Thermo Speed
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Thermo Speed
- This topic has 22 replies, 9 voices, and was last updated 15 years, 10 months tagasi by
KiluKalur.
-
AutorPostitused
-
märts 31, 2010 at 2:36 p.l. #22127
KiluKalur
MemberOstsin Fitshopist Thermo Speedi kapsleid, kuid selgus, et ma ei saa neid alla neelata, kuna on liiga suured.
“> Kas väiksemaid kapsleid ei müüdagi? Proovisin seda endale pulbrina manustada, aga hais ja maitse ajasid mul südame pahaks. Suht karm.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Purgist olen vaid ühe kapsli ära raisanud, nii et kas keegi äkki soovib seda peaaegu tervet purgitäit endale odavalt osta? Ma ei oska sellega enam midagi teha.märts 31, 2010 at 2:38 p.l. #263303Djud
MemberOstsin Fitshopist Thermo Speedi kapsleid, kuid selgus, et ma ei saa neid alla neelata, kuna on liiga suured.
“> Kas väiksemaid kapsleid ei müüdagi? Proovisin seda endale pulbrina manustada, aga hais ja maitse ajasid mul südame pahaks. Suht karm.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Purgist olen vaid ühe kapsli ära raisanud, nii et kas keegi äkki soovib seda peaaegu tervet purgitäit endale odavalt osta? Ma ei oska sellega enam midagi teha.ostu-müügi alafoorum on ka siin olemas,mis hinnaga ära müüd siis ka pane kirja
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 31, 2010 at 2:48 p.l. #263305Eluminal
MemberOn nad tõesti nii suured? vb sa pole harjund lihtsalt, proovi veel küll alla lähevad
“>märts 31, 2010 at 4:21 p.l. #263317BRIKI
MemberMa kasutan ise ka neid ning pean ka tõdema, et suht ebamugavalt lähevad alla.
märts 31, 2010 at 6:04 p.l. #2633433xit
Membervõta klaas vett pane kapsel suhu ja joo vesi koos kapsliga alla lihtne.
alguses vb tundub imelik aga harjub ära ja ei ole need kapslid nii suured midagi.
märts 31, 2010 at 6:14 p.l. #263345KiluKalur
MemberMul on kitsas kõri ja isegi väiksemad kapslid tekitavad ebamugavust. Minu meelest võiks lausa hoiatussilt purgil olla, et minusugused seda ei ostaks, sest mis saab, kui tükk liiga suur ja kuhugi kõrri kinni jääb?
“>märts 31, 2010 at 6:35 p.l. #263350Djud
MemberMul on kitsas kõri ja isegi väiksemad kapslid tekitavad ebamugavust. Minu meelest võiks lausa hoiatussilt purgil olla, et minusugused seda ei ostaks, sest mis saab, kui tükk liiga suur ja kuhugi kõrri kinni jääb?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Põhjus lisanditootja kohtusse kaevata ja rikkaks saada
“>märts 31, 2010 at 6:38 p.l. #263351KiluKalur
MemberJeah, kui just enne otsi ei anna!
“>märts 31, 2010 at 6:51 p.l. #263352Djud
MemberJeah, kui just enne otsi ei anna!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siis saavad su sugulased rikkaks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vaevalt,et see tablett nüüd nii suur on,et terve kurgu”augu” pinna katab
“>ja noh,kui ellu jääd,siis on ju raske tõestada,et see sulle liiga tegi kuidagimoodi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 31, 2010 at 6:53 p.l. #263353Jarmo Oberst
MemberEga keegi ei käse sul neid süüa, kui ei lähe kurgust alla siis ei lähe. Enda vaba valik ja teema lukku.
märts 31, 2010 at 7:17 p.l. #263356Eluminal
Membermina seda ei usu et ei lähe läbi kurgu
“> võta ennast kokku ja neela alla
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 31, 2010 at 7:20 p.l. #263357Djud
MemberEga keegi ei käse sul neid süüa, kui ei lähe kurgust alla siis ei lähe. Enda vaba valik ja teema lukku.Oled moderaator,et ütled kuna mingi teema peaks kinni minema ja tead kuna inimese jaoks sai see ammendava lahenduse?Äkki keegi pakub veel neelamisnippe?
“>märts 31, 2010 at 7:24 p.l. #263358Jarmo Oberst
MemberOled moderaator,et ütled kuna mingi teema peaks kinni minema ja tead kuna inimese jaoks sai see ammendava lahenduse?Äkki keegi pakub veel neelamisnippe?
“>Aga paku siis neelamisnippe, mitte, et peaks selle firma kohutusse kaevama või sellist mõttetut juttu.
märts 31, 2010 at 7:28 p.l. #263361KiluKalur
MemberMa ka ei saa aru, miks me ei võiks siin arutleda kapslineelamistehnikate üle? Keda see segab?
Mul läks üldse vanasti hirmkaua, enne kui väikest tabletti alla neelata suutsin. Oli hirm, et jääb kinni. Ma võisin eelmises elus lämbumissurma surra. Nüüd suudan neelata väikeseid kapsleid juba ka, kuid need, millest jutt, on üle mõistuse suured. Kas siin on mõni arst, kes on näiteks päästnud suure kapsli alla neelanud patsiente, kel on see kurgus kinni, et ma teaksin, kas taolist intsidenti üldse on varem juhtunud? Mu vanaemale jäi ükskord lihatükk kurku kinni ja siis küll pidi arst selle välja võtma, sest see ei liikunud edasi ega tagasi.
“>märts 31, 2010 at 7:32 p.l. #263362Djud
MemberAga paku siis neelamisnippe, mitte, et peaks selle firma kohutusse kaevama või sellist mõttetut juttu.Aitäh,et lubad rääkida,peremees.Kui minu ettepanekuga saab kena summa kokku ajada siis miks ta mõttetu on?See,et see on reaalselt raske teostatav ei tee seda võimatuks.Mõttetuks teeb selle teema sinu postitus,mis ei sisaldanud ühtegi ideed seoses käsitletava probleemiga.Ma ei taha rohkem kirjutada,sest pole mõtet ju lagastada nagu öeldakse aga sorri,sa pole määraja ja ütleja kes,mis ja kus
“> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.