Reaalained
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Reaalained
- This topic has 30 replies, 18 voices, and was last updated 15 years, 10 months tagasi by
Sadist2.
-
AutorPostitused
-
märts 11, 2010 at 4:42 p.l. #21915
Sadist2
MemberTervist!
Tähendab enda suure huvi tõttu reaalainete vastu tekkis mul küsimus :
kuidas teil olid lood nendega, millised hinded olid (9 klassis), kas osalesid kuskil olümpiaadidel, tegid eksamit jne.
Reaalaineteks on mata, keemia, füüsika ja bioloogia
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rääkige oma kogemustest nendega
märts 11, 2010 at 4:44 p.l. #260849hehee
MemberMul oli reaalainetega väga lähedane suhe, istusin kõigis konsultatsioonides
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 11, 2010 at 4:47 p.l. #260850Sadist2
MemberMul oli reaalainetega väga lähedane suhe, istusin kõigis konsultatsioonides
oled nagu mingi proffesor juba ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 11, 2010 at 4:48 p.l. #260851BigH
MemberTervist!Tähendab enda suure huvi tõttu reaalainete vastu tekkis mul küsimus :
kuidas teil olid lood nendega, millised hinded olid (9 klassis), kas osalesid kuskil olümpiaadidel, tegid eksamit jne.
Reaalaineteks on mata, keemia, füüsika ja bioloogia
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rääkige oma kogemustest nendega
9 klassis oli Mata 5 – eksam max punktid 5, keemia ja bioloogia oli 5, füüsikat ei mäleta täpselt – aga ilmselt oli 4 või 5:D Põhikool oli nagu lumme kusta.
märts 11, 2010 at 4:51 p.l. #260852moosese10k2sku
MemberPõhikool oli tõesti lihtne. ma magasin suht palju aga hinded püsisid stabiilselt 4,5
märts 11, 2010 at 5:01 p.l. #260856LauraL
MemberMata on läbi aegade lemmik olnud, aga asi läks huvitavamaks keskas, kus tulid tuletised ja tõenäosus. Aga ülikoolis need kolmekordsed integraalid/tuletised, maatriksid, diferentsiaalvõrrandid olid juba omaette ooper
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Füüsika ja keemia eriti ei meeldinud ja aru ka vahel ei saanud, kuigi olid 5.
Põhikooli mata eksam 5 ja 12. klassi lõpueksam 81p (oleks tegelikult natuke rohkem tahtnud, aga oli raske variant ning paljud said loodetust vähem)
Tegelikult pole üksi reaalaine raske, tuleb lihtsalt õigel ajal asi selgeks teha, sest kui lüngad jäävad sisse, siis hiljem on väga raske neid järele õppida.
märts 11, 2010 at 5:01 p.l. #260857hehee
Memberoled nagu mingi proffesor juba ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Muidugi, pärast järelaitamistunde läksin edasi kõrgemat matemaatikat õppima (Y)
märts 11, 2010 at 5:16 p.l. #260863Tetz
Memberpõhikool oli ladna jh mata eksam kindlalt 5, kuid peale seda rohkem ei viitsinud gümnaasiumis tegeleda nende ainetega. Eksameid tegin humanitaar ainetes ja need olid OK.
märts 11, 2010 at 5:46 p.l. #260869Aile
MemberMatemaatika mulle meeldis, kuid kahjuks ei olnud eriti õpetaja vaateväljas. Füüsika meeldis mulle vähem, kui matemaatika.
Käisin füüsika olümpiaadidel, korra esindasin ka linna omal kooli (endine Tartu 1 Kk, hetkel Treffneri gümnaasium). Lemmikteemaks füüsikas on mehhaanika.
märts 11, 2010 at 5:49 p.l. #260871matjusm
MemberPõhikooli matemaatika eksamil jäin napilt 5st ilma vormistamisvigade pärast. Need vormistamisvead on mul pidevalt hindeid allapoole kiskunud kuigi matemaatika on olnud üks mu tugevamaid külgi ning ma võtsin alati osa matemaatika olümpiaadidelt. Koolivoorus vist isegi võitsin selle korra või kaks gümnaasiumis kuid edasi ei pääsenud. Keemia ja füüsika olümpiaadidel läks veidi kehvemini. Peastarvutamises olen aga alati meister olnud.
Gümnaasiumi lõpus tegin keemia ja matemaatika eksamid, punktid vastavalt 89 ja 81. Oleks võinud rohkem olla kuid vahet pole, tähtis on see et sain heasse ülikooli sisse.
märts 11, 2010 at 6:14 p.l. #260877navigaator
MemberTehnikaülikoolist saati olen kõike matemaatikaga seonduvat vihkama hakanud….
märts 11, 2010 at 6:15 p.l. #260879Alexander Andrusenko
ModeratorMul on ka reaalainetega (matemaatika ja füüsika eelkõige) üsna lähedased suhted olnud läbi aegade. Käisin matemaatika ja füüsika olümpiaadidel (tegelikult käisin natuke humanitaarainete olümpiaadidel ka). Matemaatika riigieksami sai 92p, füüsikas ainult 88. Ülikoolis sai ka matemaatikat õpitud korralikult – mitte küll nii palju, nagu oleks vaja olnud ja tahtnud, aga midagi ikka. Magistriõppes on nüüd matemaatikat kahjuks vähem olnud ja füüsika on täitsa unarusse jäetud. Töö on mul ka hetkel matemaatikaga seotud. Oleks rohkem vaba aega, tegeleks sellega veel tõsisemalt.
märts 11, 2010 at 7:15 p.l. #260883LauraL
MemberNojah, mul on mõneks ajaks isu tegelikult täis, kuna läbitud on sellised ained:
matemaatiline analüüs I
matemaatiline analüüs II
füüsika I
füüsika II
keemia ja materjaliõpetus
lineaaralgebra
diferentsiaalvõrrandid
tõenäosus ja matemaatiline statistika
elektrotehnika
Võibolla oli veel midagi, aga ei meenu hetkel
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 11, 2010 at 7:30 p.l. #260885matti
MemberMata on läbi aegade lemmik olnud, aga asi läks huvitavamaks keskas, kus tulid tuletised ja tõenäosus. Aga ülikoolis need kolmekordsed integraalid/tuletised, maatriksid, diferentsiaalvõrrandid olid juba omaette ooper
Füüsika ja keemia eriti ei meeldinud ja aru ka vahel ei saanud, kuigi olid 5.
Põhikooli mata eksam 5 ja 12. klassi lõpueksam 81p (oleks tegelikult natuke rohkem tahtnud, aga oli raske variant ning paljud said loodetust vähem)
Tegelikult pole üksi reaalaine raske, tuleb lihtsalt õigel ajal asi selgeks teha, sest kui lüngad jäävad sisse, siis hiljem on väga raske neid järele õppida.
Sa tegid eksami 2006 aastal( profiili vanuse järgi arvutades
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ) ?Ise tegin mata eksami 2007 aastal, nii kirvest eksamit ei ole varem ega hiljem olnud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Punkte sain üle 2x vähem kui proovieksamis, nii vähe,et häbi siia kirjutada. Aga praegu õpin ikkagi inseneriks ja kõrgema matiga pole kunagi probleeme olnud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Põhikooli mataeksam 5, see oli ka ainuke reaalaine eksam põhikoolis.
märts 11, 2010 at 7:34 p.l. #260886Capricorn
MemberVõib kõlada uskumatult, aga nii see oli…
Põhikooli matemaatika lõpueksam oli 5, ka 9. klassi lõpuhinne 5.
10. klassis olid terve õppeaasta jooksul KÕIK matemaatika hinded 1-d (ÜHED), välja arvatud üks hinne, mis oli 2.

” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 10. klassi jätsin suuremalt jaolt sel samal põhjusel pooleli (kevadel paar päeva enne eksameid) ja läksin sügisel tehnikumi. Seal olid hinded enamuses kolmed-neljad, lõpus tegin ka matemaatika riigieksami: 26 p (kõige kehvem puntisumma 3-st eksamist)Seevastu füüsika oli nii põhikoolis kui ka tehnikumis koguaeg 5, põllumajanduslike tehnikumide (sel hetkel oli neid vist 13) füüsikaolümpiaadil saime 3-liikmelise võistkonnaga ülekaaluka 1. koha.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.