Skip to main content

Optimum CGT-10

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Optimum CGT-10

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Autor
    Postitused
    BigH
    Member

Kasutan kreatiin,glutamiin ja tauriini segu. Olen lugenud siin kreatiini kohta igasugu foorumeid kuid konkreetselt selle toote kohta pole leidnud siit foorumist midagi. Kas keegi kasutab või on kasutanud ja mis arvab? Ning kust seda saada võiks, sest enam siin ei müüda. Ise olen tootega väga rahul. Ennem trenni panen 10g ja peale trenni sheiki ka 10g koos 1 annuse Whey Goldiga ja 20g Dextrot. Ennem trenni annab Powerit juurde ja peale trenni on heaks taastajaks.

matjusm
    Member

Olen kasutanud. Ei ole midagi väga öelda selle kohta, mulle meeldib et seal on lisaks kreatiinile veel glutamiini ja tauriini sees nii et ei pea kolme asja eraldi ostma. Ega see üks kreatiin teisest nii väga ei erine midagi, ära arva et sa võid mingit imerohtu leida erinevate toodete vahel valides.

savi_
    Member

Hea toode, aga kui rahakott lubab, siis võtaks kõik tooted eraldi (Creatine, Glutamine, Taurine). Miks ? Tauriini pärast. Kui võtad kreatiini hommikul, siis pole oluline, aga mida hiljem trenni teed, seda rohkem pead arvestama võimalusega, et öösel nii sügavalt ei maga ja uni ei taha ka enam nii hästi tulla. Tuttaval oli sama probleem. Proovitud!

haubits
    Member

Tauriin ei tohiks sul und küll segada, tegu pole ometigi koffeiiniga…

BigH
    Member

Tauriin ei tohiks sul und küll segada, tegu pole ometigi koffeiiniga…

Pole ka endal sellega siiamaani probleemi olnud:D

Kasutan kreatiin,glutamiin ja tauriini segu. Olen lugenud siin kreatiini kohta igasugu foorumeid kuid konkreetselt selle toote kohta pole leidnud siit foorumist midagi. Kas keegi kasutab või on kasutanud ja mis arvab? Ning kust seda saada võiks, sest enam siin ei müüda. Ise olen tootega väga rahul. Ennem trenni panen 10g ja peale trenni sheiki ka 10g koos 1 annuse Whey Goldiga ja 20g Dextrot. Ennem trenni annab Powerit juurde ja peale trenni on heaks taastajaks.

Fitshop Eedenisse jõudis antud toode küll täna. CGT-10 müüakse Fitshoppides endiselt, lihtsalt et kui antud toode netipoe laost otsa saab, võetakse see Fitshop.ee lehelt maha, et segadusi vältida. Kui mõnda soovitud toodet netipoes ei ole, tasub alati ka Fitshoppidesse vaadata.

Igatahes peaks see toode varsti ka netipoodi ilmuma, sest uus Optimumi kaup jõudis kohale.

Eks mõju, nagu iga lisandi puhul, on individuaalne. Iseenesest ju tegu põhiliste ainete seguga, niiet ei pea mõtlema, kas “see imeaine nüüd midagi ikka teeb?”

Kui oled leidnud toote, mis Sulle eriti hästi mõjub siis on ju tore.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.