Jason Ferruggia Muscle Gaining Secrets
- This topic has 3 replies, 3 voices, and was last updated 16 years tagasi by
Flow.
-
AutorPostitused
-
veebruar 1, 2010 at 3:48 p.l. #21398
Flow
MemberOn keegi kuulnud sellest? Idee järgi ultimate mass gaining program. Pmst lugesin selle läbi ning nagu osaliselt täitsa huvitava vaatenurgaga värk, et sellel kutil on endal eluaeg olnud raskusi kaalus juurde võtmisega ning pärast 20 aasta pikkust uurimustööd nii raamatukogudes kui jõusaalides on ta nagu selle kaalus juurde võtmise saladuse “ära lahendanud.” Vähemalt väidetavalt. Lükkab mitmeid “üldiselt tuntuid” väiteid ümber nagu näiteks lihasgruppide laiali jagamine erinevateks päevadeks ning üle tunni aja pikkused treeningud. Enda raamatus ütleb ta, et kui ta enda jõusaalis inimesi selle Maximum Mass kava järgi treenib, ei luba ta kunagi neil üle 45 min treenida. Sellest ka mu küsimus, et ma toon siia näite tema teise faasi treeningkavast. Ning ma ei saa aru, kas siis tõesti pole oluline, et teed ühel päeval rinda, teisel päeval triitsa ja kolmandal jalgu (mida iganes, you got the point).
(Soojendus ja venitused pole sisse arvestatud)
Teine faas (kestab kuu aega)
Esimene päev:
Jõutõmme – 5 seeriat 5-8 kordust
Käsikute surumine
(nii oli fitness.ee harjutustepangas kirjas) – 5 seeriat 5-8 kordust
Tõmbed käsikuga ettekallutatult – 5 seeriat 5-8 kordust
Teine päev:
Kükk (kang turjal) – 5 seeriat 5-8 kordust
Käsikute surumine – 5 seeriat 5-8 kordust
Lõuatõmbed – 5 seeriat 5-8 kordust
Esimeses faasis oli üldse iga päev samad harjutused: kükk, rinnalt surumine ja jõutõmme. Et ma ei tea, samas nagu tuntud vend jne. kommenteeriga vabameelselt.
(PS! ärge mingeid süüdistusi minu pihta loopige, sest see pole minu kava)veebruar 1, 2010 at 3:54 p.l. #253214Jarmo Oberst
MemberSoovitan veel lugeda sellist artikklit: Kuidas jõutõstjad suureks saavad
veebruar 1, 2010 at 3:56 p.l. #253215Samakamees
MemberSee kava pole kindlati mõeldud läbi aasta kasutamiseks, vaid tsüklite kaupa. Korralik kava mõnda aega tegemiseks
veebruar 1, 2010 at 4:05 p.l. #253219Flow
MemberSee kava pole kindlati mõeldud läbi aasta kasutamiseks, vaid tsüklite kaupa. Korralik kava mõnda aega tegemiseks
AutorPostitusedViewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)- You must be logged in to reply to this topic.