Skip to main content

tõsi või vale???

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Autor
    Postitused
    AmAcC
    Member

tekkis selline küsimus et nii kaua kui ma olen trenni teinud olen teadnud et lihastele tuleb peale treeeningut korralikult aega taasumiseks andama aga nüüd kuulsin sellist juttu et osasid väikseimaid lihaseid nagu nt. biitseps õlg ja triitseps võib ka iga päev teha.küll mitte rinda jne… aga kas see on õige jutt või mingil määral tõsi?

0ttt
    Member

Eks iga inimene on taastumisaja poolest erinev aga kui iga päev isegi väikest lihast treenida iga päev on ületreening kiire tulema.

Okk
    Member

tekkis selline küsimus et nii kaua kui ma olen trenni teinud olen teadnud et lihastele tuleb peale treeeningut korralikult aega taasumiseks andama aga nüüd kuulsin sellist juttu et osasid väikseimaid lihaseid nagu nt. biitseps õlg ja triitseps võib ka iga päev teha.küll mitte rinda jne… aga kas see on õige jutt või mingil määral tõsi?

Kes sind ikka keelata saab , aga kui nüüd natuke mõtled siis saad vast ise ka aru kas on õige jutt või mitte

Tannuu
    Member

Iga päev nüüd kindlasti mitte. Kui korralikult ühe päeva teed triitsale siis järgmine päev saad aru, et sa ei tahagi seda kohe uuesti treenida. Väikesed lihasgrupid peaksid kiiremini taastuma aga see ei tähenda, et nad päevaga taastuvad. Ma ei tea küll kedagi, kes neid üle 2x nädalas treeniks.

Kõhulihaseid on võimalik nädalas rohkem treenida, mõned treenivad isegi iga päev .

daemonium
    Member

Tore küsimus.

Mis sa ise arvad,

Tannuu
    Member

Kui tal oleks oma kindel arvamus siis ta ei küsiks arvatavasti.. Ma loodan, et ta sai oma vastuse ka nüüd juba

H0rnet
    Member

Huvitaks ka adekvaatne vastus sellele küsimusele, et palju siis nädalas võib erinevaid lihasgruppe treenida

Amarillo
    Member

mis asi see tegemine on, osa inimesi teeb 3 seeriat õlga äkki ja korras, teine aga 4 harjutust, kõik oleneb taastumisest ja toitumisest ka. aga üldreegline üle 2x nädalas ei tehta ühte ja sama lihast va kõhulihased, mis tõesti taastuvad ööpäevaga, muidugi oleeb kuidas thea jne…

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.