunud nahka uuesti trimmi saada ja lihastoonust tõsta. Kuigi väiksemad raskused ja suuremad kordused (saan vist nii aru) on siis olulised, siis kaua sa ikka nende kiloste hantlitega sipled seal. Pilatese treener`i mõte oli kas valesti edastatud või ekslikult öeldud ka jõusaalitreeningu kohta, kuna pilatese eesmärk polegi kasvata suuri lihaseid vaid tugevada peamiselt kerelihaseid: kõhulihased, seljalihased + tuharalihased ja hantleid kasutatakse seal ju väga vähe.
Mina olen lihtsalt harrastaja.. eesmärk on ka enda tervis ja hea enesetunne, aga paratamatult seostub inimestel ka lihtsalt body pump kohe suurte lihastega, ja ma pole oma mõtet jõusaali jõudmisest veel üldse avaldanudki
Aga mõnele ei sobi ja ei meeldigi see, mina jälle pole leidnud peale jooksmise, rattasõidu ja ujumise ühtegi aeroobset trenni, mis meeldiks.. Samamoodi võiks oma trennivalikult põhjendada hirmuga, et aga ma nüüd põlen täitsa kondiseks ära selle aeroobse trenniga. Tobe minu meelest
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 7, 2010 at 9:28 e.l. #267880belvedere
MemberOlevat päris mitmeid naisi, kes on step-aeroobikaga endale ebanaiselikult jämedad sääred alla kasvatanud — võttes arvesse seda pidevat peale-maha tammumist. Mehe puhul pole märgatagi, kui jalale 1-2 cm ümbermõõtu lisandub, aga naiste puhul tähendab see kohe teist üldpilti, rääkimata poole garderoobi väljavahetamisest…
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.