Skip to main content

Väsimus

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Väsimus

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Autor
    Postitused
    kuldarp
    Member

Olen sellel nädalal iga päev trenni teinud, ca 1-2 tundi ning täna ei tulnud treeningust midagi välja sest väsimus oli nii suur. Kuidas saaks väsimusest lahti, nii et ma saaks trenni edasi teha?

punamtsike
    Member

väsimus on ju kindel märk sellest et kehale midagi ei meeldi. kuskilt punnitad üle. kui sa seda sunniviisilist trenni jätkad võid ajapikku korralike tervisehädade küüsi langeda.

Tman
    Member

Korralik toitumine + lisavitamiinid + küllaldlane magamine. Vaata ise millest sul puudu tuleb

kuldarp
    Member

mnjah, ega ma nüüd üle küll ei ole pingutanud. Olen iga päev kuskil 2 tundi võrku mänginud. Äkki võib asi selles olla

Kuup
    Member

EI hakanud uut teemat tegema: Kas nädalane puhkus mõjub hästi(hetkel vaheaeg, ei viitsi käia) või pidurdab natuke arengut? Võin veel mainida, et vahest olen ka mega väsind, kui jõusaali lähen, eriti kooli ajal( ja seda annab tunda ka)

MelDogg
    Member

Puhka Puhka ei tohiks mingit arengut pidurdada pigem vastupidi, lihasele mõjub igasugune puhkus hästi kui oled nii pikalt trenni teinud. Puhka, söö, söö, puhka siis kasvad:))) A muidugi pärast nädalat pane jälle täiega trenni!

Ott Kiivikas
    Member

Peale nädalast treeningut märkab nii mõnigi mees, et jõudu on rohkem kui ennem, nii et puhkus tuleb pigem kasuks kui kahjuks, eriti siis kui väsimus endast juba selgelt märku annab.

Olari
    Member

Lugesin et kulturistid jagavad 12 kuud tsükliteks et iga mingi aja tagant on paus.

Omal oli asma lugu et oli lõpuks väga suur väsimus ja enam lihtsalt ei jõudnud teha ,tegin nädal aega pausi ja asi oli kohe parem .

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.