Double Edge Safety Razor
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Double Edge Safety Razor
- This topic has 18 replies, 12 voices, and was last updated 15 years, 10 months tagasi by
rinaldo.
-
AutorPostitused
-
märts 29, 2010 at 5:47 p.l. #22100
rinaldo
MemberKas keegi teab kuidas nimetatakse sellist asja nagu double edge safety razor Eesti keeles ja kus neid müüakse?
Tegemist sellise asjaga

Aitäh!
märts 29, 2010 at 7:00 p.l. #263086Impsik
MemberMa ütleks, et selle eesti keelne nimi on kaheteraline habemenuga. Eestis pole müügil näinud, võipolla mõni meeskodanik on näinud kuskil poe letil. Aga võid ju neti poest kuskilt omale tellida. Ja kui keegi tahab äkki veel sama vidinat omale, jagate postikulu pooleks.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 29, 2010 at 7:22 p.l. #263090Kert-
MemberMis asjandus see üldse on?
märts 29, 2010 at 7:25 p.l. #263091Anonüümne
GuestMis asjandus see üldse on?Kas sa ei tea mis on habeme nuga?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 29, 2010 at 7:51 p.l. #263095rinaldo
MemberMis asjandus see üldse on?Vanakooli raseerija.
märts 29, 2010 at 8:00 p.l. #182816jaagok
Memberaaahh õudne. Mu isa on vanakooli mees, laseb siiamaani sellisega. Koguaeg veristab. Ma nii õudsat asja ei julge puutuda, suht ohtlik.
märts 29, 2010 at 8:01 p.l. #263097timo116
MemberOskama peab. Osad lõikavad igakord tavalise 3teralise žiletiga ka sisse.
märts 29, 2010 at 8:22 p.l. #263099arclyde
MemberMina sain viimane kord endale uue sarnase asja prismast.
märts 29, 2010 at 8:44 p.l. #263103rinaldo
Memberaaahh õudne. Mu isa on vanakooli mees, laseb siiamaani sellisega. Koguaeg veristab. Ma nii õudsat asja ei julge puutuda, suht ohtlik.Võib-olla tasub siis midagi ohutumat vaadata nagu habemenuga
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mina sain viimane kord endale uue sarnase asja prismast.Tänud, uurin järgi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 30, 2010 at 5:24 e.l. #263118Undionu
MemberMa raseerisin analoogsega (isa laenas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>) sõjaväes iga päev lõuga ja kaela… sisse ei lõiganud kordagi. Kui 150 EEK kuus raha antakse, siis ei raatsi ju osta neid mitmeteralisi, aga tavalised žiletid maksid poes ca. viiekas pakk.PS! Habemenuga ka olemas, aga sellega pole veel julenud proovida.
märts 30, 2010 at 7:14 e.l. #263137gymer
MemberTartu väliturul on üks pood nimega 1001 pisiasja (või midagi sellist), seal olen näinud neid vanakooli raseerijaid, habemenuge ja isegi vahupintsleid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Samuti saab sealt ka žilette mainitud raseerijale.edit: ebay’s on päris huvitavaid mudeleid saadaval, ehk leiate sealt.
märts 30, 2010 at 7:40 e.l. #263138Goleteral
Memberaaahh õudne. Mu isa on vanakooli mees, laseb siiamaani sellisega. Koguaeg veristab. Ma nii õudsat asja ei julge puutuda, suht ohtlik.Halvad terad on selle põhjus – mingi tavalised poest ostetud teradega polegi paremat oodata.
Uurige Ebayst korralike komplekte(Rõhutan jällegi et noast üksi jääb väheks – ka õiged terad tuleb osta vastavalt peale)
märts 30, 2010 at 7:47 e.l. #263139gymer
MemberPole küll prof, aga habemenuga on pisut teine teema kui teemaalgataja poolt küsitud raseerija.
märts 30, 2010 at 7:59 e.l. #263142Rebane
KeymasterEestis on minuteada habemenugadega tiba kehvasti. Ei ole neid nagu eriti müügil. Või kui tõepoolest mõne leiad siis puuduvad nende tarvikud. Sihuke nokk kinni teema. Võtad välismaa saidid lahti ja habemenuge ja varustust on päris metsikut kanti.
Nii et kui keegi teab Eestis asjaliku poodi, kus müüakse habemenoa tarvikuid (peenluisud, lihvimis- või ihumisrihmad) siis oleks ka huvitatud. Ei tahaks nuga päris presenditüki või vana nahkrihma peal viimistlema hakata.
P.S. ka minuarvates on tegemist vanakooli raseerijaga. Ennem habemenuga tõmmatigi sellise loomaga ja see peaks ka suhtkoht hea töö tegema. Ja ei pea ka mingeid 50 krooniseid päid ostma koguaeg. Nagu iga riistaga, on vaja eelnevalt harjutada et tulemus oleks hea
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 30, 2010 at 9:02 e.l. #263149rinaldo
MemberEnnem habemenuga tõmmatigi sellise loomaga ja see peaks ka suhtkoht hea töö tegema. Ja ei pea ka mingeid 50 krooniseid päid ostma koguaeg. Nagu iga riistaga, on vaja eelnevalt harjutada et tulemus oleks hea
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas mitte habemenuga polnud enne ja alles siis ei tulnud safety razor? Mina olen nii aru saanud, et alguses oli habemenuga, siis tuli safety razor ja seejärel hakkas tekkima ühe poole teraga raseerijaid ja terasid lisandus neile nagu seeni pärast vihma. Igatahes räägitakse, et see teeb parima töö, on odav ülal pidada ja samas ei ärrita nahka, sest lõikavaid terasid on ainult üks. Välimus on ka asjal vinge. Sisse lõikamise kohta olen nii palju uurinud, et loeb tera, raseerija ja raseerimistehnika.
Aitäh vastuste eest!
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.