Skip to main content

südames torgib

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • Autor
    Postitused
    raxike15
    Member

tere olen 21a mees 100kg 179cm nii…lambist ärkan sellise asja peale nagu süda hakkab täiega lööma vara hommikul pulss suht kiire 90 ja üles trenni tehes läheb pulss kiireks 200 kanti ikka ja nüüd viimasel ajal südame piirgonnas vahepeal torgib ja vahepeal valutab üks hommiku oli kõht jube tühi sõin korralikult kõhu täis ja kui olin lõpetanud hingasin sügavalt sisse ja kolmnurgas lõi irmus terav valu sisse… ja sis kui sügavalt sisse hingan sis mõnikord roided ja selg raksuvad on see kõik normaalne???

Capricorn
    Member

Räägi trennist ka, mida ja kui palju? Võib olla ületreeningu tunnuseks. Võibolla liiga palju anaeroobset ja vähe aeroobset.

Vilps
    Member

Ma arvan, et kõige targem on minna arsti juurde. Ühtegi Doktor House`i meil siin ei ole, kes osaks läbi foorumi sulle diagnoosi panna.

raxike15
    Member

Räägi trennist ka, mida ja kui palju? Võib olla ületreeningu tunnuseks. Võibolla liiga palju anaeroobset ja vähe aeroobset.

jooksen suusatan jõutreeningud ja pulss tõuseb

Fitnesspurk
    Member

Selliste probleemidega mine kindlasti arsti juurde, süda pole naljaasi ning jõusaal koormar räigelt südant. Mida kiiremini arsti juurde saad seda parem sulle endale. Kõva jõusaali treeningu jätaks ma hetkel katki, kuni arst ütleb, mis edasi saab.

gmaster
    Member

võib roidenärvidest ka olla

Xero
    Member

Kui südamelihasesse lööks valu, oleksid sa pikali maas. See võib vabalt olla roietevahelised lihas- või närvivalud. Aga arsti juurde võib kindlalt minna.

Djud
    Member

süda on ju sama tähtis nagu autol mootor,kui see ei tööta,siis auto ei liigu,kui süda ei tööta,ei sa ela..niiet sellise asjaga pead ju kohe arstile minema,pole nagu naljaasi ja vaevalt,et keegi siit foorumist julgeks võtta vastutust,kui midagi peaks juhtuma tänu nende soovitustele

Leraak
    Member

Kopsust ei tulnud see valu? Mul endal kops nimodi valutanud nagu miski torgiks :S

Snoopie
    Member

Tekib ka vahepeal valu. Ei tea millest see tuleb, aga kui on, siis on nii et sisse hingates nagu valu pistab rinnus, välja hingates kaob ära.

Pole eriti tähelepanu pööranud, kuna see suhteliselt harva.

veikot
    Member

tere olen 21a mees 100kg 179cm nii…lambist ärkan sellise asja peale nagu süda hakkab täiega lööma vara hommikul pulss suht kiire 90 ja üles trenni tehes läheb pulss kiireks 200 kanti ikka ja nüüd viimasel ajal südame piirgonnas vahepeal torgib ja vahepeal valutab üks hommiku oli kõht jube tühi sõin korralikult kõhu täis ja kui olin lõpetanud hingasin sügavalt sisse ja kolmnurgas lõi irmus terav valu sisse… ja sis kui sügavalt sisse hingan sis mõnikord roided ja selg raksuvad on see kõik normaalne???

Kas sul mandlitega pole probleeme olnud?

Snoopie
    Member

Kas sul mandlitega pole probleeme olnud?

Kui mandlid on suured ja tihti haiged, siis nad võivad eritada jah “laibamürki” , mis on südamele kahjulik.

raxoon
    Member

no tere..mul oli sama jama,siiani loob valu sisse vahepeal sydamepiirkonda..tegin ka julmalt trenni tahtsin see aasta poodiumile minna esinema aga se loi koikmu plaaniod peese..käisin spordiarsti juures tegin koormustesti.koormustaluvus oli väga hea aga taastumine väga halb.nad soovitasid m ul jousaalis vaiksemax votta ja hakata aeroobset tegema,ei saanudki teada mi siis viga voib olla kuna koik tundus ok olema..nyyd teen aeroobset sama palju kui mitte rohkem kui jousaali,lihtsalt vota jousaaliga rahulikumax kuni saad oma pulsi paika,kuna sul pulss läheb kiiresti ylesse see koormab sydamelihaseid..mul endal mandlitega ka koguaeg jama vb see ka nussib midagi..ja vahepeal loob valu sisse sissehingamisel..ei tea isegi mis häda on täpselt lähen ka millalgi mingi spetsi juurde infi hankima..aga koigepealt saa endal pulss korda siis hakka saalis pingutama..

rela
    Member

Tean üht tõsist südame spetsialisti kes saab vastu võtta ka ühes klubis, see tal kõrvalhobi too ise ainult südame teemaga erialaselt tegelebki, tal aint seal 400-500 vastuvõtt 1h, muidugi vastused saab igale küsimusele 8-) privas võin jätta kontaktid

no tere..mul oli sama jama,siiani loob valu sisse vahepeal sydamepiirkonda..tegin ka julmalt trenni tahtsin see aasta poodiumile minna esinema aga se loi koikmu plaaniod peese..käisin spordiarsti juures tegin koormustesti.koormustaluvus oli väga hea aga taastumine väga halb.nad soovitasid m ul jousaalis vaiksemax votta ja hakata aeroobset tegema,ei saanudki teada mi siis viga voib olla kuna koik tundus ok olema..nyyd teen aeroobset sama palju kui mitte rohkem kui jousaali,lihtsalt vota jousaaliga rahulikumax kuni saad oma pulsi paika,kuna sul pulss läheb kiiresti ylesse see koormab sydamelihaseid..mul endal mandlitega ka koguaeg jama vb see ka nussib midagi..ja vahepeal loob valu sisse sissehingamisel..ei tea isegi mis häda on täpselt lähen ka millalgi mingi spetsi juurde infi hankima..aga koigepealt saa endal pulss korda siis hakka saalis pingutama..

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.