Toidulisandite säilivus ja pikaks ajaks varumine
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Toidulisandite säilivus ja pikaks ajaks varumine
- This topic has 27 replies, 15 voices, and was last updated 15 years tagasi by
HKK.
-
AutorPostitused
-
november 25, 2010 at 9:29 p.l. #21799
Daredevil200
MemberTeema ütleb kõik, niisiis kui mul on alguses plaan osta 2x 1kg kreatiini ja 4kg valgu pulbrit, et kas nad kaotavad säilivuse et pulber ei ole enam pehme vaid kõva jne. Ostan rohkem kuna siis odavam, kuid kas kvaliteet kannatab kui jätan seisma pool aastat või üheks aastat valgu pulbri topsi seisma, mis on iseenesest kinni.
november 25, 2010 at 9:46 p.l. #234370Acqua
MemberEks iga asi kaotab varem v hiljem säilivuse. Poole aastaga ei tohiks aga midagi juhtuda.
november 25, 2010 at 11:45 p.l. #217233Archangel
MemberEnamikel pulbri baasil toodetel on pigem “parem enne” kui, et “kõlblik kuni”. Mis tähendab, et enamik on kasutatavad ka peale tähtaja möödumist. Kannatab kas maitse või effektiivsus teatud määral.
Samuti on keskmine säilivusaeg päris pikk. Seega usun, et kui sa just võtmist totaalselt pooleli ei jäta mingi aeg väga pikaks perioodiks siis nad halvaks ei jõua sul minna.
Enne muidugi uuri järgi sealt kus ostad. Siin vaevalt keegi oskab öelda suvaliste toodete kehtivusaega. Oleneb see siiski toote koostisest.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 26, 2010 at 11:53 e.l. #230951gmaster
MemberOleneb ka sellest, kui kaua see kuskil laos seisnud on. Ja igal tootel siiski omaette kehtivusaeg.
Tavaliselt ikka aasta, veidi peale.
Ehk siis valku ma julgeks sul soovitada osta 4kg, 2kg kreatiini mitte. Kilost peaks ikka väga pikaks ajaks piisama.
november 27, 2010 at 7:14 e.l. #222789Aile
MemberTeema ütleb kõik, niisiis kui mul on alguses plaan osta 2x 1kg kreatiini ja 4kg valgu pulbrit, et kas nad kaotavad säilivuse et pulber ei ole enam pehme vaid kõva jne. Ostan rohkem kuna siis odavam, kuid kas kvaliteet kannatab kui jätan seisma pool aastat või üheks aastat valgu pulbri topsi seisma, mis on iseenesest kinni.Miks te kambapeale ei osta?
november 27, 2010 at 7:25 e.l. #221238MoloM
MemberMiks te kambapeale ei osta?Ehk pole kampa kusagilt võtta ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 27, 2010 at 8:06 e.l. #222423Aile
MemberEhk pole kampa kusagilt võtta ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma usun, et fitness.ee on abiks, kui teil kamba tekitamise soovi on. Kellelgi ei ole raha liiga palju…
november 27, 2010 at 11:07 e.l. #211536viki667
MemberMaeitea, mul seisis poolik HTR’i kott poolteist aastat üle parim enne kuupäeva -kapis pimedas nurgas, ei läinud kõvaks ega midagi, segunes veidi raskemini kuid näed tarbisin ära, midagi hullu ei juhtunud!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>)november 27, 2010 at 11:45 e.l. #211047Aile
MemberMaeitea, mul seisis poolik HTR’i kott poolteist aastat üle parim enne kuupäeva -kapis pimedas nurgas, ei läinud kõvaks ega midagi, segunes veidi raskemini kuid näed tarbisin ära, midagi hullu ei juhtunud!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>)Hoolitsege enese eest rohkem! Hoolige enesest rohkem!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 27, 2010 at 2:04 p.l. #217932MoloM
MemberTeema ütleb kõik, niisiis kui mul on alguses plaan osta 2x 1kg kreatiini ja 4kg valgu pulbrit, et kas nad kaotavad säilivuse et pulber ei ole enam pehme vaid kõva jne. Ostan rohkem kuna siis odavam, kuid kas kvaliteet kannatab kui jätan seisma pool aastat või üheks aastat valgu pulbri topsi seisma, mis on iseenesest kinni.Kuskohast saad odavamalt 4 kg valku ja 2kg kreatiini?? Mis hinnast jutt, kui saaks niiviisi odavamalt, siis ostaks isegi sealt.
Maeitea, mul seisis poolik HTR’i kott poolteist aastat üle parim enne kuupäeva -kapis pimedas nurgas, ei läinud kõvaks ega midagi, segunes veidi raskemini kuid näed tarbisin ära, midagi hullu ei juhtunud!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>)Tubli!!! Midagi hullu ei juhtunud, kuid kas midagi head juhtus??
november 27, 2010 at 5:04 p.l. #220857Aile
MemberTubli!!! Midagi hullu ei juhtunud, kuid kas midagi head juhtus??….kui juba ära sõi, küll siis uskus, et ka juhtus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 27, 2010 at 5:18 p.l. #220736viki667
MemberTubli!!! Midagi hullu ei juhtunud, kuid kas midagi head juhtus??Gosh, toimis kyll, lihaskasv oli lihtsalt parim enne möödas.
november 27, 2010 at 7:30 p.l. #219967Arx07
MemberKuskohast saad odavamalt 4 kg valku ja 2kg kreatiini?? Mis hinnast jutt, kui saaks niiviisi odavamalt, siis ostaks isegi sealt.Usun, et ta mõtleb Mass.fi. Kes veel ei tea siis Mass.fi ei saada enam eestisse kraami. Küll Aga eesti firma stronger.ee müüb nende tooteid, kerge vaheltlõikega…
november 27, 2010 at 9:33 p.l. #211824gmaster
MemberHoolitsege enese eest rohkem! Hoolige enesest rohkem!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nõus.
Pealegi see, et enesetunne halvemaks ei läinud, ei tähenda alati et mingit kahju endale ei teinud.
november 28, 2010 at 10:56 e.l. #217080biggereveryday
MemberUsun, et ta mõtleb Mass.fi. Kes veel ei tea siis Mass.fi ei saada enam eestisse kraami. Küll Aga eesti firma stronger.ee müüb nende tooteid, kerge vaheltlõikega…imelik, et kui fitshop enam müüa ei või, siis netipoed ikka võivad??? ise olen lihtsalt liiga ahne, et peale maksta, tellin ikka mass.fi-st edasi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
vaatasin, et strongeris ka väiksem valik asju…
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.