Creatine,Hera80,Muscle+
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Creatine,Hera80,Muscle+
- This topic has 18 replies, 9 voices, and was last updated 15 years, 11 months tagasi by
Lightheaded.
-
AutorPostitused
-
veebruar 18, 2010 at 9:11 e.l. #21637
ommi11
MemberTere.
Tekkis siuke mõtte siis,et enne trenni natuke creatine sisse süüa ja peale trenni siis kas hera80 100g ära süüa või siis muscle+ 100g ära süüa.
Kas see on ültse hea mõte ja kuidas see kõik jama mu tervisele mõjub,muidugi söön ka päeva jooksul,aga vähese valgu sisaldusega toite.
Mul hetkel on kapis paar pakki seda muscle+ ei teagi miks need ostsin tegin mingi vale arvestuse,mõtlesin,et sajast g saan 81 valku kätte kuigi saan 41 ikkagi.
Aga tekkis mõte,et ostaks hera 80 juurde ja tarbiks seda siis peale trenni või õhtul?Kumb oleks mõistlikum kas muscle+ või hera 80 peale trenni.
Tahaks enda 100-120 valku kätte saada päevas.
Creatine on siuke algne mõte seda vedeleb ka kuskil mul pool purki.
Muscle+
Analüüs: 100g
Energiat 1530kJ/360 kcal
Valk 41 g
Süsivesikuid 42 g
Laktoosi 1,3 g
Rasv 3,3 g
Kreatiin 7 g
Glutamiin 6,5g
Naatrium 76 mg
Kaltsium 435 mg
Kaalium 152 mg
Magneesium 31 mg
Hera80
100g toodet sisaldab:
Energiat 1690 kJ/400 kcal
Proteiini 76 g
Süsivesikuid 5 g
Laktoosi 3,5 g
Rasva 11 g
Naatriumit 160 mg
Kaltsiumit 505 mg
Kaaliumit 393 mg
Magneesiumit 44 mg
veebruar 18, 2010 at 9:16 e.l. #257019Jarmo Oberst
Member100grammi valgupulbrit peale trenni on ilmselgelt liiga palju. 100g Muscle+ on normaalne kogus veel, saad 40g valku ja süsikaid ka. Kui on vajadus lisavalgu järele siis võid teha mõne sheigi päeva jooksul, et kehal oleks piisavalt toitaineid koguaeg.
veebruar 18, 2010 at 9:18 e.l. #257020Kristjan-Johannes Konsap
MemberPeale trenni on vaja nii valku kui ka süsivesikuid, seega Muscle+ on parem valik, kuna see on juba valmis segu. Hera80le peaksid panema jurde Dextrot ja veel eraldi kreatiini, kui tahad sama kompaktset taastusjooki.
Ega Sul polegi korraga 80g valku vaja, see 40 g on täiesti piisav.
Hera80t võid tarbida mõnel muul ajal. Kui peale trenni võtad Muscle+ siis Herat näiteks enne trenni piimaga+ mingi puuvili süsivesikuteallikaks. Õhtul enne magamaminekut tarbimiseks oleks Hera asemel parem Prode90 või veel parem Promix.
Kui kreatiini alles on, siis selle võid trennieelse sheigi sisse panna paar g, kuskil 10g päevas võiksid kreatiini tarvitada, 100gst Muscle+ saad juba 7g kätte.
veebruar 19, 2010 at 3:24 p.l. #257434Lightheaded
MemberKui piimaga valku võtta, siis tuleks arvestada ka piimas sisalduvat valku. Kui kokku tuleb liiga palju valku korraga peale, siis organism võtab ikkagi selle koguse mida ta omastada suudab ning ülejäänud tuleb kõhutuulte saatel välja.
veebruar 19, 2010 at 3:33 p.l. #257437Jarmo Oberst
MemberKui piimaga valku võtta, siis tuleks arvestada ka piimas sisalduvat valku. Kui kokku tuleb liiga palju valku korraga peale, siis organism võtab ikkagi selle koguse mida ta omastada suudab ning ülejäänud tuleb kõhutuulte saatel välja.Ma ei teadnudki, et kõhutuulte kaudu eraldub kehast üleliigne valk.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 19, 2010 at 3:36 p.l. #257438Lightheaded
MemberMa ei teadnudki, et kõhutuulte kaudu eraldub kehast üleliigne valk.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kõhutuulte saatel, mitte kõhutuulte kaudu.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 19, 2010 at 3:37 p.l. #257441Jarmo Oberst
MemberKõhutuulte saatel, mitte kõhutuulte kaudu.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma olen ikka arusaanud, et üleliigne valk läheb energiaks.
veebruar 19, 2010 at 3:42 p.l. #257443Lightheaded
MemberMa olen ikka arusaanud, et üleliigne valk läheb energiaks.Ma ei tea, kui ma liiga palju korraga sisse kallan omale seda, lööb põhja alt ära. Kas need asjad pole siis seotud? Või lööb põhja alt ära, aga läheb ikkagi energiaks? Kui jah, siis vabandan oma teadmatuse pärast. Aga ikkagi pole sellest valgust valgu mõttes kasu. Dekstroos on palju odavam energiaallikas niiet põhimõtteliselt on ikka raiskamine.
veebruar 19, 2010 at 3:47 p.l. #257444matjusm
MemberKui piimaga valku võtta, siis tuleks arvestada ka piimas sisalduvat valku. Kui kokku tuleb liiga palju valku korraga peale, siis organism võtab ikkagi selle koguse mida ta omastada suudab ning ülejäänud tuleb kõhutuulte saatel välja.Piim nüüd nii valgurikas ka pole- enamasti kusagil 3g 100ml kohta või nii. Sa peaksid terve liitri seda korraga ära jooma et mingi 30g kätte saada.
Teiseks, kas see kui palju valku keha suudab omastada mingi kindla ajavahemiku jooksul ei sõltu inimese kaalust? Ehk et mingisugust universaalset max-valgukogust eine kohta ei tohiks olemas olla.
veebruar 19, 2010 at 3:47 p.l. #257445Jarmo Oberst
MemberMa ei tea, kui ma liiga palju korraga sisse kallan omale seda, lööb põhja alt ära. Kas need asjad pole siis seotud? Või lööb põhja alt ära, aga läheb ikkagi energiaks? Kui jah, siis vabandan oma teadmatuse pärast. Aga ikkagi pole sellest valgust valgu mõttes kasu. Dekstroos on palju odavam energiaallikas niiet põhimõtteliselt on ikka raiskamine.Mõnele inimesele sobib kui nö. ahju kütta antiikmööbliga. Näiteks võime tuua Marek Kalmuse kellele tundub, et selline asi sobib.
Artikkel ka: Miks kütta ahju antiikmööbliga … I osa
veebruar 19, 2010 at 3:51 p.l. #257449emmimees
MemberJah, nii on kindel, et valgust puudu ei tule ja võib süsikaid ka vähemaks tõmmata, niiet kütke aga
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 19, 2010 at 3:59 p.l. #257455Lightheaded
MemberMõnele inimesele sobib kui nö. ahju kütta antiikmööbliga. Näiteks võime tuua Marek Kalmuse kellele tundub, et selline asi sobib.Artikkel ka: Miks kütta ahju antiikmööbliga … I osa
Jah, nii on kindel, et valgust puudu ei tule ja võib süsikaid ka vähemaks tõmmata, niiet kütke aga
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No aga ega see rahakoti paksuse vähenemist arvestades pole ju kõige parem mõte, ega?
Piim nüüd nii valgurikas ka pole- enamasti kusagil 3g 100ml kohta või nii. Sa peaksid terve liitri seda korraga ära jooma et mingi 30g kätte saada.No aga kui teha sheiki poole liitri-700ml piimaga, siis tuleb valgukoguseks 15-21g valku. Kui nüüd sinna veel lisaks 40g valugpulbrit peale panna, siis kokku tuleb ~60g, mida on ilmselgelt tavalisele jõusaalijüngrile liiga palju.
veebruar 19, 2010 at 5:45 p.l. #257502matjusm
MemberNo aga kui teha sheiki poole liitri-700ml piimaga, siis tuleb valgukoguseks 15-21g valku. Kui nüüd sinna veel lisaks 40g valugpulbrit peale panna, siis kokku tuleb ~60g, mida on ilmselgelt tavalisele jõusaalijüngrile liiga palju.Sa ei pea endale nii sure šeigi ka tegema. Näiteks mingi 300-500ml piima, 1-2 supilusikatäit pulbrit ja ongi valmis.
Ning muidugi loeb siin see kas seda šeiki joob 50kg inimene või 100kg inimene. Ma arvan et sel viimasel läheb rohkem valku tarvis.
veebruar 19, 2010 at 5:51 p.l. #257508soomusk
MemberNo aga ega see rahakoti paksuse vähenemist arvestades pole ju kõige parem mõte, ega?No aga kui teha sheiki poole liitri-700ml piimaga, siis tuleb valgukoguseks 15-21g valku. Kui nüüd sinna veel lisaks 40g valugpulbrit peale panna, siis kokku tuleb ~60g, mida on ilmselgelt tavalisele jõusaalijüngrile liiga palju.
Miks sa valku siis nii palju juurde pead panema? Pane 20g..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 20, 2010 at 10:26 e.l. #257645matjusm
MemberEi hakanud eraldi teemat tegema nii et panen siia:
Ütleme et ärkad keset ööd üles- kas see on hea idee teha endale kerge valgušeik (piima või veega) ning see sisse ajada?
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.