Skip to main content

Kuidas kasutada mass2 ?

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Kuidas kasutada mass2 ?

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • Autor
    Postitused
    iff113
    Member

Tahaks siis teada kuidas kasutada mass2-te. Kas võtta enne või pärast trenni? Mitu lusikatäit? On öeldud et 2dl,kuid siiski mitu lusikatäit see on ?

Arx07
    Member

Osta endale mingi mõõtudega klaas vms. Muidu üks supilusikatäis vist pidi 15 grammi olema(aga pead ei anna)…

Ning kui toitumine on enam vähem ok(seda ütlevad paljud), siis võta teda ainult peale trenni… Enne trenni või vabal ajal võid siis võtta kui pole aega või võimalusi tavatoitu süüa…

.ep
    Member

Ja kui suur on 4dl klaas?

4dl klaas on suur täpselt 4dl’i. aga siis et klaasid tavaliselt 2dl ja kruusid 2.5dl’i.

tereummikust
    Member

4dl klaas on suur täpselt 4dl’i. aga siis et klaasid tavaliselt 2dl ja kruusid 2.5dl’i.

Eriti väiksed nõud mõnel kodus..

iff113
    Member

1 küsimus veel,et mul tuli näidisega kaasa ka natuke Hera 80. Kas ma peaks selle pulbri koos mass2-ga kokku panema või eraldi jooma?

1 küsimus veel,et mul tuli näidisega kaasa ka natuke Hera 80. Kas ma peaks selle pulbri koos mass2-ga kokku panema või eraldi jooma?

Vahet ei ole. Kui sind huvitab selle Hera80 maitse, siis joo eraldi. Kui ei huvita, siis võid muu lisandiga kokku segada. Mina panin oma proovipakid HT-R sisse näiteks.

inside14
    Member

Soovitaks ikka peale trenni. Pane üks osa mass2.te teine osa hera80.et, saad rohkem valku. Oleneb muidugi lusikast ja pulbrist mida kasutada, kui tihe või peen see on. Nt süsivesiku toode malto on kergem kui enamus proteiini tooted. Väike nö teelusikas peaks andma 10g kui panna kerge kuhjaga. Supilusikas selle eest pea 30g.(minul endal küll)

Indrek18
    Member

30g=100ml

Andi01
    Member

Kas on ok võtta kreatiini koos mass2 peale trenni või oleks parem kreatiini enne trenni veel eraldi ka võtta?

Kas on ok võtta kreatiini koos mass2 peale trenni või oleks parem kreatiini enne trenni veel eraldi ka võtta?

Mass2le võid vabalt juurde panna. Võid ka lisaks ühe kreatiiniannuse enne trenni võtta pidades silmas, et päevas võiks tarbida 5-10g. Võid ka ainult enne trenni võtta, aga igal juhul eraldi võttes ikka koos Dextroga.

50 A.E.
    Member

Kuidas peaks võtma? Kas siis tõepoolest vahetult peale koormust lihtsalt või mõjuks see paremini, kui võtta ka iga päev nädalas?

Veel, et millal tegelikult päevas oleks hea idee võtta seda? Kas siis ikka peale koormust või oleks parem idee hoopis enne magama minemist?

50 A.E.
    Member

2dl on ~6 supilusikatäit. MASS 2 lehel isegi ütleb seda.

Ott Kiivikas
    Member

Kuidas peaks võtma? Kas siis tõepoolest vahetult peale koormust lihtsalt või mõjuks see paremini, kui võtta ka iga päev nädalas?

Veel, et millal tegelikult päevas oleks hea idee võtta seda? Kas siis ikka peale koormust või oleks parem idee hoopis enne magama minemist?

Mass2 võid kasutada nii peale trenni kui ka toidukorra asemel – juhul kui ei ole mahti tavatoitu süüa või kui seda käepärast ei ole. Muidu on ta eelkõige kasulik kasutada peale füüsilist koormust.

50 A.E.
    Member

Mass2 võid kasutada nii peale trenni kui ka toidukorra asemel – juhul kui ei ole mahti tavatoitu süüa või kui seda käepärast ei ole. Muidu on ta eelkõige kasulik kasutada peale füüsilist koormust.

Selge. Tänan väga, härra Kiivikas.

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.