Skip to main content

Eesti esimene korralik spordipsühholoogia õpik!

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Uudiste ja artiklite järelkaja » Eesti esimene korralik spordipsühholoogia õpik!

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Autor
    Postitused
    jrx
    Member

Ilmus siis selline raamat. Seda saab kas kirjastuse Atlex kodulehelt tellides või nt. Rahva Raamatust ostes. Spordihuvilistele peaks huvitav olema, tegin oma blogis ka väikese eelvaate.

Draakon40
    Member

väga head ja vajalikud teemad igale spordiga tegelejale, peab muretsema endale:)

Aile
    Member

Ilmus siis selline raamat. Seda saab kas kirjastuse Atlex kodulehelt tellides või nt. Rahva Raamatust ostes. Spordihuvilistele peaks huvitav olema, tegin oma blogis ka väikese eelvaate.

Kas päises asuv rakendisportlane oled sina ise?

Sellest raamatust vist ei piisa, et sooritada aines Liigutustegevuse tunnetuslikud ja käitumuslikud alused eksam?

jrx
    Member

Päises asuv rakendisportlane olen tõesti ma ise:)

See kuts sai oma kehakaalus 25 kg raskuse 100 m vedamisel 1. koha rakendispordi talimängudel see aasta:)

LTKA on rohkem üldpsühholoogia aine. See õpik toetab TÜ aineid “Spordipsühholoogia alused” ja “Spordipsühholoogia”:ph34r:

Aile
    Member

Päises asuv rakendisportlane olen tõesti ma ise:)

See kuts sai oma kehakaalus 25 kg raskuse 100 m vedamisel 1. koha rakendispordi talimängudel see aasta:)

LTKA on rohkem üldpsühholoogia aine. See õpik toetab TÜ aineid “Spordipsühholoogia alused” ja “Spordipsühholoogia”:ph34r:

Ohoh…Väga tubli! Me oleme rakendispordis osalemise mõtet aina soojendanud. Väiksemal koeral oli paar operatsiooni eelmisel aastal, kogu aur läks sinna.

jrx
    Member

Aga ma pole ise päris rakendisportlane tglt… see mu vanemate koer ja isa nüüd siuke “tõsine amatöörhuviline” temaga. Mina sain lihtsalt proovida:)

Aile
    Member

Aga ma pole ise päris rakendisportlane tglt… see mu vanemate koer ja isa nüüd siuke “tõsine amatöörhuviline” temaga. Mina sain lihtsalt proovida:)

clip_image001.gif

Varasem minu koerte kasutus…

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.