Skip to main content

kordused

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » kordused

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Autor
    Postitused
    alex
    Member

Tere,

Olen kuulnud, et kõige õigem oleks treenida nii, et suurendad raskust ja vähendad kordusi seeritate kaupa. Endal aga selline mure – teen vastupidi. Nt. rinnale I seeria 60 kg x 6-8, II 55 x 6-8, III 50 x 6-8 jne. Põhjus lihtne – ei jõua enam esialgse raskusega enam samapalju kordusi teha. Kas see on vale? Ja kuidas saaks seda parandada?

Tervitades,

A(lgaja).

joey
    Member

kas keegi ei oskagi vastata? oleks ise kah huvitatud vastusest

shinobi
    Member

See et sa kuskilt midagi kuulsid ei tähenda et see mingi kuldmuna on!

Keegi rääkis kuskil, et ma sain parimad tulemused nii tehes, no tore, aga see mis ühele inimesele sobib võib olla teisele 180 kraadi vastu.

See et mingid vennad kuskil ajakirjas ütlevad et nii on kõige õigem on kyll naljanumber. (see on lihtsalt näide, ma ei tea kust sa seda kuulsid ja mind ei huvita ka)

Aga seda soovitan kyll, “bodybuilding” on individuaalne, lihtsalt katseta, ennem ei saa teada mis on sinu jaoks see “kõige õigem”!

everlast
    Member

mina teen näitkes nii…65kg 3×8 siis tõstan 10 kg ja teen nii palju kui jõuan ja siis tõstan veel 10 kg ja teen nii palju kui jõuan..olen käinud trennis kuu ja kaks nädalat.alguses surusin 65kg..nüüd läheb juba 90kg

Vitali30
    Member

Püramiid on efektiivne, suurendad raskuse ja siis vähendaad, aga sellest ei piisa!

Peate tegema ka palju erinevaid harjutusi rinnale.

Kui oled algaja siis ma ei soovita kohe nii jõhkralt raskusi suurendada.

Rinnale mull on neli erinevaid harjutusi, mida ma teen. Rinda trenin kord nädalas.

http://www.amazon.ee otsi siin algajatele trening.

Edu!!!!!!!

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.