treening!
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » treening!
- This topic has 13 replies, 4 voices, and was last updated 16 years, 1 month tagasi by
Vilps.
-
AutorPostitused
-
veebruar 7, 2010 at 9:43 p.l. #21492
matjusha
Membertere olen 14 aastane saan 15 kohe ja käin 3 korda nädalas trennis kergejõustikus ja siis jõusaalis ka natuke.ma vaatasin et e-poest saab osta igasugu asju mis annavad energiat ja nii ma tahaks teada mida mul oleks hea tellida et kui peaks suvi tulema et siis treening koormus langeb ja käiks jooksmas edasi. ma tahaks teada mis toote ma peaks tellima mis annaks mulle juurde rohkem energiat ja lihasmassi ka natuke. ja mille mõju ei lõppe peale toote kasutamist nt et lihased lähevad nõrgaks kui trenni peale ei tee mingi aeg.
oskab keegi midagi soovitada?
veebruar 7, 2010 at 9:47 p.l. #254925Paul.K.
MemberMees söö ja maga korralikult,sealt tulebki vajalik energia.Kui jõusaali hunt pole pikemat aega olnud pole vaja mingit massilisajat vms.
veebruar 7, 2010 at 9:53 p.l. #254926matjusha
MemberMees söö ja maga korralikult,sealt tulebki vajalik energia.Kui jõusaali hunt pole pikemat aega olnud pole vaja mingit massilisajat vms.no jõusaali hunt ma täitsa pole aga trennis tavaliselt kangi saab tõsta ikka vms.
no seda ma tean et söömine ja magamine kõige tähtsamad.
veebruar 7, 2010 at 9:54 p.l. #254927Vilps
MemberToidulisandid pole imevahendid. Kui sa käid jooksmas ning võtad näiteks mingit proteiinipulbrit peale trenni, siis see aita sul kasvada. Kui on eesmärgiks lihast juurde saada, siis selleks tuleb korralikult trenni teha, st. jõutrenni mitte jooksmist. Kui treeningkoormused pole ülemäära suured, mis sul ka pole, siis tõesti sa ei vaja midagi, mis taastumist kiirendaks.
veebruar 7, 2010 at 9:56 p.l. #254928emmimees
MemberKui käid niisama vahest jõusaalis, ei vaja sa mingeid lisandeid, söö tavatoitu. Kui treeningud muutuvad sagedasemaks ja raskemaks ja huvi suurem, siis kunagi võid midagi juurde veel võtta, sa nii noor ka praegu, arened tavatoidu peal ka jõudsalt.
veebruar 7, 2010 at 9:56 p.l. #254929Paul.K.
Memberjust nii,hektel saad kõik vajalikud toitained tavatoidust kätte.
veebruar 7, 2010 at 9:57 p.l. #254930matjusha
MemberToidulisandid pole imevahendid. Kui sa käid jooksmas ning võtad näiteks mingit proteiinipulbrit peale trenni, siis see aita sul kasvada. Kui on eesmärgiks lihast juurde saada, siis selleks tuleb korralikult trenni teha, st. jõutrenni mitte jooksmist. Kui treeningkoormused pole ülemäära suured, mis sul ka pole, siis tõesti sa ei vaja midagi, mis taastumist kiirendaks.ma olen mõelnud et võiks treening koormusi tõsta et hakkaks trennis käima 5 korda nädalas mitte 3 kolm on kohe aru saada et liiga väike.
veebruar 7, 2010 at 9:57 p.l. #254931Paul.K.
Memberma olen mõelnud et võiks treening koormusi tõsta et hakkaks trennis käima 5 korda nädalas mitte 3 kolm on kohe aru saada et liiga väike.Siis muretse endale korralik treeningkava ,et sa umbropsu ei rapsiks ja endale viga ei teeks.
veebruar 7, 2010 at 9:58 p.l. #254935matjusha
MemberKui käid niisama vahest jõusaalis, ei vaja sa mingeid lisandeid, söö tavatoitu. Kui treeningud muutuvad sagedasemaks ja raskemaks ja huvi suurem, siis kunagi võid midagi juurde veel võtta, sa nii noor ka praegu, arened tavatoidu peal ka jõudsalt.no jah selle peale ma pole eriti mõelnudki.
eks ma arvan et jään tavatoidu peale mõneks aastaks veel
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 7, 2010 at 10:00 p.l. #254936matjusha
MemberSiis muretse endale korralik treeningkava ,et sa umbropsu ei rapsiks ja endale viga ei teeks.kust ma saaks endale hea treeningkava?
veebruar 7, 2010 at 10:02 p.l. #254937emmimees
MemberKasvõi siitsamast portaalist.
veebruar 7, 2010 at 10:02 p.l. #254938Paul.K.
Memberkust ma saaks endale hea treeningkava?Kasvõi siit samast fitnessi lehe pealt,otsi ja leiad.(algajate kava )
veebruar 7, 2010 at 10:03 p.l. #254939matjusha
MemberKasvõi siitsamast portaalist.aga saaksid anda lehe ma ise ei leia ma arvan
veebruar 7, 2010 at 10:07 p.l. #254940Vilps
Memberaga saaksid anda lehe ma ise ei leia ma arvan -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.