Juuniorite ja veteranide EM, Donetsk,Ukraina 18-21 juuni
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Juuniorite ja veteranide EM, Donetsk,Ukraina 18-21 juuni
- This topic has 9 replies, 3 voices, and was last updated 15 years, 8 months tagasi by
Ott Kiivikas.
-
AutorPostitused
-
mai 7, 2010 at 7:41 e.l. #22202
Ott Kiivikas
MemberEestist on avaldanud soovi minna bodyfitnessi juuniorite avatud kategooriasse võistlema Janika Jürgenson. Merike Sula kohta veel täpseid teateid ei ole, kas ta võistleb veteranide kulturismis.
Lisainfo võistluse kohta leiad siit
mai 7, 2010 at 10:09 e.l. #183783Raivo Piiber
MemberEestist on avaldanud soovi minna bodyfitnessi juuniorite avatud kategooriasse võistlema Janika Jürgenson. Merike Sula kohta veel täpseid teateid ei ole, kas ta võistleb veteranide kulturismis.Lisainfo võistluse kohta leiad siit
Kas juunioritel on siis EM-l üks kategooria? Mitte kaks nagu MM-l?
mai 7, 2010 at 10:43 e.l. #140125Ott Kiivikas
MemberKaks on ikka vabandust -163 cm ja üle eelmise aasta protokolli ei leidnud kuid 2008 oma on siin, siis oli lühikeses üldse 5 võistlejat kokku
mai 7, 2010 at 12:01 p.l. #140108JJson
MemberKaks on ikka vabandust -163 cm ja üle eelmise aasta protokolli ei leidnud kuid 2008 oma on siin, siis oli lühikeses üldse 5 võistlejat kokku2009 Baja Marel võistles 6 juuniorit.
Võidutses Jana KOLBASKA, kes lõpetas 2010 ülikooli-> juuniorivanusest väljas… kõigi eelduste kohaselt
Teisel kohal oli meie fitnessis Rate’s ka figureeriv Tanita ZETEA, vanus 19
Kolmandaks tuli Anna ZUBRILINA
mai 7, 2010 at 12:25 p.l. #140100Ott Kiivikas
MemberMeil saab järgmisel nädalavahetusel võistlustega selleks kevadek ühele poole – kuid sind ma ei kadesta, sest veel rohkem kui 1 kuu vormi hoida….
mai 7, 2010 at 5:25 p.l. #196813JJson
MemberMeil saab järgmisel nädalavahetusel võistlustega selleks kevadek ühele poole – kuid sind ma ei kadesta, sest veel rohkem kui 1 kuu vormi hoida….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Õnneks on see, ütleme siis selle kohta dieet, toitumine minu jaoks juba nõnda loomulik, et ei kibele ka vormi rikkuma (loe:sööma). Ei hooli šokolaadist, jäätisest, alkoholist, pitsadest, burgeritest, karastusjookidest.
Naudin kaerahelbeputru veega.
Sportlane.. Piir on ületatud ja see ongi mu elustiil. See ongi mõiste “normaalne” minu jaoks.
Nii, et mina naudin edasi
Aga raskeid aegu on ikka ka.. ikka.Ja Ott, tuhat ja sada ja kõikse suurem edu Sulle Euroopa meistrivõistlustele. Mingu Sul just nii nagu sihiks pandud!
Janika Jürgenson.
mai 8, 2010 at 6:40 e.l. #192145Ott Kiivikas
MemberÕnneks on see, ütleme siis selle kohta dieet, toitumine minu jaoks juba nõnda loomulik, et ei kibele ka vormi rikkuma (loe:sööma). Ei hooli šokolaadist, jäätisest, alkoholist, pitsadest, burgeritest, karastusjookidest.Naudin kaerahelbeputru veega.
Sportlane.. Piir on ületatud ja see ongi mu elustiil. See ongi mõiste “normaalne” minu jaoks.
Nii, et mina naudin edasi
Aga raskeid aegu on ikka ka.. ikka.Ja Ott, tuhat ja sada ja kõikse suurem edu Sulle Euroopa meistrivõistlustele. Mingu Sul just nii nagu sihiks pandud!
Janika Jürgenson.
Suured tänud ilusate soovide eest, loodan et kogu meeskond esineb vähemalt sama hästi kui eelmisel aastal (tuletan meelde 3 finaalikohta ja neist 1 kuldne medal), ise usun sellel aastal eriti klassikameeste edusse, on nad olnud varakult tippvormis ja kui nad tulevad juba kulturiste nahutama, siis….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> võib sealt kõike oodata.mai 16, 2010 at 12:14 p.l. #266293JJson
MemberKui meestel Hollandis tuli välja, et Jan Tana’t võib vaid kasutada, siis kas mul tuleks enda tellimus ProTanile igaks juhuks kohe katkestada?
Kas keegi on teadjam, kui mina
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?Janika Jürgenson
mai 18, 2010 at 2:53 p.l. #266566Ott Kiivikas
MemberKui meestel Hollandis tuli välja, et Jan Tana’t võib vaid kasutada, siis kas mul tuleks enda tellimus ProTanile igaks juhuks kohe katkestada?Kas keegi on teadjam, kui mina
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?Janika Jürgenson
Naiste võistlusel tohib samuti ainult Jan Tanat kasutada – sain neile sinna kohapeale kolm komplekti ära tellida (seal on koorija, eelkreem, värv ja õli) ühes pakis kõik koos. Seega ei ole kindel ,et juuniorite omal võib muid grimme kasutada. Muidu peab tunnistama, et Jan Tana tulemus oli päris hea saalist vaadatuna – see ei söö vormi sedasi ära nagu Dream Tan.
Panen välja ka Venemaa nimekirja
Чемпионат среди юниоров и ветеранов (г.Донецк, Украина, 18-21 июня):
– Авласенков Денис (Калиниград), юниоры 75кг
– Шамсумухаметова Алина (ХМАО), фитнес-юниорки 163см
– Кузьмина Елизавета (Челябинск), БФ-юниорки 163см
– Калаганова Анна (Челябинск), БФ 163см
– Коркунова Валерия (Красноярск), БФ-юниорки +163см
– Тюменева Татьяна (Москва), БФ-юниорки +163см
– Мухортова Нина (Ставрополь), ББ-мастера
– Втюрина Наталья (Омск), ББ-мастера
– Степанюк Ольга (Астрахань), БФ-мастера
– Ершова Татьяна (Екатеринбург), БФ-мастера
– Таланцев Геннадий (Калининград), мастера 80кг до 50 лет
– Бубликов Сергей (СПб), мастера 80кк старше 50 лет
– Продиус Алексей (Ставрополь), КЛ.ББ – мастера
– Евтухов Андрей (Волгоград), 90кг 40-49 лет
– Бардин Александр (Москва), +80кг 50-59 лет
– Егоров Виталий (СПб), кл.ББ – мастера.
Делегаты: Овчинников Роман, Кочкина Светлана
mai 26, 2010 at 10:19 e.l. #267187Ott Kiivikas
MemberTäna võttis Taavi ka ühendust ja avaldas soovi EM võistleda – seega tekkisid Eestil kohe ka medalilootused….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ei ole Janikal ka igav üksinda.AutorPostitusedViewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)- You must be logged in to reply to this topic.