Skip to main content

Jalalihased… ja kõhulihased

Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » Jalalihased… ja kõhulihased

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Autor
    Postitused
    vs
    Member

Kõige pealt vabandan, et ei tea kuidas selle lihase nimi on. Harjutuste pangas küll kõik kirjas aga ei loe välja sealt. Nimelt reie see eesmine lihas tekitab peavalu. Kui küljepealt end vaadata, siis on jalg nõmedalt kumer, sest see lihas turritab

Erkko
    Member

Kogu Quadriceps valus ?

No arvatavasti ikka sellest, et lihased pole niivõrd treenitud ja sellesse kuhjub piimhapet. Puhka,kui taastunud, siis hakka vaikselt uuesti tegema.

Siin palju erinevaid kõhulihastele mõeldud harjutusi !

vs
    Member

Sry, väljendasin end vaelsti…selles mõttes “peavalu”, et see kuju ei meeldi mulle.

Minu jaoks nagu natuke liiga suur!? Sobiks nii rohkem, et kui küljepealt vaadata, siis eestpoolt oleks sirge..ja tagantpoolt väike lihasekumerus…raske seletada…aga ehk keegi saab aru, mida mõtlen.

jõuents
    Member

Sry, väljendasin end vaelsti…selles mõttes “peavalu”, et see kuju ei meeldi mulle.

Minu jaoks nagu natuke liiga suur!? Sobiks nii rohkem, et kui küljepealt vaadata, siis eestpoolt oleks sirge..ja tagantpoolt väike lihasekumerus…raske seletada…aga ehk keegi saab aru, mida mõtlen.

Tuleb siis nuga kätte võtta ja vormida sobilik kuju.

Erkko
    Member

Lihast küll silmmärgatavalt vähendada ei saa (mingil määral lõhustada ainult).Kui siis ainult rasva lihase peal.

gmaster
    Member

Et siis eespolt vormitu….

Autor
    Postitused
Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.