alaselg/puusad
- This topic has 12 replies, 8 voices, and was last updated 15 years, 11 months tagasi by
haubits.
-
AutorPostitused
-
veebruar 18, 2010 at 8:26 p.l. #21636
Tartlane21
MemberTervitus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Olen kodus nö treenind ennast ja olen isegi täitsa rahul, aga see mis toimub ala kehas see nagu üldse ei meeldi! Ei oska täpselt seda keha osa nimetada, sellep laadisin illustreeriva pildi üles(pildil pole mina, guugeldasin) http://img689.imageshack.us/img689/7628/31970910.png
Et oskate äkki midagi soovitada, kas peaksin mingeid erinevaid istessetõuse tegema või mis harjutused sobiksid, sellele kehaosale.
Ette tänades
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 18, 2010 at 8:50 p.l. #257260Djud
MemberKui sa soovid rasva vähemaks sealt siis tuleks teha toitumiskava..Ehk oleks abiks dieet,kui soovid harjutusi lihaste suurendamiseks, siis näiteks istessetõusud aga liigutuse lõpus keerad kord ühele ,kord teiselepoole kehaga,et tõõtaksid küljelihased..siis võib näiteks raskus ühes käes seistes teha keha kallutusi ühele küljele ja siis teisele küljele.
veebruar 18, 2010 at 8:51 p.l. #257261Kristjan-Johannes Konsap
MemberTervitus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Olen kodus nö treenind ennast ja olen isegi täitsa rahul, aga see mis toimub ala kehas see nagu üldse ei meeldi! Ei oska täpselt seda keha osa nimetada, sellep laadisin illustreeriva pildi üles(pildil pole mina, guugeldasin) http://img689.imageshack.us/img689/7628/31970910.png
Et oskate äkki midagi soovitada, kas peaksin mingeid erinevaid istessetõuse tegema või mis harjutused sobiksid, sellele kehaosale.
Ette tänades
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Muidugi tasub kõhtu ka teha ülejänud lihaste kõrval, kuid erilist tähelepanu nad ilmselt ei vaja. Pigem peaksid jälgima seda, mida suust sisse ajad kui tahad “sangadest” vabaneda.
veebruar 18, 2010 at 8:55 p.l. #257262Tartlane21
Memberpikkus 196 kaal 85, väga ei tunne ennast ülekaalulisena, aga lihtsalt äkki vale toitumine ladestub nö sangadeks.
veebruar 18, 2010 at 9:07 p.l. #257265Djud
Memberpikkuse ja kaalu suhe kinnitab jah,et ülekaalus sa pole aga oluline on siis see,et mis protsent on sinust niiöelda “kvaliteetset massi” ehk lihast..aga jah,kui sul rasv seal,siis pead ikkagi mõtlema toitumise peale ja eelistama näiteks vorsti asemel kanasinki,milles aind 96kcal 100g kohta näiteks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 20, 2010 at 9:13 e.l. #257627Tartlane21
MemberEks minu viga siis ole see jah, et söön seda rämpsu sisse vast, neid külmutatuid pizzasi ja snäkke, väga sooja toitu ei tee, pmst võileivad ja niisama siukest toitu mis külmikus on ja õlut tarbin palju.. pmst kindlat söömaaega mul pole, tavaliselt söön aind enne magama minekut kõhu punni ja vsjo
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 20, 2010 at 9:23 e.l. #257632LauraL
MemberEks minu viga siis ole see jah, et söön seda rämpsu sisse vast, neid külmutatuid pizzasi ja snäkke, väga sooja toitu ei tee, pmst võileivad ja niisama siukest toitu mis külmikus on ja õlut tarbin palju.. pmst kindlat söömaaega mul pole, tavaliselt söön aind enne magama minekut kõhu punni ja vsjo
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Arvatavasti sa sööd sisse ka normaalsest rohkem e-aineid. Siin on üks artikkel, mis peaks aitama aru saama, miks ei ole pizzad ja igasugused valmissnäkid just kõige parem valik söögilauale:
Klõpsa siia!
veebruar 23, 2010 at 7:18 p.l. #190743haubits
MemberPildil on niudeluu hari.
Kindlasti tasuks lisada ka seljale koormust, sest ega see “sang” sul kõhulihast täis pole. Lihtlabane selja sirutamine võiks kuuluda sinna koduste harjutuste gruppi.
veebruar 23, 2010 at 7:58 p.l. #204747-Egert
MemberPildil on niudeluu hari.Kindlasti tasuks lisada ka seljale koormust, sest ega see “sang” sul kõhulihast täis pole. Lihtlabane selja sirutamine võiks kuuluda sinna koduste harjutuste gruppi.
Siiski on põhirõhk toitumisel. “tavaliselt söön aind enne magama minekut kõhu punni ja vsjo”.. sellisel juhul ei saa rasvapõletamisest juttugi olla, vaid rasvade talletamisest…ma miskipärast ei usu, et teemaalgataja toitumiskava järgi suudaks toituda..
märts 6, 2010 at 2:24 p.l. #260119Tartlane21
Membernüüd siis 2 nädalat möödas ja olen vaatand mida söön ja isegi kaal on langend (2 kg)
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> nägu ja keha ülaosa on kõhnemaks läinud aga sangad alles, aga eks tasapisi jõuab sinna sangadeni ka kui samas tempos jätkan, vähemalt loodan
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 6, 2010 at 4:18 p.l. #260137kike89
MemberKindlasti jõuad! Edu!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 6, 2010 at 4:34 p.l. #260139Xero
MemberJust, vaata mida sööd, kuid siiski, ära liiga vähe söö, kuna siis hakkab kaal kaduma ka lihaste arvelt. Ja tavaliselt kaob rasv nendes kehapiirkondadest hiljem, kuhu ta esimesena tekkis.
märts 11, 2010 at 9:58 e.l. #260761haubits
MemberSiiski on põhirõhk toitumisel. “tavaliselt söön aind enne magama minekut kõhu punni ja vsjo”.. sellisel juhul ei saa rasvapõletamisest juttugi olla, vaid rasvade talletamisest…ma miskipärast ei usu, et teemaalgataja toitumiskava järgi suudaks toituda..Söömine on niikuinii elementaarne punkt ja see oli enne mind juba mainitud, ei pidanud vajalikuks seda uuesti välja tuua.
AutorPostitusedViewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)- You must be logged in to reply to this topic.