Saku müüs bakteritega saastunud pudelivett
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Saku müüs bakteritega saastunud pudelivett
- This topic has 16 replies, 11 voices, and was last updated 15 years, 7 months tagasi by
AlanBStard.
-
AutorPostitused
-
märts 15, 2010 at 7:22 e.l. #21943
Impsik
MemberIse olen inimene, kes ostab vett poest. Aga oh õudust, antud uudisest tuleb välja, et pole see pudeli vesi ka puhtam kui kodune turbane ja roostene kraanivesi.
Uudis seisneb selles, et Saku õlletehas müüs möödunud aasta lõpus ja selle aasta alguses pooleliitrises plastpudelis karboniseerimata Vichy vett, mille sees elab nüüdseks üsna suurteks hõljuvateks kogumiteks kasvanud võimalik haigusetekitaja.

See võib tekitada haigusi ja nõrgestatud vastupanuvõimega inimestel põhjustada põletikke. Üldiselt kirjeldatakse sellest bakterist tekkinud haigestumisi harva, kuid kirjanduse andmetel on nende juhtumite arv hakanud viimastel aastatel kasvama
Kui kellelgi peaks olema pooleliitriseid Vichy vee pudeleid, mille partiinumber on 17.05.2010 4B01, võib need viia Saku õlletehasesse, kus need uute ja puhaste vastu vahetatakse.
märts 15, 2010 at 7:39 e.l. #261229Capricorn
MemberKus imekohas sa elad, et kraanivesi turbane ja roostene?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma muidugi ei tea täpselt kas terves linnas (Pärnus) on täpselt üks vesi (ühest kohast tulev ja samamoodi puhastatud), aga ükskord huvipärast mõõtsin korteris kraanist tuleva vee rauasisaldust (töö tõttu oli selline mõõteriist käes) ja oli vähemalt 2x parem kui joogiveele maksimaalselt lubatud.märts 15, 2010 at 7:53 e.l. #261230Impsik
MemberKus imekohas sa elad, et kraanivesi turbane ja roostene?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Seal on briketivabrik ja see peaks kõik ütlema, miks mu kodu vesi turbane on. Ja roostene sellepärast, et veetorud on aastast 1938, mis oma vanuse pärast on roostes.
märts 15, 2010 at 8:10 e.l. #261232matti
MemberHea ,et ma pudelivett ei joo
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 15, 2010 at 8:18 e.l. #261233Capricorn
MemberSeal on briketivabrik ja see peaks kõik ütlema, miks mu kodu vesi turbane on. Ja roostene sellepärast, et veetorud on aastast 1938, mis oma vanuse pärast on roostes.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nojah, siis päris Pärnu ei ole, nagu ma arvasin (nagu su profiilis kirjas).
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma ise joon kraanivett tavaliselt, aga mu naine on ka sealt briketivabriku-asulast pärit ja ta üldiselt kraanivett ei taha juua, ju siis vanast ajad halvad mälestused kraaniveest.
märts 15, 2010 at 8:35 e.l. #261239Impsik
MemberNojah, siis päris Pärnu ei ole, nagu ma arvasin (nagu su profiilis kirjas).
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma ise joon kraanivett tavaliselt, aga mu naine on ka sealt briketivabriku-asulast pärit ja ta üldiselt kraanivett ei taha juua, ju siis vanast ajad halvad mälestused kraaniveest.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mu kodu on seal kus on minu hambahari. Seega Pärnu on ka juba pikemat aega koduks. Aga sama siin, et kraaniveest halvad mälestused, sellepärast sirutan käe pudeli vee poole. Samas see turba maitse on kuidagi kodune.
märts 15, 2010 at 9:30 p.l. #261320Bulletproof
Membernjaa. Ega see pudeli vesi ei proogi väga puhas olla jah. Pudel, kuhu vesi pannakse peab olema ju täiesti puhas. Üldse vee pudelisse jõudmine peab olema väga väga puhas protsess, et selle kvaliteet kraaniveele silmad ette teeks.
märts 16, 2010 at 6:08 e.l. #261327-Egert
MemberRyan Angelos on pudelid halvasti puhtaks pesnud..
märts 16, 2010 at 8:37 e.l. #261339Eluminal
Memberlugesin ka mõnda aega tagasi kusagilt netist et tehti uuing erinevate tootjate veele ja kusagilt lasnamäelt võetud vee proov oli puhtam kui paljud pudeli veed.
märts 16, 2010 at 9:49 e.l. #261347kuuliks
MemberMina joon ka pudelivett, sest kraanivesi lihtsalt ei kõlba juua. Isegi kui Britta kannust filtreerida on veidi vastikum maitse kui pudeliveel. Saku veesid ma üldse õnneks ei joo.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 7, 2010 at 10:17 p.l. #270327AlanBStard
ModeratorSamas see turba maitse on kuidagi kodune.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Turbavesi peaks suht kasulik olema ma pakun ? Erinevalt pudeliveest, mis on suht kahjulik, põhiliselt küll meestele, aga ka näiteks raseda kõhus olevatele poisslastele.
juuli 8, 2010 at 9:31 e.l. #270344Sarge
MemberMiks kahjulik ?
juuli 8, 2010 at 10:22 e.l. #270350AlanBStard
ModeratorKui on juba öeldud et *meestele* siis võiks ju üht-teist järeldada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pudelist välja ligunevad ftalaadid (neid on tegelikult väga paljudes tehismaterjalides) paistavad olevat kergelt antiandrogeensed ehk mehi feminiseerivad.
juuli 8, 2010 at 6:10 p.l. #270412-TANK-
MemberKui on juba öeldud et *meestele* siis võiks ju üht-teist järeldada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Pudelist välja ligunevad ftalaadid (neid on tegelikult väga paljudes tehismaterjalides) paistavad olevat kergelt antiandrogeensed ehk mehi feminiseerivad.
Samas siis peaks ju saama naised kasutada pudelivett beebipillide asemel.
juuli 8, 2010 at 11:24 p.l. #270424AlanBStard
ModeratorSamas siis peaks ju saama naised kasutada pudelivett beebipillide asemel.Kui tsisternitäie ära joob sii ehk saab asja
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.