Skip to main content

Mis arvate sellisest jaotusest?

Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Mis arvate sellisest jaotusest?

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Autor
    Postitused
    stamma
    Member

Tere. Olen mingi 8 kuud teinud massitrenni ja tegelt tahaks nüüd rohkem jõudu teha.

Mis arvate sellisest jaotusest?

6 nädalat rinnale/õlale jõutrenni, pärast seda 6 nädalat seljale jõutrenni ja pärast seda 6 nädalat jalgadele jõutrenni.

Selle 6 nädala sees treenin teisi lihaseid ka, aga mitte jõutrenni näol, vaid teen samamoodi edasi nagu varem, massitrennina.

et kui on rinna 6 nädalat, siis teen rinna-ja õlapäeval 5×5 harjutusi võimalikult suurte raskustega. Teistele lihasgruppidele teen ikka 3×10 väiksemate raskustega.

Kui tuleb selja 6 nädalat, siis teen 5×5 seljaharjutusi võimalikult suurte raskustega, aga teistele lihasgruppidele teen 3×10 jne.

Igat lihasgruppi teen 1 KORRA nädalas. ehk siis nt esmaspäev – rind, õlg, triitseps. Kolmapäev selg ja biitseps. Reede jalad.

Ma ei tea, kas saite aru, mis ma üldse ütlesin, aga kui saite, siis andke palun nõu = )

Tänud!

S

matjusm
    Member

Jõutreeningust teeb massitreeningu suurem söömine. Igal juhul minu meelest ei saa tõmmata nii selgeid piirjooni jõu ja massitrenni vahele nagu oleksid need kaks eri maailma. Tõsi, jõutõstjad ja klassikalised tõstjad ei treeni nagu kulturistid kuid mõlemad on suured ja mõlemad on tugevad nii et pigem on kattuvust rohkem kui erinevusi. Vähemalt see on minu filosoofia- treenin selleks et tugev olla, söön selleks et suur olla.

Sinu jaotus tundub ok olevat kuid võibolla mõni kogenum inimene oskab rohkem kommenteerida. Kas nüüd tervet nädalat on vaja jätta trennide vahele, ei tea. Võibolla jätad iga treeningpäeva vahele ühe päeva puhkust ning niimodi treeniksid samat lihasgruppi iga 6 päeva tagant. Võid isegi veel kompaktsemaks oma treeningut teha ja teed kaks päeva trenni, kas vaba ja niimodi treenid igat lihasgruppi 5 päeva tagant.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.