Alkohol
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Alkohol
- This topic has 452 replies, 234 voices, and was last updated 13 years, 9 months tagasi by
tereummikust.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 13, 2002 at 10:50 p.l. #218
Meelis
MemberMa saan aru, et kui nädalas mingi 0.5l viina ära panna, siis pole mõtet mingeid erilisi tulemusi oodata. Aga kui palju alkoholi on nädalas “paras” ja kui palju on juba “palju”?
jaanuar 14, 2002 at 4:04 e.l. #27814Anonüümne
GuestPane ikka nii palju kui jõuad,aga küsimus on selles mida sa saavutada tahad.Kui tahad trenni teha ja ikka vaadata et midagi tuleb, pead viinast loobuma.Vot tak
jaanuar 14, 2002 at 3:43 p.l. #27815Meelis
MemberJah, tahaks küll ikka et midagi tuleks…..
Aga küsimus on selles, et palju siis ikkagi võiks?
märts 15, 2002 at 3:05 p.l. #28551tonu
MemberSooviks teada, kui võtta 2 sheiki päevas (1xSuper Lemon 40 gr ja 1x No. 1 40g) üks pealelõunal, teine õhtul, siis kas õhtul pubis paar õlut või paar segudrinki nullib asja ära ? Kuidas on alkoholi tarvitamisega (mõistuse piires, loomulikult) toidulisandite tarvitamise puhul ? Kreatiinikuuri ajal ? Tänan igasuguse tagasiside eest !
märts 15, 2002 at 8:13 p.l. #28552ero
Membervalgule ei tee hullu midagi, kreatiini ja alkoholi vahe tee ka ikka mingi kolm (või nii) tundi ja usun et see ka ei tee hullu(mul ei teinud).Toidulisade ja alkoholi omavaheline mõju ei ole nyyd nii tundlik, et ta kohe tulemuse ära nulliks.
aprill 6, 2002 at 5:10 p.l. #28920r
Memberkuidas oleks proffesionaalse inimese seisukoht, kas alkohol nullib trenni tulemused ära või kui palju üldse alkot võtta võib?
aprill 8, 2002 at 8:42 e.l. #28921Ott Kiivikas
MemberIse võtan harva nüüd tuleb viie kuuline paus sisse, arvan et ilma alkoholita jõuan parima tulemuseni. Väärtushinnangud on vaja paika panna kui tahad olla parim, tuleb paljustki loobuda, kuid peale edukat võistlust on ka alkoholil teine mekk.
aprill 9, 2002 at 6:26 p.l. #28922andri
MemberTere, siin ühe algaja küsimus …
Kui tarvitan toidulasendajaid ja rasvapõletajaid, kuidas siis alkoholiga on? Et kui nädalas korra tarvitan – siis selge see, et sel juhul võtan vähem/aeglasemini alla … Küll aga – et kas siis esineb ka mingit vastunäidustatust? Näiteks rasvapõletajad contra viin,õlu ?
Andri.
mai 4, 2002 at 7:35 p.l. #29241Sacatini
MemberÜks asi mida kreatiin teeb on, et peatab organismis vee kinni. Kreatiini kuuri ajal ei ole kindlasti soovitatav alkohóli tarbida, sest see mõjub vastupidiselt – viib organismist vee välja. Tarbin isegi preagu kreatiini. Olen uurinud. kuidas selle mõju suurendada,,, kõige kasulikuma infi leiad: http://www.ast-ss.com/research/cribb/obtaining_optimal_results_from_creatine_2.asp Edu
märts 13, 2003 at 7:32 e.l. #32643rosin
Memberkuidas mõjub mu lihastele (organismile) kui ma peale jõusaali trenni tunni aja pärast sünnipäeva laua taga alkoholi tarbin?
räägitakse palju trenn + õige toitumine = hea tulemus. aga kuidas on alkoholiga? kas seda tohib tarbida ja kas peale trenni võib?
märts 13, 2003 at 7:58 e.l. #32644M.M.
MemberSellepeale ütlevad kulturistid toosti : kärbugu biitseps.
märts 13, 2003 at 8:12 e.l. #32645splint
MemberToost on lahe küll aga kui hullusti siis tegelikult alkoholi tarbimine mõjub ?
märts 13, 2003 at 8:23 e.l. #32646vambola
Membermina ytleks selle peale et miks mitte. See jutt et inimene kes jõusaalis käib on kulturist on jama. Enamus inimesi kes jõusaalis käivad ei ole kulturistid vaid treenijad. Ja oma elust ei maksa teha rutiinset nyhkimist. Kes tahab see muidugi teeb. Igal asjal, ka alkoholi tarbimisel, peab lihtsalt olema mõistlik piir. Mina pole nõus elama yksluist ja tuima elu ainult selle nimel et saada aastas 0,5 cm lisaymbermõõtu käsivarrele. Ma ei usu et see 0,5 cm mind õnnelikumaks teex . Väike pidu vahetevahel koos väikese napsi ja kena tibiga kaalub iga kell selle 0,5 cm yle. Iga kell.
märts 13, 2003 at 8:42 e.l. #32647M.M.
Memberei vaidle vastu, meie esikulturistid ka vahest häälepaelu puhastavad, sellest siis ka see toost
märts 14, 2003 at 11:30 e.l. #32648Anonüümne
Guesteks see õigustab ka Eesti kulturismi taset.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.