Valgujook lülisamba nimmeosa murrust taastumisel
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Vigastused ja haigused » Valgujook lülisamba nimmeosa murrust taastumisel
- This topic has 9 replies, 6 voices, and was last updated 15 years, 10 months tagasi by
mati_uni.
-
AutorPostitused
-
märts 22, 2010 at 12:10 p.l. #22012
mati_uni
MemberTervist mul seljal tugev vigastus, ehk siis lülisamba nimmeosa murd, ja sooviksin teada kas need valgu joogid aitavad mind taastumisel ilma aktiivse liikumiseta?
märts 22, 2010 at 12:13 p.l. #262134moosese10k2sku
MemberMida sa taastad kui sa ei liigu?
esimeses lauseosas ei leidnud küsimust.märts 22, 2010 at 12:14 p.l. #262135sass01
MemberKui lihasel pole koormust, pole millegil taastuda, valgujooki pole sul kyll m6tet tarbida,
pigem venita end v2heke ja kui tahad koormust anda tee selg korralikult soojaks.
märts 22, 2010 at 12:15 p.l. #262136mati_uni
Memberno mul lihase rebend ka seal vigastuses sees ja väike närvikahjustus. lihtsalt tekkis kysimus, et kui ma voodis laman kas mul siis on nednest valgu jookidest kasu midagi? või mitte?
märts 22, 2010 at 12:16 p.l. #262137moosese10k2sku
MemberÜldiselt mitte.
märts 22, 2010 at 12:18 p.l. #262138kike89
Memberno mul lihase rebend ka seal vigastuses sees ja väike närvikahjustus. lihtsalt tekkis kysimus, et kui ma voodis laman kas mul siis on nednest valgu jookidest kasu midagi? või mitte?Ega see halba ju ei tee, aga parem söö ikka tavatoitu.. pole mõtet raha kulutada nende pulbrite peale, eriti kui pikali oled ja ei liigu… Kui jälle vaikselt trenni tegema hakata saad siis lase käija, enne pole mõtet
märts 22, 2010 at 12:28 p.l. #262140Eluminal
Membervalk aitab kindlasti lihase paranemisele kaasa
märts 22, 2010 at 1:01 p.l. #262145mati_uni
MemberTänud vastuste eest, eks siis kui hakkan taastus ravi tegema, eks siis võtan valgud mängu…
märts 22, 2010 at 1:06 p.l. #262146gmaster
Memberno mul lihase rebend ka seal vigastuses sees ja väike närvikahjustus. lihtsalt tekkis kysimus, et kui ma voodis laman kas mul siis on nednest valgu jookidest kasu midagi? või mitte?@moosese10k2sku: Mismõttes “üldsiselt mitte?”. Tahad ehk natuke oma seisukohta toetada ka? Taastumine toimub ka siis, kui inimene kasvõi koomas on. Toitaineid vajab ta niikuinii.
Glutamiini ja ka kreatiiniga on tehtud katseid ja need tõesti aitasid ka lihase operatsioonijärgsele taastumisele kaasa. (niiet võid arvestada ka tavalise valgulisandiga) Niiet vaata ise selle järgi, kui suur kahjustus sul on. Samas kui käid taastus- või elektriravis vms isegi massaažis, siis võid juba seda ka minitreeninguks pidada.
Närvide arengule peaks kaasa aitama atsetüül-L-karnitiin (Kui otsid, siis leiad, see ka eraldi mõnes kohas müügil, muidu saaks seda palju looma ajust..) Niiet vaata rahakoti järgi.
Samas on ka vitamiinid ja liigesetoidud päris soovitatavad sellises situatsioonis. Proovi toituda võimalikult kvaliteetselt, söö ohtralt puuvilju ja edu paranemisel
!märts 22, 2010 at 1:38 p.l. #262156mati_uni
Member@moosese10k2sku: Mismõttes “üldsiselt mitte?”. Tahad ehk natuke oma seisukohta toetada ka? Taastumine toimub ka siis, kui inimene kasvõi koomas on. Toitaineid vajab ta niikuinii.Glutamiini ja ka kreatiiniga on tehtud katseid ja need tõesti aitasid ka lihase operatsioonijärgsele taastumisele kaasa. (niiet võid arvestada ka tavalise valgulisandiga) Niiet vaata ise selle järgi, kui suur kahjustus sul on. Samas kui käid taastus- või elektriravis vms isegi massaažis, siis võid juba seda ka minitreeninguks pidada.
Närvide arengule peaks kaasa aitama atsetüül-L-karnitiin (Kui otsid, siis leiad, see ka eraldi mõnes kohas müügil, muidu saaks seda palju looma ajust..) Niiet vaata rahakoti järgi.
Samas on ka vitamiinid ja liigesetoidud päris soovitatavad sellises situatsioonis. Proovi toituda võimalikult kvaliteetselt, söö ohtralt puuvilju ja edu paranemisel
!asjalik vastus… eks pean siin mõtlema et kui jalad alla saan siis taastusravid ja vitamiini kuurid ja muu säärane veel…
et siis praegu kodustes tingumustes (98% päevas lamades) söön puuvilju, juurvilju, ja siis muud toitumiskava alusel tehtud menüüd…
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.