reed õhtu
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » reed õhtu
- This topic has 21 replies, 18 voices, and was last updated 15 years, 10 months tagasi by
Rain 6 kanget.
-
AutorPostitused
-
aprill 2, 2010 at 9:24 p.l. #22150
Innovative
MemberLihtne küsimus, täna hakkas huvitama mida siis siinne seltskond nädalalõpus teeb, huvitab just selliste inimeste vastused kes alkoholile suhteliselt EI öelnud:)
aprill 2, 2010 at 9:56 p.l. #263614rolex
MemberKirjavigade järgi otsustades paistad ise suht joga olevat. Miks kainete inimeste elu huvitama hakkas, viin sai vist otsa
“>aprill 2, 2010 at 11:11 p.l. #263616Amarillo
Memberpokkeri või keemia alla ja peole + 0.8g kofeiini
aprill 2, 2010 at 11:21 p.l. #263617matjusm
Memberlihtne küsimus, täna hakkas huvituma mida siis siine seltskond nädalalõpus teeb, huvitab just selliste inimeseste vastused kes alkoholile suht EI õelnud:)Ma valmistan terve õhtu piinliku täpsusega ette laupäeva hommikust treeningut. Siis ma prindin selle välja, panen seina peale ja jõllitan seda.
Kui see tehtud siis algab filmiõhtu.
aprill 2, 2010 at 11:58 p.l. #263618Tannuu
MemberTublid mehed
“> Ise jõudsin just sünnipäevalt, lubasin endale üle 4 kuu midagi. Vahelduseks hea, maandab stressi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 3, 2010 at 2:25 e.l. #263620Alexander Andrusenko
ModeratorMina tulen kell 22:40 koju, valmistan õnged ja rakendused ette ja lähen magama. Laupäeval ärkan 3:30-4:30 ja lähen kalale.
aprill 3, 2010 at 7:06 e.l. #263628Jackie
MemberNädalavahtuse (R-P) plaanid: trenn, kodu koristamine, pesu pesemine, söögi tegemine, TV, internet, töö tegemine.
aprill 3, 2010 at 7:23 e.l. #263630Impsik
MemberKuna täna on mul trennist vaba päev siis lähen paadimatkale ning homme teen 2x trenni ja õpin kontrolltööks.
“>aprill 3, 2010 at 8:15 e.l. #263634Innovative
MemberLihtne küsimus, täna hakkas huvitama mida siis siinne seltskond nädalalõpus teeb, huvitab just selliste inimeste vastused kes alkoholile suhteliselt EI öelnud:)Kiiruga kirjutatud, ei mõelnud läbi ja olen hiidlane;)
kuna peaaegu kõik sõbrad, tuttavad alkoholile ja suitsule jne Jah öelnud siis tekkis huvi mida teed sina.
aprill 3, 2010 at 9:16 e.l. #263643Tetz
Memberkäisin ka eile õhta üle pika pika aja väljas!!!! sai natuke süskareid joodud ja ütleme ausalt, klubi ei ole vist minu koht, sest nagu näha mida suurem oled seda ohtramalt noorhärrad soovivd õlaga sisse sõita ja otsida tüli= probleeme. Seega õhtu ei meeldinud ja usun et mingi paari kuu pärast võib jälle proovida kui õues soe ja ilmad päikselised:D + kahju oli piletirahast, oleks selle hea meelega jõusaali alla pannud:) aga mis sa teed.
aprill 3, 2010 at 9:20 e.l. #263644rolex
MemberReede õhtul keeran kell üheksa magama. Enne seda panen kella kaheks öösel äratuse. Tõustes pesen hambad, Battery rindu ja olen 15 minuti pärast ööklubis. Selleks ajaks on tublid mehepojad tublidele neidudele tublisti alkoholi välja teinud. Ja siis tulen mina, kaine tegudemees.
Valin nagu raisakull välja kauni, purjus saaklooma ja asun ründama. Pean tunnistama, et kõik katsed on 99-l protsendil õnnestunud.
Mis edasi saab, läheb juba väga intiimseks. Kui soovi, võite ise ette kujutada.
Kõige meeldivam asja juures see, et raha ei kulu üldse. Klubisse saan pealegi sisse tasuta, omanik tuttav.
Väga tore ajaviide, mis arvate.
Eriti kui mõelde nende vendade peale kes järgmine hommik tühja rahakoti, täis kottidega ja valutava peaga peavad edasi elama.
La dolce vita!
aprill 3, 2010 at 9:31 e.l. #263645Tetz
MemberReede õhtul keeran kell üheksa magama. Enne seda panen kella kaheks öösel äratuse. Tõustes pesen hambad, Battery rindu ja olen 15 minuti pärast ööklubis. Selleks ajaks on tublid mehepojad tublidele neidudele tublisti alkoholi välja teinud. Ja siis tulen mina, kaine tegudemees.Valin nagu raisakull välja kauni, purjus saaklooma ja asun ründama. Pean tunnistama, et kõik katsed on 99-l protsendil õnnestunud.
Kõige meeldivam asja juures see, et raha ei kulu üldse. Klubisse saan pealegi sisse tasuta, omanik tuttav.
Eriti kui mõelde nende vendade peale kes järgmine hommik tühja rahakoti, täis kottidega ja valutava peaga peavad edasi elama.
La dolce vita!
irw see tundub juba nagu mingi äri idee olevat:D kindel plaan olemas kuidas toimida ja kui töötab ka siis miks mitte.
aprill 3, 2010 at 10:55 e.l. #263660hehee
MemberTraditsiooniline igareedene pidulikum õhtusöök mehega
“>aprill 3, 2010 at 11:32 e.l. #263665Jarmo Oberst
MemberReede õhtul keeran kell üheksa magama. Enne seda panen kella kaheks öösel äratuse. Tõustes pesen hambad, Battery rindu ja olen 15 minuti pärast ööklubis. Selleks ajaks on tublid mehepojad tublidele neidudele tublisti alkoholi välja teinud. Ja siis tulen mina, kaine tegudemees.Valin nagu raisakull välja kauni, purjus saaklooma ja asun ründama. Pean tunnistama, et kõik katsed on 99-l protsendil õnnestunud.
La dolce vita!
Väga muhe lugemine
“>aprill 3, 2010 at 11:55 e.l. #263667Vilps
La dolce vita!
Väga tore ajaviide indeed
“> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.