Skip to main content

30kg rinnalt 16-aastane tüdruk

Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » 30kg rinnalt 16-aastane tüdruk

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Autor
    Postitused
    fitnesss
    Member

Tervist! Küsimus siis selline, et kas 30kg rinnalt tõsta on 16-aastase tüdruku kohta kõva sõna või mitte? Kehakaal on 58kg, kui see oluline on.

Raivo Piiber
    Member

Kõva sõna? Et eputada? Või mille jaoks?

Aile
    Member

Tervist! Küsimus siis selline, et kas 30kg rinnalt tõsta on 16-aastase tüdruku kohta kõva sõna või mitte? Kehakaal on 58kg, kui see oluline on.

OK

Ma usun, et on sinust tunduvalt nõrgemaid tüdrukuid ja mitte vähe.

fitnesss
    Member

Tahtsin lihtsalt teada, et kas see on minu kohta palju. Ma ei leia, et sellise asjaga peaks eputama. (tundub, et kellegil on paha päev täna)

Raivo Piiber
    Member

Tahtsin lihtsalt teada, et kas see on minu kohta palju. Ma ei leia, et sellise asjaga peaks eputama. (tundub, et kellegil on paha päev täna)

Sõna on “kellelgi”! Ja ei ole paha päev, lapseke, ei ole. Kui oled treeninud paar aastat, oled 16-aastane ja surud 30 kg, kaaludes ise 58, siis on seda vähe! Kui oled algaja, siis on see väga hea! Kõik sõltub taustsüsteemist …

gymer
    Member

Tere, lugedes Teie kaalu, on see 30 päris hea, vist. Olete kaua trenni teinud? Kui jah, siis vist pisut vähe see 30 kg, kui aga esimest korda proovisite, siis vist on see 30 ok.

edit: ahjaa, kas tõstmise all mõtlete tõstmist rinnalt, või surumist rinnalt?

Eluminal
    Member

arvatavasti mõtles surumist, kuidas üldse rinnalt tõsta saab

gymer
    Member

mõtlesin midagi sellist rinnalt tõstmise all

Plukfelder_clean_final_ezg_1.jpg

vabandan juba ette, kui termin vale on :ph34r:

Kustamees
    Member

arvan, et see on üsna keskmine tulemus

võrdluseks võin öelda, et naise õde mul 15 (arvan, et umbes samas kaalus) tema surub ka 30 kg – see oli I korda elus tal, sest tahtis niisamsa proovida

ka 35kg polnud kaugel – lihtsalt olematu tehnika tõttu ta seda ei suutnud sooritada

KaKeegi
    Member

Tavalisest asi kaugel, kuna palju on leedisi(16 aastaseid)kes jõusaalis reduta,õige-väga vähe!

Üli supper tulemus,tuult tiibadesse!

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.