aga kelle valiksid tsempionite tsempioniks. kas arnold, dorian, ronnie või lee haney. välismaistes foorumitest olen lugenud et näit ronnie vs. dorian paneks dorian kindlalt ära sest tema supervorm on rohkem super kui ronnie oma. aga maitea mulle ei istu doriani biitsepsid. mõne pildi pääl tal nagu polekski neid.
ronnie on hea. aga tema kõht läheb küll aina jubedamaks. kui tal selg ees siis parim. nii kui ringi pöörab on deam. mulle meeldis ronni mingi aastal 2000 või sinnakanti. siis ta polnd veel nii suur. oli selline mobiilne ja flexible. kuigi ega tal vist praegugi painduvusega probleeme pole. ta teeb vist isegi spakaati. või oli see flex wheeler or something.
Makus Rühl on päris kehv monster, aint triits võiks jämedam olla. Dorian on ka hull kapp kui biitsepsid mängust välja jätta. Pakun et Jay Cutler hakkab varsti esikohti noppima.
jay cutlerit pakkus ühes intervjuus tulevikutegijaks ka vanameister mike katz. ta lisas veel et tema arvates näeb cutler lõdvalt isegi parem välja kui mingit poosi punnitades. iseenest päris huvitav.