Skip to main content

Üks pool vajab järeleaitamist

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Üks pool vajab järeleaitamist

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

Tervist! On juhtunud teatud treeningust selline värk, et üks keha pool (ülekehal) on kõvasti arenenum kui teine. Sai liiga hilja märgatud. Probleemne on vasak õlg ja selg, ning nüüd vajab parem pool järeleaitamist. Probleem ei ole tekkinud jõusaalis.

Kas oskaksite mingeid teatuid harjutusi soovitada, mida jõusaalis või ka ilma jõusaalita parema seljapoole ja õla jaoks teha saaks? Kui palju peaks neid harjutusi tegema? (Seeriad, kordused)

Ette tänades,

Kaur

matjusm
    Member

Mis moodi sa mõõdad oma arengut et saad väita et üks pool on teisest palju paremini arenenud? Igal juhul, kasuta treeningutel rohkem hantleid ja vali raskused nõrgema poole järgi.

Nesatur
    Member

Mis moodi sa mõõdad oma arengut et saad väita et üks pool on teisest palju paremini arenenud? Igal juhul, kasuta treeningutel rohkem hantleid ja vali raskused nõrgema poole järgi.

Minu arust ta ütles, et probleem ei ole tekkinud jõusaalis.

gmaster
    Member

Kasuta rohkem hantleid ja kui teed mingit muud harjutust siis alusta kergemate raskustega ja ürita võrdselt mõlema poolega teha.

Hantlitega tehes alusta nõrgema poolega ja tugevama poolega ära tee suurema raskusega ja rohkemate kordustega. Mul toimib.

matjusm
    Member

Minu arust ta ütles, et probleem ei ole tekkinud jõusaalis.

Jah, kuid lahendust oma probleemile tahtis ta leida jõusaalis:

Kas oskaksite mingeid teatuid harjutusi soovitada, mida jõusaalis või ka ilma jõusaalita parema seljapoole ja õla jaoks teha saaks? Kui palju peaks neid harjutusi tegema? (Seeriad, kordused)

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.