Skip to main content

Kutsun inimesi yles..

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Kutsun inimesi yles..

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Autor
    Postitused
    Rainer B
    Member

panema foorumisse oma õigeid pilte, milleks panna yles mingi schwarzi või mõndade teiste kuulsuste pilte. Kas tõesti teeb endal tuju paremaks kui saad peita ennast kellegi suure ja kuulsa selja taha?

Sten
    Member

See on hea mõte.

renku
    Member

Täiesti õige üleskutse, toetan- pilt maha või oma pilt- seda saaks sättida ka porataali enda poolt, et valesid pilte ei lastaks läbi!!!

Anonüümne
    Guest

Ma ise pole küll sellele mingit erilist tähelepanu pööranud. Kui tahate pilte vahtida, siis võite ju Rate-i minna.

punamtsike
    Member

1. kust ma tean et see sinu õige pilt on. ma ju ei tunne sind ja sul on ju selg ees. niikuinii copysid kuskilt. e. kuidas sa seda kontrollida kavatsed.

2. on see pilt niikuinii üks pisike lukuauk kust midagi näha ple.

3. ma ei näe ühtki põhjust miks ei võiks pilt olla kasvõi huumorisugemetaga märk nagu minul.

markotm
    Member

täitsa mina

hatebreed
    Member

Ühtin punamütsikese arvamusega. Üldse tundub see teema kuidagi eriliselt meeleheitel värk olevat…

Rainer B
    Member

Ei taha mingit mõttetut vaidlust tekitada, kuid pildi yles riputamise mõte on näidata ennast-kus nurga pealt seda otsusta ise aga mis mõte on panna kellegi võõra pilt yles?

Andres23
    Member

Ma ei saa aru sellistest inimestest ,kes peavad iga asja üle näägutama nagu pildi üles panek või vale pildi kasutamine. Ise ei ole kunagi kasutanud ja ei kasuta ka kunagi. Käin saidil selleks et targematelt nagu Kiivikas või Kalmus nõu saada, mitte selleks et selliste küsimuste ülespanijate pidevat möla kuulata. Mehed võtke ükskord ennast kokku.

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.