Skip to main content

Tulevik

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Autor
    Postitused
    karl660
    Member

Tere!

9. klass hakkab tasapisi läbi saama ja pean tulevikku tähelepanu juhtima. Kuhu lähen edasi õppima, kelleks saada ongi mu üks suur küsimus? Olen terve oma elu armastanud sporti, käinud väga palju võistlustel, eestikad, maratonid jne. Nii et unistus ongi tulevikuna töötada mingil sportlikul töökohal, mingi klubis treenerina jms.

Mida soovitate teie, kuhu minna edasi õppima jms.?

Djud
    Member

No esialgu ikka gümnaasiumi haridus ära võtta,kui pakutakse

kixs
    Member

Kui sul tulmusi on juba täna, siis Audentes peaks ju olema sinule nagu loodud http://www.audentes.ee/spordigumnaasium/

karl660
    Member

Tulemustega ongi üks probleem, et ma pole kordagi Eesti meister olnud jne, sest konkurents on lihtsalt nii kõva, ise muidu olin rattur. Ei usu eriti, et sinna kooli üldse sisse saan ( otepää) Olen juba ennem sama mõelnud, et gümnaasium ja siis kehakultuur. Aga mis valikud ootavad mind peale kehakultuuri? ( Töökohtades mõeldes ) ?

-Egert
    Member

Pärast keskhariduse omandamist näiteks “Kehaline kasvatus ja sport” Tartu ülikoolis.

http://www.ut.ee/30762

Tead juba siis ette millistele ainetele keskkoolis rohkem rõhku pöörata, et eksamid headele tulemustele teha, võimalus siis ka ju tasuta kohale saada.

Amarillo
    Member

oleneb kui andekas oled ja tark sa oled , kas ikka tahad minna treeneriks või oled milleksi enamaks võimeline? soovitan sul minna karjäärinõustaja juurde vms… kaalu kõik variandid läbi, kehvad otsused maksavad karmilt kätte..

barni
    Member

gümnaasium, siis nt tartu ülikooli kehakultuuri osakonda ja sealt siis valid omale vastava eriala!

Vilps
    Member

Ise õpin ka kehakultuuri, seda Tallinnas ning magistrantuuris. Tartuga võrrelda ei oska, aga seal peaks kogu see teema parem olema – vähemalt juttude järgi. Aga nüüd Tallinnas ka see halb pole. Loomulikult saab natuke nuriseda, aga ei saa väita, et pole midagi juurde õppinud. Meid tehakse pigem õpetajateks, Tartus pigem treeneriks. See nüüd ei tähenda, et kui TLÜ-sse lähed, siis seal treenriks ei saa. Ma ise saan millalgi kooli kaudu (ühe aine abil) treeneri paberid korvpallis ning jõusaali omad samuti. Eks endal peab ka tahtmist olema ning kooli kõrvalt muid asju lugema.

Mida peale kehakultuuri teha? Ma ise loodetavasti hakkan varsti korvpalli trenne andma, olen seda tööd ka minevikus teinud, väike paus oli sees. Sügisest taheti mind ühte kooli kehalise kasvatuse õpetajaks. Loodan, et selles suhtes läheb kõik hästi.

Tänapäeval selle karjääri valikuga tuleb üsna ettevaatlik olla. Pead teadma, kus ja kellest puudust on. Midagi mõttetud pole ka vaja valida ning millega tulevikus midagi teha pole.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.