Uus Kava
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Uus Kava
- This topic has 4 replies, 2 voices, and was last updated 15 years, 10 months tagasi by
m2inoo.
-
AutorPostitused
-
märts 26, 2010 at 10:37 e.l. #22058
m2inoo
MemberOtsustasin et võtaks nüüd uueks treeningperioodiks uue kava kasutusse.

Mis te arvate et kui hakata tegema sellist kava? Millised on selle kava puudused ja mida võiks muuta?
Kava põhja võtsin muidu bodybuilding.com’ist, aga tegin ise mõningat muudatused.
Plaanis veel teha aeroobset ka 2x nädalas.
märts 26, 2010 at 10:57 e.l. #262665matjusm
MemberMulle isiklikult väga meeldib see surumine/tõmbamine/jalad jaotus, see on minu arvates kõige loogilisem 3-päeva kava.
Mõned muudatused:
Rinna päeval teeksin ma ühe nendest rinnalt surumis harjutustest hoopis hantlitega et veidi rohkem variatsiooni kavasse tuua. Õlapress oleks esimene õla harjutus ning triitsepsi isolatsioonharjutused oleksid kõige viimased.
Selja päeval võtaksin mina ühe “tõmbamis” harjutuse vähemaks sest 4 tundub kuidagi palju. Need “hyperextensionid” ehk alaselja tõsted võtaks ka välja ning asendaks jõutõmbega, mis oleks siis esimene harjutus. Seda teeks mingi 3-4 seeriat, kordusvahemik 4-7.
Jalapäeval kaota ära Smith’i kükk ja tee seda tavalise kangiga turjal.
märts 28, 2010 at 12:56 p.l. #262865m2inoo
MemberMulle isiklikult väga meeldib see surumine/tõmbamine/jalad jaotus, see on minu arvates kõige loogilisem 3-päeva kava.Mõned muudatused:
Rinna päeval teeksin ma ühe nendest rinnalt surumis harjutustest hoopis hantlitega et veidi rohkem variatsiooni kavasse tuua. Õlapress oleks esimene õla harjutus ning triitsepsi isolatsioonharjutused oleksid kõige viimased.
Selja päeval võtaksin mina ühe “tõmbamis” harjutuse vähemaks sest 4 tundub kuidagi palju. Need “hyperextensionid” ehk alaselja tõsted võtaks ka välja ning asendaks jõutõmbega, mis oleks siis esimene harjutus. Seda teeks mingi 3-4 seeriat, kordusvahemik 4-7.
Jalapäeval kaota ära Smith’i kükk ja tee seda tavalise kangiga turjal.
hantlid on hea mõte ja järjekorda saab ikka muuta.
aga mis ma siis osade tõmbamiste asemele saaks, et selga treenida?
ja pmst kolmandal päeval on mul deadlift olemas, mis siis mõjub ka alaseljale, peaks seljapäevale tõstma jalgade päevalt ära?
Smithita teha siis pean lihtsalt väiksemate raskustega tegema kuna põlved pole täiesti töövõimelised.
Aga leidub teistelt veel mingeid soovitusi? Esmaspäevast läheb kava käiku siis
märts 28, 2010 at 1:07 p.l. #262868matjusm
Memberhantlid on hea mõte ja järjekorda saab ikka muuta.aga mis ma siis osade tõmbamiste asemele saaks, et selga treenida?
ja pmst kolmandal päeval on mul deadlift olemas, mis siis mõjub ka alaseljale, peaks seljapäevale tõstma jalgade päevalt ära?
Smithita teha siis pean lihtsalt väiksemate raskustega tegema kuna põlved pole täiesti töövõimelised.
Aga leidub teistelt veel mingeid soovitusi? Esmaspäevast läheb kava käiku siis
Ei ole vaja sul midagi seljale juurde panna, seal on piisavalt harjutusi.
See smith vs vabaraskuse põlve argumendist ma ei saa aru sest raskus toetub mõlemal juhul samale kohale ning surve põlvedele on sama. Vahe vaid selles et vabaraskusega tehes on liigutus palju loomulikum ning sa kasutad rohkem lihaseid et raskust stabiliseerida.
See sirgete jalgadega jõutõmme teeb rohkem “hamstringe” ehk reie tagaosa ning tavaline jõutõmme on rohkem alaseljale keskendunud. Kuid ma arvan et parem oleks kui sa jätaksid nende kahe päeva vahele vähemalt ühe vaba päeva.
märts 28, 2010 at 2:17 p.l. #262877m2inoo
MemberEi ole vaja sul midagi seljale juurde panna, seal on piisavalt harjutusi.See smith vs vabaraskuse põlve argumendist ma ei saa aru sest raskus toetub mõlemal juhul samale kohale ning surve põlvedele on sama. Vahe vaid selles et vabaraskusega tehes on liigutus palju loomulikum ning sa kasutad rohkem lihaseid et raskust stabiliseerida.
See sirgete jalgadega jõutõmme teeb rohkem “hamstringe” ehk reie tagaosa ning tavaline jõutõmme on rohkem alaseljale keskendunud. Kuid ma arvan et parem oleks kui sa jätaksid nende kahe päeva vahele vähemalt ühe vaba päeva.
smith tundub lihtsalt kindlam, aga eks ma võtan rahulikumalt, vaatan kuis läheb.
Treeningute vahele jääbki mul 1päev kindalt
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Seega tänud abi eest
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Varsti näeb kuidas uus kava töötab 
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.