Rind ei arene
- This topic has 52 replies, 27 voices, and was last updated 15 years, 8 months tagasi by
xintoc.
-
AutorPostitused
-
november 30, 2005 at 10:29 p.l. #22253
Postiljon
MemberNimelt hakkasin pool kuud tagasi jõusaalis käima
ennem seda tegin kodus 2kuud suht kergete hantlitega trenni…
selle poole kuuga olen 10kg hantlite pealt läind üle 16kg hantlite peale biitsepsi treenimisel ja lihast on tõsiselt palju juurde tulnud, eriti seljalihas ja biitseps ja triitseps
kuid rinnalihas ei taha eriti kasvada, nimelt keskel on rinnapiirkond nagu nõgusam, et kasvab ainult äärtest.
et kuda sisemist piirkonda rinnal teha, mis harjutusi…?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ja üldse tundub rind mul nõrk… 70kg ei suru ma rinnalt
ise kaalun 75kg ja 183cm pikk.kuigi ülejäänud näitajad on tunduvalt suurenenud
biitsepsit teen nüüd 10kg asemel 16kg jne…
triitsepsit alla tõmmetega plokkilt teen 50ne asemel 70nega…, kuigi jah suht raskelt aga 3×10 seeriat tuleb ära…
aga rind…
see ikka sama…kuigi sellele teen nagu kah trenni…
mida soovitate?
november 30, 2005 at 11:37 p.l. #63327netz
MemberÄra nüüd virise siin nii

” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kõik on hästi hetkel. Rinnalihas on suur lihas. See võtab aega. Seeriate arv rinnale võiks olla 12-14.
Tee surumist siis kitsama haardega+kaldpind+hantlitega lendamine pingil.
Varieeri kangiga harjutusi haarde erinevusega jne..
Aa see staaz on sul väike, et arengut ei tohikski olla nii ruttu märgata..
Ainult rahu ainult rahu
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 1, 2005 at 4:58 e.l. #63328Marek Kalmus
MemberAutor: Marek Kalmus
Väga palju on esinenud foorumis küsimusi selle kohta, et kuidas saaks kasvama selle või teise lihase?
Kuidas või mis teha, et saada kaalus alla.
Söön küll korralikult aga ikka ei kasva või ei võta kaalus alla jne jne.
Kui teil on tekkinud mõni nendest küsimustest, siis kõigepealt pole vaja tormata foorumisse ja esitada küsimus, et mis ma nüüd edasi peaksin tegema?
Võtke lahti mõni erialane raamat, lugege, katsuge leida sealt oma probleemidele vastuseid. Analüüsige tehtut ja võrrelge sellega mida olete raamatutest leidnud.
Proovige kogu see tarkus endast nii öelda läbi lasta ja ära seedida. Kasutage oma pead . Õppige kuulama oma organismi tagasiside signaale ja neid juba õige varakult ka märkama, et siis vajadusel teha kiiresti muudatusi nii oma päevakavas, menüüs, treeningkavas või enesedistsipliinis.
Kui miski ei ole läinud nii nagu olete lootnud küsige kõigepealt endalt kas ma olen selle saavutamiseks teinud KÕIK mis vaja?
Vastake endale ausalt.
Piltlikult võib arengut võrrelda ju sellesama ketiteooriaga, et:” Iga kett on just nii tugev kui tugev on tema kõige nõrgem lüli”.
Kulturismis või siis kehaarendus kunstis on neid lülisid palju ja mitte ükski lüli ei ole vähemtähtis kui teine.
Oletame, et selles ketis on 10 lüli, me oleme teinud auslt kõik selleks, et 9 lüli oleksid max tugevad. Ühe aga oleme unustanud või lihtsalt vähemtähtsaks pidanud. Sellisel juhul on see kett ju ikkagi nõrk. Ja oleme näinud võib-olla tühja vaeva, et need teised lülid tugevaks saada.
Ehk siis reaalis me ei arene ikka.
Nii, et kui soovite oma keha arendama hakata siis tuleb ikkagi alustada A-st ja B-st.
Ühtegi arenguetappi pole võimalik vahele jätta. Mõeldes, et ah ma lasen parem mõnel tegijal teha endale menüü ja treening kava ja palkan veel personaaltreeneri ka takka otsa. See kõik võib teid ju aidata – hetkeks, aga niipea kui jääte omapead puuduvad teil edasi tegutsemiseks nii enesekindlus kui ka teadmised.
Vähemtähtis pole ka usk endasse, ka seda saab arendada. Kuid usk ainuüksi pole veel kedagi aidanud.
Edu võti peitub teadmistes ja usus endasse.
Nii et enne kui tormame saali või istume söögilaua taha, katsume liigutada natuke oma ajusid, sest uskuge mind, ainuüksi mõttel on juba suur jõud, mis siis veel tark mõte võib meiega teha?!!!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 5, 2005 at 8:27 p.l. #63621väike LANG
MemberHea on sellist teksti lugeda. Kui ma kunagi trenni tegema hakkasin, siis kõigepealt laenasin sõbralt raamatu ” Kulturism Kõigile ” Raamat oli nii hea, et ostsin kohe endale ka. Järgmiseks oli Marek Kalmuse kassett ” Armasta oma keha ” Võin julgelt väita, et õppisin sealt väga väga palju. Ma ei teadnudki, et on olemas selline leht nagu amazon või bodybuilding.
Aga igaüks teeb nii nagu tahab !!!
Jõudu kõigile !!!
august 22, 2006 at 7:16 p.l. #89403Anonüümne
GuestNimelt on niisugune probleem, et rind ei taha areneda kuigi biitseps areneb. Jõusaalis olen käind umbes aasta tihedalt aga kui teen rinnalt kangiga, siis pärast harjutust on biitseps täis aga rind peaaegu üldse mitte. Teen küll õieti aga ei aita. Keegi saaks aidata?
august 22, 2006 at 7:39 p.l. #89408painkiller
MemberKõige parem lahendus oleks kui sa teeksid seda treeneri silme all. Sa pead jälgima ka küünarnukke! Hoia käsi keha suhtes 90 kraadise nurga all nii on mõju rinnale suurim.
august 22, 2006 at 8:38 p.l. #89410tilluke algaja
MemberNimelt on niisugune probleem, et rind ei taha areneda kuigi biitseps areneb. Jõusaalis olen käind umbes aasta tihedalt aga kui teen rinnalt kangiga, siis pärast harjutust on biitseps täis aga rind peaaegu üldse mitte. Teen küll õieti aga ei aita. Keegi saaks aidata?Huvitav lugu, et sul see biitseps täis läheb. Ega sa ometigi harjutusi seljale ei tee?
august 23, 2006 at 4:31 e.l. #89416TANK
Member* tee pikemad seeriad
* väiksemad pausid
* tee kükke ja selga kah
august 23, 2006 at 5:18 e.l. #89417BULDOOSER
MemberKõikidele ei ole lamades surumine parim harjutus ja enamik tavaharjutajatest surub valesti anyway.
august 23, 2006 at 6:04 e.l. #89420Mr.Y
MemberNeid surumisviise on ka erinevaid, ei saa öelda, et valesti kohe tehakse:
*Võib suruda nii kaelalt, rinnalt ja rinna alt
*Haarded on erinevad – kitsas, keskmine, lai
*Käte asend – võib olla nii 90 kraadi kuni 45 kraadi.
*Alaselja asend – sirge, nõgus või täitsa kaardus (täitsa sillas)
Aga biitseps ei saa täis minna SURUMISLIIGUTUSEL. Ma arvan, et sa ei tee vahet, et sul on triitseps täis pumbatud ja mõtled biitsepsit. Sel juhul kontrolli:
*käte nurk keha suhtes (lähemal rohkem triitseps töös)
*haarde laius (kitsam haare kaasab rohkem triitsepsit)
*koht kuhu langetad kangi (mida allapoole, seda rohkem triitseps, mida rohkem kaela poole, seda rohkem töötavad rind ja õla esiosa)
august 23, 2006 at 7:24 e.l. #89428greenu
Membernjahh …. küünarnuki ja õla vahel pole ainult biiz …. et see eespool mida silmaga hästi näha on biiz … tõmbab kätt enda poole …. teisel pool kätt on triiz mis kätt sirutab … et see on sul ilmselt verd täis ja siis teed ilmselt liiga kitsa haardega … sest kitsas teeb triizule ja rinna siseosale …. nagu kesset rinnakorvi kinnituvale rinnalihase osale …. võta lai haare ja suru siis rinnalt …. kuid tee ka tugiharjutusi või nohh masinate peal rinnalihasele … minul aitavad need paremini … jõu jaoks on surumine minul …
august 23, 2006 at 8:14 e.l. #89429painkiller
Member*Käte asend – võib olla nii 90 kraadi kuni 45 kraadi.Käte asend võib olla ka 0 kraadi, ehk käed vastu keha ja see teeb kõige rohkem triitsa.
august 23, 2006 at 2:50 p.l. #89447Mr.Y
MemberMa rääkisin lamades surumisest kui rinna treenimisest. Kui käed on vastu keha, siis tehakse harjutust triitsepsile järelikult, mitte rinnale.
august 23, 2006 at 3:21 p.l. #89453eintsius
MemberBiitseps läheb verd täis kui sa seda ei ole treeninud. Surumise hetkel tõmbub biitseps pingesse, et stabiliseerida/toetada kätte liikumist ja küünarliigeseid. Kuid see võib olla treenimata biitsepsile liig palju. Algajatel esineb tihti surumisel “biitsepsi pumba” efekt.
august 23, 2006 at 3:48 p.l. #89457antonhansen
Member