Vajaks abi toitumisel ja treeningul
Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » Vajaks abi toitumisel ja treeningul
- This topic has 9 replies, 7 voices, and was last updated 15 years, 5 months tagasi by
ROtter.
-
AutorPostitused
-
august 26, 2010 at 9:52 p.l. #21868
buduaarr
MemberTere.
Olen 172cm pikk, 58kg (naine) ja sooviksin oma puusaümbermõõtu treenimisega suurendada (kann rohkem punni) aga samas taljet hoida samas numbris või isegi vähendada. Kõhul sooviksin tekitada väheke lihast(ei vaja 6 packi, lihtsalt et oleks näha, et olen vaeva treenimisega näinud). Samas sooviks ka rinnalihaseid rohkem treenida ja kindlasti ei soovi et rinnaümbermõõt kahaneks, pigem suureneks. Kuna hetkel sellised lood rahaga, et pole raha toitumis- ja treeningkava tellimiseks, siis loodan, et keegi aitaks kasvõi mul toitumise natukenegi paika panna ning mingigi treeningkava koostada. Plaaning septembrist jõusaali külastama hakata. Mitu kalorit oleks soovitav umbes päevas ning kas mul tuleks pigem alandada kaloreid või suurendada? Kuidas rasvad, valgus ja süsivesikud peaksid olema jaotatud ja mitu g umbes päevas?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tõesti tunnen, et naiselikust kehast on asi natuke kaugel ja kann nagu oleks pigem sissepoole. Aidake!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 26, 2010 at 10:26 p.l. #274255Arx07
Memberhttp://kaalustalla.ee/calc/baasainevahetus.html
Sealt saad kalorite kohta numbreid.
Ning tööriistade alt võta naiste algajate kava, tee selle järgi mõnda aega jõusaalis trenni ja siis hiljem edasijõudnute kava, kui tahad tagumendile ekstra vatti anda siis saad harjutuste pangast vaadata veel harjutusi kannilihastele juurde.
Söögipoolest ma soovitaks, et valkudega ära koonerda, kasulikke rasve ei pea ka kartma, kuid süsivesikutega ära liialda.
Ning samuti on siin artiklite all toitumise kohta väärt lugemist. Internetist leiab kõik vajaliku info korraliku huvi korral kätte, et ei olegi mingeid kavasid vaja tellida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 27, 2010 at 10:08 e.l. #274274argoll
MemberKirjuta oma toitumine siia välja ja siis saavad teised sind aidata ja suunata.Kõike sa muidugi korraga ei saa.Kui sa tahad oma taguotsa suuremaks kasvatada, siis pead ka rohkem sööma
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> See rohkem tähendam muidugi ka õigesti sööma.Aga harjutustestkaks kõige efektiivsemat on kükk kangiga/hantlitega ja väljaasted.
Argo
august 27, 2010 at 10:55 e.l. #274282jrx
MemberKükk ja jõutõmme + söök = parim kannikasvataja.
august 27, 2010 at 1:54 p.l. #274291dumbbell
Memberhttp://kaalustalla.ee/calc/baasainevahetus.htmlSealt saad kalorite kohta numbreid.
Ning tööriistade alt võta naiste algajate kava, tee selle järgi mõnda aega jõusaalis trenni ja siis hiljem edasijõudnute kava, kui tahad tagumendile ekstra vatti anda siis saad harjutuste pangast vaadata veel harjutusi kannilihastele juurde.
Söögipoolest ma soovitaks, et valkudega ära koonerda, kasulikke rasve ei pea ka kartma, kuid süsivesikutega ära liialda.
Ning samuti on siin artiklite all toitumise kohta väärt lugemist. Internetist leiab kõik vajaliku info korraliku huvi korral kätte, et ei olegi mingeid kavasid vaja tellida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Suht haige kalkulaator. Kui seda jägida oled varsti ülekaaluline.
august 27, 2010 at 7:58 p.l. #274310Nony
MemberSeal kalkulaatoris aktiivsust ka arvestatud, aga BAV peaks ikka olema ilma trenni-aktiivsust arvestamata??? või kuidas?
august 28, 2010 at 4:38 e.l. #274320Arx07
Memberhttp://www.struktuur.net/kcal.php
Tegelikult ma tahtsin enne selle kalkulaatori postitada, aga ei leidnud üles…
Ning pole sellel eelmsielgi häda midagi, kui tähti närida siis jah ta ei anna BAV-i juhul kui valid aktiivsuse miinimumist suurema.
august 28, 2010 at 4:48 p.l. #274353Nony
Memberhttp://www.struktuur.net/kcal.phpTegelikult ma tahtsin enne selle kalkulaatori postitada, aga ei leidnud üles…
Ning pole sellel eelmsielgi häda midagi, kui tähti närida siis jah ta ei anna BAV-i juhul kui valid aktiivsuse miinimumist suurema.
Ei tahtnudki üldse tähti närida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Lihtsalt, et BAV on ikkagi kalorikulu ilma midagi tegemata, aga seal kalkulaatoris arvestab aktiivsust ka. Kui oskad seda ise arvesse võtta, siis polegi midagi viga;)Aga see kalkulaator http://www.struktuur.net/kcal.php on küll väga asjalik!
august 30, 2010 at 8:24 p.l. #274546buduaarr
MemberKirjuta oma toitumine siia välja ja siis saavad teised sind aidata ja suunata.Kõike sa muidugi korraga ei saa.Kui sa tahad oma taguotsa suuremaks kasvatada, siis pead ka rohkem sööma
“> See rohkem tähendam muidugi ka õigesti sööma.Aga harjutustest
kaks kõige efektiivsemat on kükk kangiga/hantlitega ja väljaasted.
Argo
Toitumine siis järgmine:
H:Puder 2,5% piimaga (50gr helbeid ja 300ml piima), klaas piima või mahla
V:Banaan/õun/pähkleid/müsli piimaga
L:Praad (umbes 30cm taldrik) pool taldrikut topin köögivilju munaga või salatit, veerand taldrikut liha või pihve ja veerand kartul/pruun riis/tatar/makaronid
V:2 musta leiba toorjuustuga,lihtsalt juustuga või singiga. / Kui väga aktiivne päev siis haaran kiiresti kas selverist või hesburgerist caesari salati./puuviljad, köögiviljad
Õ: 2 keedumuna+ 200gr kohupiima, 1 banaan, 1 spl hapukoort, 2tl suhkurt
Umbes selline peaks olema mu päeva toimumine. Siiski, tuleb mõnel päeval ka ette, et on väga kiire ja lihtsalt haaran seda mis ette juhtub.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga, kaal peaks hetkel normaalkaalus olema, et kas siis oleks vajalik ikkagi paar kilo juurde saada? Kas see kõik pigem kõhule ei kogune? Kuidas näeks ette õige söömine, ning mis muudatusi oleks mul vaja teha?
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 31, 2010 at 2:58 e.l. #274551ROtter
MemberToitumine siis järgmine:H:Puder 2,5% piimaga (50gr helbeid ja 300ml piima), klaas piima või mahla
V:Banaan/õun/pähkleid/müsli piimaga
L:Praad (umbes 30cm taldrik) pool taldrikut topin köögivilju munaga või salatit, veerand taldrikut liha või pihve ja veerand kartul/pruun riis/tatar/makaronid
V:2 musta leiba toorjuustuga,lihtsalt juustuga või singiga. / Kui väga aktiivne päev siis haaran kiiresti kas selverist või hesburgerist caesari salati./puuviljad, köögiviljad
Õ: 2 keedumuna+ 200gr kohupiima, 1 banaan, 1 spl hapukoort, 2tl suhkurt
Umbes selline peaks olema mu päeva toimumine. Siiski, tuleb mõnel päeval ka ette, et on väga kiire ja lihtsalt haaran seda mis ette juhtub.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga, kaal peaks hetkel normaalkaalus olema, et kas siis oleks vajalik ikkagi paar kilo juurde saada? Kas see kõik pigem kõhule ei kogune? Kuidas näeks ette õige söömine, ning mis muudatusi oleks mul vaja teha?
“>Süsivesikute saamiseks nüüd küll suhkrut lusikaga juurde ei pea sööma.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Müslis ja mahlas on suhkrut küll ja küll.
Mina lisaksin menüüsse häid rasvu – kookosrasva, avokaado, vahukoore, kalaõli.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.