Iron Gym, on ostmist väärt või mitte ?
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Iron Gym, on ostmist väärt või mitte ?
- This topic has 15 replies, 12 voices, and was last updated 15 years, 9 months tagasi by
Tannuu.
-
AutorPostitused
-
mai 8, 2010 at 1:45 p.l. #21517
priit999
MemberJõudu kodanikud,
Nägin tv vahendusel iron gym reklaami ja tekkis kohe huvi antud toote vastu. Küsin, et kas keegi on seda ise kasutanud ? Väidavad, et on hea, aga kas ka tegelikult toimib ?
Kindlasti ta toimib, selles mul pole kahtlust, aga ma tahaks just teada, kui hästi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. http://www.pipertrade.ee/pood/spordikaubad…ym-/cat_10.html antud toote ilmselt telliks siit ning valiks sellse Iron Gym Xtreme. Paistab selline kõige praktilisem üldse, kui midagi osta sealt.
mai 8, 2010 at 2:04 p.l. #200729Tannuu
MemberSelle abil saab sooritada teada ja tuntud harjutusi mis kõik töötavad ja kindlasti toimib. Ainuke küsimus on selles, et plaanid ainult sellega treenida siis muutud Johnny Bravoks, kuidas jalgu plaanid treenid?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 8, 2010 at 4:14 p.l. #200535sass01
MemberSelle abil saab sooritada teada ja tuntud harjutusi mis kõik töötavad ja kindlasti toimib. Ainuke küsimus on selles, et plaanid ainult sellega treenida siis muutud Johnny Bravoks, kuidas jalgu plaanid treenid?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jajah, paar korda n2dalas l6uga t6mmates muutud sa kindlasti Johnny bravoks,
ja “proteiini ka 2ra s66 muidu l2hed liiga p6kiks”
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Muidu ise ei oma Iron Gymi, aga tundub asjalik asi, endalgi plaanis suvel see muretseda,
kuna saalis pole v6imalik nii palju k2ija ja hea vormi hoida sellega
mai 8, 2010 at 4:21 p.l. #200369ants16
MemberJõudu kodanikud,Nägin tv vahendusel iron gym reklaami ja tekkis kohe huvi antud toote vastu. Küsin, et kas keegi on seda ise kasutanud ? Väidavad, et on hea, aga kas ka tegelikult toimib ?
Kindlasti ta toimib, selles mul pole kahtlust, aga ma tahaks just teada, kui hästi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. http://www.pipertrade.ee/pood/spordikaubad…ym-/cat_10.html antud toote ilmselt telliks siit ning valiks sellse Iron Gym Xtreme. Paistab selline kõige praktilisem üldse, kui midagi osta sealt.
Imelik küsimus sul. See pmst tavaline kang ju, sellega saad lõuga tõmmata aint ju. Kui su eesmärk on lõuga tõmmata, siis palun
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kõhtu ja kätekõverdusi saab ka maas teha.
mai 8, 2010 at 9:39 p.l. #199869priit999
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jalgu treenin jooksmisega
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 8, 2010 at 9:42 p.l. #199918Tannuu
MemberJajah, paar korda n2dalas l6uga t6mmates muutud sa kindlasti Johnny bravoks,ja “proteiini ka 2ra s66 muidu l2hed liiga p6kiks”
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Muidu ise ei oma Iron Gymi, aga tundub asjalik asi, endalgi plaanis suvel see muretseda,
kuna saalis pole v6imalik nii palju k2ija ja hea vormi hoida sellega
Kui igapäev korralikut lõuga tõmmata ja sellel kätekõverdusi teha siis läheb lõpuks ülakeha proportsioonist välja kui jalad koormust ei saa. Ei hoiatanud teda selle eest, et ta liiga lihaseliseks muutub kui aru ei saanud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 8, 2010 at 9:48 p.l. #199766matjusm
MemberJalgu treenin jooksmisega
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas see on mingi nali või? Sama hästi võiksid öelda et sa treenid käsi köögis sibulaid tükeldades.
mai 9, 2010 at 4:22 e.l. #198793inside14
MemberKas see on mingi nali või? Sama hästi võiksid öelda et sa treenid käsi köögis sibulaid tükeldades.See oli natuke karmilt öeldud, u nagu jooks ei teeniks üldse. Pluss jooksmise võimalusi on erinevaid.
mai 9, 2010 at 8:20 e.l. #197250matjusm
MemberSee oli natuke karmilt öeldud, u nagu jooks ei teeniks üldse. Pluss jooksmise võimalusi on erinevaid.Jooksmine ikka ei ole päris sama mis kükkimine. Veidi ta muidugi treenib kuid millegi pärast inimesed otsivad nii tihti ettekäändeid miks jalgu mitte treenida ning jooksmine on üks enim kasutatavaid.
mai 9, 2010 at 9:37 e.l. #198410Nesatur
MemberNo kõigile ei ole vb olulised suured jalad ja hea hüppevõime vms.
mai 9, 2010 at 9:52 e.l. #198526gmaster
Memberextreme näeb eriti ebamugav välja.
mai 9, 2010 at 1:36 p.l. #198010priit999
MemberKas see on mingi nali või? Sama hästi võiksid öelda et sa treenid käsi köögis sibulaid tükeldades.Ei muidgui sa võid käte osavust ja kiirust harjutada, kui tükeldad kiirelt sibulat
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Jooksmine on väga tõhus jalalihaste arendamiseks. Üldse, eemärk pole saada tõesti mingiks johnny bravoks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, aga lihtsalt tahan keha vormis hoida ja miks mitte treenida jalgu joostes ning ülakeha selle iron gym-iga. Ma vaatan, et sellel foorumil selline hea maik küljes, et mida kõikke inimesed ei küsi või ei räägi, agalti on mingi võll, kes tuleb ja sõidab su teksist üle nagu teerull. Whats the point ? Räägi midagi mõistliku vähemalt või paku häid alternatiive, kui sa nii osav oled. Mõtlen, et on vaja tulla ja lihtsalt kirjutada selline 0% infoga lause, et ” Kas see on mingi nali w ? “, nooo ma ei või lihtsalt
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.mai 9, 2010 at 3:19 p.l. #197892Acqua
MemberKas see on mingi nali või? Sama hästi võiksid öelda et sa treenid käsi köögis sibulaid tükeldades.Tra, kuidas see Johnny Bravo jutt ajudele käib. Ma pole praktiliselt kunagi jõusaalis jalgu treeninud, aga tänu kunagi tehtud kergejõustikule, praegu tehtavale jooksule ja talvel suusatamisele on mu jalad kenasti proportsioonis. Hakkasingi saalis käima, et ülakeha kaasa aidata. Kui ma hakkaks praegu kükke tegema, oleks mul all sellised pakud, et raske oleks pükse leida, aga see oleks lihtsalt kole minu arvates, kui jalad meetrised on.
Nii et imege välja, kes seda “bravo” juttu ilmselgeks tõeks peavad. Muidugi kõik pole sama geneetikaga jms, faktoreid on sadu, aga on ka minu tüüpi vendi päris mõnedki, kellele see Jonny Bravo jutt lihtsalt pinda käib.
Sry
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .mai 9, 2010 at 5:52 p.l. #196362cvtec
MemberNägin sellist asja Järve keskuses Spantal spordis. Mäletan ,et hinnaks oli natuke üle 500.- Aga ei mäleta ,kas ta oli nüüd see extreem või tavaline (uksest sisse ja kohe vasakul ukse kõrval).
mai 10, 2010 at 6:04 e.l. #193132kunnar
MemberTra, kuidas see Johnny Bravo jutt ajudele käib. Ma pole praktiliselt kunagi jõusaalis jalgu treeninud, aga tänu kunagi tehtud kergejõustikule, praegu tehtavale jooksule ja talvel suusatamisele on mu jalad kenasti proportsioonis. Hakkasingi saalis käima, et ülakeha kaasa aidata. Kui ma hakkaks praegu kükke tegema, oleks mul all sellised pakud, et raske oleks pükse leida, aga see oleks lihtsalt kole minu arvates, kui jalad meetrised on.Ei ole usutav et sa jooksu ja suusatamisega tugevad jalad oled saanud. Räägi seda oma kassile ta ehk usub
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ülakehale teed jõutrenni aga jalgu treenid ainult vastupidavuse jaoks, mis sest nii välja tuleb pika peale?
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.