ebaregulaarne toitumine??
Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » ebaregulaarne toitumine??
- This topic has 8 replies, 3 voices, and was last updated 21 years, 10 months tagasi by
unbreakabl.
-
AutorPostitused
-
aprill 1, 2004 at 6:42 e.l. #2223
unbreakabl
MemberEt kysimus oleks et kui kahjulik on selline toitumine, kui söön hommikul ja siis alles öhtul. Hommikul mingi pudru_moosiga ja võileib. Öhtul siis juba umbes kella 17.30 ja hiljem tavaliselt peale trenni veel korra. Kuigi köhu peal ka seda paha asja on pisut (rasvake), siis on tundunud et sellise toitumisega ka sealt miskit väheneb, aga mis arvate teie sellisest toitumisest??
aprill 1, 2004 at 7:02 e.l. #37422M.M.
MemberÄra ole loll, külamees. Kes siis niimooodi rasva põletab, sedasi piinavad ennast ainult võhikud. Seda on ka siin korduvalt rõhutatud, et olenemata sellest kas tahetakse kehakaalu tõsta või langetada tuleb ööpäeva sisustada vähemalt 4-6 söögikorraga. Ainult vahe on toidukogustes ja kaloraazis. Mida tihedamalt toituda seda kiiremaks muutub ainevahetus mille tulemusena hakkavad ilmnema ka positiivsed muutused.
aprill 1, 2004 at 8:36 e.l. #37423Vitali30
MemberVarsti on järgi luu ja kere, kas ma sain õeti aru moosi ja pudru ja võileib mis söök selline on paistab sa rohkem ei söögi ainult seda sinust küll asja ei saa kui sa nimodi edasi jätkad!!!
Toitumisest sa ei tea midagi, soovitus http://www.amazon.ee uuri asja siin kuidas toituda tervislikult!!! Üks asi veel lihast sa kaotad ka nimodi kui nad sull on keha muutub iga korraga väiksemaks, aga esmärkigist siin ei ole midagi raske vastata, kui ei tea mis inimene tahab saavutada nimodi!!!
aprill 1, 2004 at 9:36 e.l. #37424unbreakabl
Memberpoint selles et hommiku ja lõuna söögi vahel lihtsalt pole alati võimalik toituda,töö ei võimalda, et kysimus selles suhtes et kas selline pikk vahe on siis väga kahjulik.
Ja kysimus vitali30 et mida sina siis näiteks hommikuks sõõd?
aprill 1, 2004 at 9:46 e.l. #37425M.M.
MemberNo kuidas ei ole võimalik toituda, mis jutt see on, asi on ikka tahtmises. Mul endal nt. karbid kaasas toiduga, vahest pean sööma autos sõites. Sa võid ju toidulisandite näol ka oma söögikorrad asendada, igal juhul parem variant kui üldse mitte midagi, sööma peab igaljuhul.
aprill 1, 2004 at 9:54 e.l. #37426unbreakabl
Memberselge ,katsun siis oma toitumist parandada.
tänud.
aga mida hommikuks siis näiteks ikkagi syya?
aprill 1, 2004 at 10:14 e.l. #37427Vitali30
MemberSinu eesmärk ikka ei ole selge, kuidas ma saan sulle üelda mida hommikul süüja , kui ma ei tea mida sa tahad saavatutada sellega! Sain aru et tahad süija hästi, kui sind midagi muud ei huvita miks sa siija pöördud!!!
M.M jutt ka õige kõik on võimalik ainult tahtmist peab olema!!!
Sinu eesmärk kõige pealt, mis selle õige toitumise all peidub?? Räägi lõppuni!!!!
aprill 1, 2004 at 10:20 e.l. #37428M.M.
MemberHommikul oleks hea nt. kaerahelbe puder, kohupiim, mõni puuvili. Üldse peaks iga söögikord sisaldama piisavas koguses valku ( ~30 gr kord) ja süsivesikuid (vastavalt eesmärgile). Tarbida vähem rasvaseid tooteid, õhtu poole vähendada süsivesikute kogust. Kõik vanad head kuldreeglid.
aprill 1, 2004 at 10:21 e.l. #37429unbreakabl
Memberno kuna ma siin juba olen siis järelikult huvitab mind ikka sama nagu kõiki siin olijaid, “keha ja vaim”. No rauda nagu rebin, ja mures lihtsalt oma toitumise pärast, Ja mis syya tahan hästi, ???????
Kysimus oli et kuidas, kuna ütlesin et putru söön, ei ole ju veel teab mis hea toitumine. Nõu on vaja?
P.S.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.