Kas oled teinud midagi sellist, mida (Eestis) keegi pole senini järgi teinud
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Kas oled teinud midagi sellist, mida (Eestis) keegi pole senini järgi teinud
- This topic has 69 replies, 31 voices, and was last updated 15 years, 1 month tagasi by
jrx.
-
AutorPostitused
-
märts 2, 2010 at 7:55 p.l. #21805
Capricorn
MemberEi mõtle (ainult) jõusaali/spordiga seonduvat, vaid ükskõik mida. Lihtsalt huvitab.
märts 2, 2010 at 8:09 p.l. #259465matti
MemberIlma pikemalt mõtlemata vastan: JAH. Iga inimene oskab tõenäoliselt teha midagi, mida teised ei oska või ei oska teha nii , nagu teeb tema.
märts 2, 2010 at 8:09 p.l. #259466-Egert
MemberRaske öelda, ilmselt ei ole ega suuda või lihtsalt ei tea seda veel:D Aga räägi endast ka:D
märts 2, 2010 at 8:14 p.l. #259467Capricorn
MemberIlma pikemalt mõtlemata vastan: JAH. Iga inimene oskab tõenäoliselt teha midagi, mida teised ei oska või ei oska teha nii , nagu teeb tema.
No umbes sellised asjad jätaks välja, nagu näiteks: keegi ei suuda voltida paberilehte 25 korda kokku TÄPSELT (molekulitäpsusega) samamoodi nagu mina jne, see on liiga loogiline.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 2, 2010 at 8:24 p.l. #259470jaagok
MemberMina oman käputäit Eesti rekordit. Seega pole suudetud, seda veel järgi/üle teha.
märts 2, 2010 at 8:26 p.l. #259472Jarmo Oberst
MemberMina oman käputäit Eesti rekordit. Seega pole suudetud, seda veel järgi/üle teha.Mis alal ?
märts 2, 2010 at 8:28 p.l. #259473Capricorn
MemberMina oman käputäit Eesti rekordit. Seega pole suudetud, seda veel järgi/üle teha.Pole paha.
märts 2, 2010 at 8:32 p.l. #259475seedorf90
Membermai tea palju on eesti rekord hüpenööriga hüpetes , ühe minuti jooksul, aga mul õnnestus teha ykskord 214 hüpet minutis
märts 2, 2010 at 8:34 p.l. #259476navigaator
MemberVäiksena meisterdasin lauajuppidest tooli, milles oli umbes kilo jagu naelu, kuid püsti seisis nigelalt.
märts 2, 2010 at 8:37 p.l. #259477jaagok
MemberÜks näide siis:
Alaks on siis laskmine.
Harjutuse nimi olümpiakiirlaskmine.
Tulemus: 555punkti
Aeg ja koht: 30.05.2009 Elva
Ja seda kõike POISID -18a kategoorias.
märts 2, 2010 at 8:44 p.l. #259479Capricorn
MemberVäiksena meisterdasin lauajuppidest tooli, milles oli umbes kilo jagu naelu, kuid püsti seisis nigelalt.Kui nüüd sarnase stiiliga “rekordit” püüda meenutada, siis ma hästi ei usu, et keegi suure mänguauto puust rattale traadi külge pannud on ning sellega vasarheidet (oli olümpia ja sel päeval just telekas oli vasaraheidi olnud) harrastades oma maja akna puruks visanud on (lisaks pärast emale ja isale rääkides, et tuul lõhkus).
Aga jah, päris selliseid asju ma teema algatamisel silmas ei pidanud, aga eks nalja pärast rääkida ikka võib.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 2, 2010 at 8:45 p.l. #259480naksitrall
MemberÄärmiselt huvitav teema. Otsime siis oma talente

Isiklikult olen veetnud puu otsas terve päeva ja pool ööd.
märts 2, 2010 at 8:46 p.l. #259481Samakamees
MemberKui nüüd sarnase stiiliga “rekordit” püüda meenutada, siis ma hästi ei usu, et keegi suure mänguauto puust rattale traadi külge pannud on ning sellega vasarheidet (oli olümpia ja sel päeval just telekas oli vasaraheidi olnud) harrastades oma maja akna puruks visanud on (lisaks pärast emale ja isale rääkides, et tuul lõhkus).
Tegime kettaheidet suure kiviga. Heitsin aknasse kogemata… Olin vist mingi 14
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 2, 2010 at 8:59 p.l. #259486Capricorn
MemberTegime kettaheidet suure kiviga. Heitsin aknasse kogemata… Olin vist mingi 14
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma “vasaraheidet” tehes olin u. 6-7.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See nüüd kuuluks ka pigem huumori (või siis mitte päris
), mitte mingi ainulaadse võime või rekordi vms. valdkonda, aga vist ka vähetõenäoline et mõni laps kunagi püssipadruniga sellist “nalja” teinud on, et panna see suure kivi peale, kuuliotsaga enam-vähem enda suunas ning padruni lameda otsaga puu poole (sest padrun “peaks” ju koos kuuliga ühes tükis, padruni-osa eespool lendama.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ning siis teise kiviga sinna peale lüües enda taha garaazi seina ploki (need kergest materjalist valged plokid) sisse prao tegi. 
(oops, kogemata vajutasin “redigeeri” [alessandro])
märts 2, 2010 at 9:18 p.l. #259490Alexander Andrusenko
ModeratorMa “vasaraheidet” tehes olin u. 6-7.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
See nüüd kuuluks ka pigem huumori (või siis mitte päris
), mitte mingi ainulaadse võime või rekordi vms. valdkonda, aga vist ka vähetõenäoline et mõni laps kunagi püssipadruniga sellist “nalja” teinud on, et panna see suure kivi peale, kuuliotsaga enam-vähem enda suunas ning padruni lameda otsaga puu poole (sest padrun “peaks” ju koos kuuliga ühes tükis, padruni-osa eespool lendama.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ning siis teise kiviga sinna peale lüües enda taha garaazi seina ploki (need kergest materjalist valged plokid) sisse prao tegi. 
Njah, meil kunagi ammu 4 poissi tegid seda nalja veidi suurema padruniga..2 said surma, 2 jäid invaliidideks.. Ja paar aastat tagasi oli taoline juhtum veel minu sõbra vennaga, kes samuti invaliidiks jäi.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.