Skip to main content

Tahaks võtta kaalust kiiremini maha

Avaleht » Forums » Toitumine » Kaalust maha » Tahaks võtta kaalust kiiremini maha

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 26 total)
  • Autor
    Postitused
    liss79
    Member

Käin juba seda teed,et langetan kaalu <_<“>

Nüüd siis küsin nõu, sest äkki kõik mu pingutused asjata ….ja kuidagi teisiti saaks efektiivsemalt???

arclyde
    Member

mina soovitaks hakkata lugema kaloreid. See tähendab pane kirja kõik mis sa sööd ka väljas pool antud praadi ja mis on antud praes. Süües ühe prae ainult päevas ning juues piisavalt palju suhkruga kohvi ja koolat on võimalik võta päris korralikult juurde.

hehee
    Member

Sinu söömine tundub hetkel olema katastroof. Mis kokteilid? Need pole söök. Õige toitumisega võtad kenasti alla ilma mingite imejookideta.

Tahad kaotada ühes kuus kümme kilo.

liss79
    Member

mina soovitaks hakkata lugema kaloreid. See tähendab pane kirja kõik mis sa sööd ka väljas pool antud praadi ja mis on antud praes. Süües ühe prae ainult päevas ning juues piisavalt palju suhkruga kohvi ja koolat on võimalik võta päris korralikult juurde.

Magusapatust kirjutasin,rohkem seda ei tarbigi. Aga äkki tarbin liiga vähe kaloreid päevas ? Sest kcal.ee ütles et päevanorm on mul 2500kcal ja miinimum 1200kcal !

arclyde
    Member

Magusapatust kirjutasin,rohkem seda ei tarbigi. Aga äkki tarbin liiga vähe kaloreid päevas ? Sest kcal.ee ütles et päevanorm on mul 2500kcal ja miinimum 1200kcal !

Keha hakkab ennast hävitama kui tarbimine jääb madalamaks kui ära kulutad. Normaalne on tarbida 2000kcal naistel ja 2500kcal meestel. Umbes ühe kilo kaalu kaotamiseks peab olema miinus 7700kcal. Sellest ka mu esimene soovitus, et loe kaloreid.

Kindlasti loe ka

http://www.fitness.ee/artikkel/1016/miks-me-rasva-laheme

http://www.fitness.ee/artikkel/985/toit-aj…ja-rasvapoletus

Muidugi tarbid liiga vähe. Kaalu võiksid langetada kuni kilo nädalas, rohkem pole enam tervislik ja kaal hakkab langema pigem lihase arvelt.

Loe natukenegi siinseid teemasid või artikleid, sest praegune menüü on olematu. Sööma peaksid vähemalt 3 korda päevas korralikult. Kaloritega võid miinuses olla max 1000 päevas. Ise vaatad, kui palju kaloreid vähendad söögiga ja kui palju põletad suurema füüsilisega ära. Jõusaali võid vabalt teha. Dieedil on eesmärgiks ka lihaseid säilitada. Rasva alt peaks välja tulema ju piisavalt toonuses lihastega keha. Oluline on ju välimus, mitte kaalunumber.

Kui enda pea ei lõika, telli toitumiskava Fitness.ee webtreeneritelt: http://www.fitness.ee/veebitreener

Sulle tehakse individuaalne täpne kava. Saad rohkem süüa kui praegu, energiat on rohkem, enesetunne parem ja kaal langeb edukamalt.

liss79
    Member

Sinu söömine tundub hetkel olema katastroof. Mis kokteilid? Need pole söök. Õige toitumisega võtad kenasti alla ilma mingite imejookideta.

Tahad kaotada ühes kuus kümme kilo. <_<“> …….Igasugune kriitika on teretulnud …peaasi et tuleb ka häid soovitusi. Võtke mind enda tiiva alla

daemonium
    Member

Hommik kell 8 või 9 :

1 vaniljekokteil 26,6 gr prot. 135 kcal

kaks kroomi tabletti,1biocla tablett

1 prae või keedumuna

lõunaoode kell 12 u. :kui hirmust nälga tunnen enne lõunat, teen taas ühe sama kokteili, aga vähem 13,3 gr prot.67,5 kcal

tavaliselt aga 1 tomat ja paar finncrispi näkileiba

Lõuna kell 14:

Õhtuoode kell 15.30 või 16.:

Õhtusöök kell 17.30 või hiljemalt 18 :

Viil liha, umbes 100-200 gr looma või kanaliha

Salatit:tomati,kurgi,paprika,ananassi,mozarella,hiinakapsa jms.

Klaas tomati või ananassimahla

Muidu joon vett.

Kas peaksin kõike muutma <_<“> …….Igasugune kriitika on teretulnud …peaasi et tuleb ka häid soovitusi. Võtke mind enda tiiva alla

liss79
    Member

Niie et kui mu päevane tarbimine peab olema 2500 kcal, et siis sööma pean vähemalt 1500 ….seda on hea teada !!! Aitäh

Aga kas ma võin jätta siis ühe kokteili endale päevas … ???

Tuleb välja et mul on tõsine probleem, ja ma isegi ei teadnud seda

naksitrall
    Member

siin oli soovitusi, et loe loe ning veelkord loe siinseid artikleid. need ei ole tühjad soovitused. Sööma pead sa igal juhul. Keha ei saa funktsioneerida normaalselt, kui sinu toidulaualt puudub toit. Menüüs olgu nii teravilju, kartulit, riisi/makarone, piimatooteid, liha, kala, muna, pähkleid, rosinaid ja palju teisi.

Kui sa tahad keha, millega sa rahul oled, siis varu aega. Varu aega! Harjuta külge paremad harjumused nii toitumiselt kui kehaliselt ning varsti loksub asi paika.

Soovin jõudu ja jaksu – eriti aga soovi ennast täiendada siinseid artikleid ja teisi teemasid lugedes.

rollton
    Member

Hommik kell 8 või 9 :

1 prae või keedumuna

lõunaoode kell 12 u. :kui hirmust nälga tunnen enne lõunat, teen taas ühe sama kokteili, aga vähem 13,3 gr prot.67,5 kcal

tavaliselt aga 1 tomat ja paar finncrispi näkileiba

Lõuna kell 14:

Õhtuoode kell 15.30 või 16.:

Õhtusöök kell 17.30 või hiljemalt 18 :

Klaas tomati või ananassimahla

Muidu joon vett.

Tunnen kaasa. Soovitan lugeda siinsest keskkonnast artikkleod, konsulteerima toitumisspetsialistidega, hakkama sööma ja trenni tegema. Aga jõudu ja jaksu!

vs
    Member

1 prae või keedumuna

Klaas tomatimahla.

Muidu joon vett.

Kas peaksin kõike muutma <_<“>

Toitumine on ausalt öeldes katastroof kuubis. Vajad abi, ära pelga seda küsida siinsetelt spetsialistidelt! Nad teevad imesid

liss79
    Member

Need jäta, ülejäänud muuda ära <_<“>

Toitumine on ausalt öeldes katastroof kuubis. Vajad abi, ära pelga seda küsida siinsetelt spetsialistidelt! Nad teevad imesid

Bailey
    Member

Bill Phillipsi ” Keha Kogu eluks” oleks väga hea algus sulle, katsetasin ja tulemused olid head, 1 söö mida tahad päev nädalas on hea, ning lihtne ja ajaliselt vähenõudev trenni ja toitumiskava, kas see igale inimesele sobib, seda ei tea, igaathes kui endast 100% oskad anda ja ka 100%liselt kinni pead kavast , siis toimib tõhusalt. Kui seda raamatupoest ei leia siis inglisekeelse body for life’i leiab torrentist vabalt.

Juhul, kui muretsed endale selle raamatu, siis tule uuesti foorumist läbi, kuna seal saad ise õpetuste järgi omale meeldiva menüü valida, siis võib peamiselt just rasvadest puudust tulla sul, neid peab ka ikka menüüs olema juba praegu võin soovitada sul pähkleid süüa ja ntx 2 spl linaseemneõli või lõheõli päevas võtta.

Praeguse hullumeelse toitumise sa võiks ära lõpetada, see pigem rikub tervist ja teeb pärast ,kui juba jagad midagi toitumisest, kaalu langetamisest ja trennist, kaalu langetamise raskemaks. Parem mine nädalaks- kaheks tagasi selle toitumise juurdegi, mis paksuks tegi ja kasuta seda aega et tellida endale siit trenni ja toitumiskava, osta minu soovitatud raamat või tõmmata ingliskeelne varinat torrentist vms. kohast või siis iseseisvalt paar tundi päevas siin ja/või mujal toitumise ja trenni kohta lugeda.

hehee
    Member

Otsisin küll, aga mis lingilt ma need spetsid leian??? …juba leidsin aitäh kõigile
    Autor
    Postitused
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 26 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.