Arnold Schwarzenegger’i jõunäitajad…
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Uudiste ja artiklite järelkaja » Arnold Schwarzenegger’i jõunäitajad…
- This topic has 13 replies, 9 voices, and was last updated 15 years, 7 months tagasi by
mirkko1.
-
AutorPostitused
-
juuni 14, 2010 at 6:10 p.l. #21477
inside14
MemberOlete te kunagi huvi tundnud, et millised olid Arnold´i jõunäitajad tema hiilgeaegadel. Mina olen küll sellele mõelnud ja sellest huvitunud. Palju on nähtud vägevaid pilte ja treeningvideosid, kuid keegi ei ole kunagi rääkinud jõunäitajatest. Lõpuks, pärast mõningast netis tuuslamist õnnestus mul asjale peaaegu, et jälile jõuda. Aga asugem asja kallale. Klassikalise tõstmise võistlus 1963. aasta.Intervjuus Peter McGough´ile (M&F, Juuli 1997, lk. 60) räägib Arnold võistlemisest 1963. a. Graz´i õllesaalis. See oli ilmselt Arnold´i esimene võistlus. Ta?
juuni 14, 2010 at 6:11 p.l. #268438inside14
MemberKeegi teab öelda, et kas tol ajal jõutõstmis võistlustel olid ka mingid erilised lisavarustused või on tema tulemused nö. puhtalt, ilma erilise varustuseta?
juuni 14, 2010 at 6:17 p.l. #268439shreku
MemberKeegi teab öelda, et kas tol ajal jõutõstmis võistlustel olid ka mingid erilised lisavarustused või on tema tulemused nö. puhtalt, ilma erilise varustuseta?Varustust peale algsete sidemete ja randmekateta väga polnud. Tõsterihm põhiline vahend. Samas dopingut aeti sisse jällegi kahe suu poolega:d
juuni 15, 2010 at 5:58 e.l. #268477tonn999
MemberTõmme ja surumine olid suht head, kükk oli natuke nadim… aga eks siis oli tunduvalt suurem rõhk ülakehal kui alakehal …
juuni 15, 2010 at 7:24 e.l. #268486Alexander Andrusenko
ModeratorTõmme ja surumine olid suht head, kükk oli natuke nadim… aga eks siis oli tunduvalt suurem rõhk ülakehal kui alakehal …Nojah, seda oli tema jalgadest näha ka.
juuni 15, 2010 at 3:10 p.l. #268515inside14
MemberAga siiski kulturisti kohta super tulemused. Põhialana siiski oli kulturism mitte jõutõstmine.
juuni 15, 2010 at 5:56 p.l. #268526Bonsuna
MemberNojah, seda oli tema jalgadest näha ka.Ei tea mis ta jalgadel siis oli? Parimatel päevadel olid need ikka vägagi head. Paremad olid ehk siis vaid Tom Platzil aga parem lihasgrupp kulturismis ei maksa s…gi. Üldine pilt on tähtis ja Arnoldi nn pakett oli super! Mehed kes kulturismist midagi ei jaga võik rääkida sel teemadel vaid mida nad valdavad eks.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 15, 2010 at 6:14 p.l. #268527Angelo
MemberMees on ja jääb legendix.
juuni 15, 2010 at 6:28 p.l. #268529Alexander Andrusenko
ModeratorEi tea mis ta jalgadel siis oli? Parimatel päevadel olid need ikka vägagi head. Paremad olid ehk siis vaid Tom Platzil aga parem lihasgrupp kulturismis ei maksa s…gi. Üldine pilt on tähtis ja Arnoldi nn pakett oli super! Mehed kes kulturismist midagi ei jaga võik rääkida sel teemadel vaid mida nad valdavad eks.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No jutt käib Arnoldi karjääri algusaegadest ikkagi – siis, kui ta veel jõutõstmisega ka tegeles. Nii palju, kui ma neid algusaja pilte näinud olen, siis olid ikka jalad võrreldes ülakehaga minu arust arengust maas.
juuni 16, 2010 at 9:24 e.l. #268546tonn999
MemberAlgusajal olid ta jalad suht nullid, seda on ta ise ka rääkinud, kuna siis oli Euroopas moes rohkem ülakeha pumpamine…
juuni 16, 2010 at 10:15 e.l. #268562Kristjan-Johannes Konsap
MemberTolle aja kohta olid tema jalad muidugi eeskujulikud, tänapäeva standardite järgi on need klassiku jalad kulturisti ülakeha küljes. Nii palju, kui jõutõstmisest tean, läheneb küki rekord tänapäeval pigem jõutõmbe omale, mitte surumisele.
juuni 16, 2010 at 11:12 e.l. #268566Alexander Andrusenko
ModeratorTolle aja kohta olid tema jalad muidugi eeskujulikud, tänapäeva standardite järgi on need klassiku jalad kulturisti ülakeha küljes. Nii palju, kui jõutõstmisest tean, läheneb küki rekord tänapäeval pigem jõutõmbe omale, mitte surumisele.Nojah. Ja varustusega küki puhul isegi vastupidi – tippudel on enamasti kükk suurem kui tõmme.
juuni 16, 2010 at 12:06 p.l. #268569Indrek Viska
Memberjuuni 16, 2010 at 5:55 p.l. #268586mirkko1
MemberKeegi teab öelda, et kas tol ajal jõutõstmis võistlustel olid ka mingid erilised lisavarustused või on tema tulemused nö. puhtalt, ilma erilise varustuseta?Jutt käib klassikalisest tõstmisest. Arnold tegeles ka klassikalise tõstmisega korralikult.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.