Olen sellel nädalal iga päev trenni teinud, ca 1-2 tundi ning täna ei tulnud treeningust midagi välja sest väsimus oli nii suur. Kuidas saaks väsimusest lahti, nii et ma saaks trenni edasi teha?
väsimus on ju kindel märk sellest et kehale midagi ei meeldi. kuskilt punnitad üle. kui sa seda sunniviisilist trenni jätkad võid ajapikku korralike tervisehädade küüsi langeda.
EI hakanud uut teemat tegema: Kas nädalane puhkus mõjub hästi(hetkel vaheaeg, ei viitsi käia) või pidurdab natuke arengut? Võin veel mainida, et vahest olen ka mega väsind, kui jõusaali lähen, eriti kooli ajal( ja seda annab tunda ka)
Puhka Puhka ei tohiks mingit arengut pidurdada pigem vastupidi, lihasele mõjub igasugune puhkus hästi kui oled nii pikalt trenni teinud. Puhka, söö, söö, puhka siis kasvad:))) A muidugi pärast nädalat pane jälle täiega trenni!
Peale nädalast treeningut märkab nii mõnigi mees, et jõudu on rohkem kui ennem, nii et puhkus tuleb pigem kasuks kui kahjuks, eriti siis kui väsimus endast juba selgelt märku annab.