Rinnalihased jumpsivad
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Rinnalihased jumpsivad
- This topic has 14 replies, 11 voices, and was last updated 15 years, 10 months tagasi by
Kert-.
-
AutorPostitused
-
märts 25, 2010 at 5:03 p.l. #22042
armando
MemberProbleem on selline, et rinnalt surudes ei anna see rinnalihastes üldse tunda, s.t et rinnalihased ei väsi ära, ei tuika ja tunduvad täiesti tuimad.Seda ka siis kui olen nt 3 seeriat suutlikuseni teinud(ma ei tee küll koguaeg nii, see oli lihtsalt prooviks).
Harjutuse ajal ei tundu, et üleüldse midagi ära väsiks(sealhulgas käed), vaid lihtsalt ühel hetkel ei jõua enam üles lükata.
See on väga ärritav, kuna mul puudub selle üle igasugune kontroll ja nii ei ole võimalik ennast piitsutada.
Tehnika on korras ja ülejäänud harjutustega on ilusti rinnalihaseid tunda.
märts 25, 2010 at 6:31 p.l. #262565Paul.K.
MemberMina ei tunne samuti rinna trenni ajal ,et rinnale midagi mõjuks.Sama lugu on ka kätega,mis ei lähe täis. Järgmine päev peaksid andma küll lihased ikka tunda,et on korraliku trenni saanud.
märts 25, 2010 at 6:38 p.l. #262568Tannuu
MemberLamades surumine ei olegi kõige parem harjutus rinna koormaiseks. Seda tehes kasutad niipalju erinevaid lihaseid, et tekibki lihtsalt see väsimustunne. Ei ütle, et seda sellepärast tegema ei peaks, väga hea baasharjutus. Hantlitega surumine on väidetavalt parim rinna koormamiseks. Hantlitega surudes ei ole seda kindlat trajektoori mis kangiga ja siis hoiab rohkem rinnalihastes pinget. Keegi ei saa lamades surumisest mingit metsikut burni, hea harjutus on ikka
märts 25, 2010 at 6:44 p.l. #262569Eluminal
MemberSellega on jah see jama, mõni ei tunne rinda, teine ei tunne selga jne..
vb on käed nii nõrgad ja rind suudaks rohkem teha, Liblikat oled proovind? sellega töötab ainult rind
märts 25, 2010 at 7:20 p.l. #262577matjusm
MemberSee et sa ei “tunne” oma rinda, ei tähenda et ta ei saa korralikku trenni.
märts 25, 2010 at 8:59 p.l. #262601armando
Memberkuidas te määrate seda suutlikuse hetke muidu? Olen mitu korda viimast võtta üritades kangi alla jäänud, aga nii ka ära lõpetada ei taha, et tunned et veel jaksab.
märts 25, 2010 at 10:17 p.l. #262621ants16
MemberVõta kangist laiemalt kinni, siis langeb suurem koormus rinnale.
märts 26, 2010 at 7:31 e.l. #262642savi_
MemberLase aeglaselt alla ja suru kiiresti üles.. vali laiem haare (mõistuse piires muidugi)… rind korralikult kummi … langeta kang õigesse kohta… ära suru “triitsepsiga” – väga paljud viivad kohe kui enam ei jõua küünarnukid vastu keha ja suruvad kõige muuga kui rinnaga. Jms… ikka veel tehnika korras ? Ok ! Siis hakka seeriaid mitte suutlikuseni vaid väiksemate raskustega tegema aga rohkem kordusi (pumpab rinna täis küll kui ülal mainitu kõik korras).
märts 26, 2010 at 10:11 e.l. #262659Eluminal
Memberkõige lihtsam on öelda siis kui sa teed video enda surumisest
märts 26, 2010 at 10:13 e.l. #262660Eluminal
Memberkuidas te määrate seda suutlikuse hetke muidu? Olen mitu korda viimast võtta üritades kangi alla jäänud, aga nii ka ära lõpetada ei taha, et tunned et veel jaksab.Võtan sõbra kaasa kes ära tõstab, või ütle saalis kellegile suvalisele et ära tõstaks kui alla jään
märts 27, 2010 at 3:02 p.l. #262766nils
MemberMina sätin kangi toed alati alla. Umbes 10 cm kõrgusele alumisest asendist. Nii pole kunagi ohtu, et ei jõuaks tugedele tagasi tõsta.
märts 27, 2010 at 3:57 p.l. #262775builder
MemberLihtsalt huvi pärast küsiks, kuis taastumine on, et kas lihased järgmistel päevadel valusad ka on? Et ei imesta kui treeninguid tuleks muuta, et vaheldust tekitada lihastele.
märts 28, 2010 at 4:06 p.l. #262893armando
MemberLihtsalt huvi pärast küsiks, kuis taastumine on, et kas lihased järgmistel päevadel valusad ka on? Et ei imesta kui treeninguid tuleks muuta, et vaheldust tekitada lihastele.Järgmisel päeval on ikka valusad, aga seda ei saa kindlasti rinnalt surumise kaela ajada kuna teen rinnale mitu harjutust.
aprill 1, 2010 at 2:56 p.l. #263466Fitnesspurk
Membervb on siis triitseps nõrga võitu
aprill 1, 2010 at 7:56 p.l. #263490Kert-
MemberPalju lihtsalt rinda treeninud ja vähe õlgu ma arvan.
AutorPostitusedViewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)- You must be logged in to reply to this topic.