Keha trimmi ja kaalust alla!
- This topic has 13 replies, 5 voices, and was last updated 16 years tagasi by
Alexander Andrusenko.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 30, 2010 at 11:35 p.l. #21368
Shyness
MemberNiisiis, tere!
Olen värske kasutaja siin, lõpuks! Küll mõlgutasin mõtteid, kas liituda või mitte – pole varem eriline trenni inimene olnud, kuni sünnituseni. Aga asun siis asja juurde.
Enne rasedaks jäämist olin täitsa tavaline noor naine, figuuri üle viriseda ei saanud, kõik normis. Rasedusega võtsin juurde 16 kg. Sünnitus läks nihu ja tuli erakorraline keiser. 10 kg läks kohe maha ja ülejäänud 6 kg ka tegelikult maha saanud, kuid mure on seotud keisrilõike endaga. See tehti nii, et algul jäi püksikutesse peitu, mida aeg edasi (kõht tõmbas tagasi) seda rohkem kõrgemale see ronis. Nüüd, kus sünnituses möödas pea 10 kuud, on see üle püksivärvli. Arm armiks, sinna armi peale on kogunenud/jäänud rasvalott. Tundsin ja tunnen end siiamaani üsna nirult sellepärast ja randa naljalt enam ei lähe. Elan väikeses kohas, aga trennivõimalused olemas. Otsustasin trenni minna ja valisin selleks body-fit aeroobika. Nüüdseks käinud 4 kuud, keskmiselt 2 korda nädalas, heal juhul 3. Ikka jääb väheks, keha küll paremaks läinud, aga kõhukene ikka lötendab armi pealt. Otsustasin enda algatusel kodus trenažööril väntama hakata. Kuna ma suht võhik, ei oska öelda, mis sorti see on. Aga näide siit: http://www.anttila.ee/webapp/wcs/stores/se…ategoryId=24153 Nüüdseks olen 2 nädalat igapäev 30 minutit vändanud ja pea 2 kg juba alla võtnud. Lisaks teen kõhulihaseid ja tuharat. Jalad täitsa lihastes ja käed ja väga tipp-topp, aga kõhulott ikka sama. Küll tagasi tõmbunud, aga mitte ei kao ära. Soovitati fat-burnereid tablettidena, aga ei tundunud hea pakkumine olevat. Ja hetkel ma sellises olukorras olengi.
Kuna siin tegijamad ja teadjamad kui mina, siis meeleldi ootaks häid soovitusi ja nõuandeid, mida ette võtta? Lisada trennikoormust? Minna jõusaali? Mõte jõusaalist mind muidugi ei vaimusta, häbelik olen ja pole kodukohas ühtki naist näind seal. Ja muidugi kuna pisikene mehehakatis sirgumas, siis alati ei leidu seda vaba aega, et just spordikeskusesse minna, koduseid variante ka on?
Ka mõte järgmine kuu toitumiskava tellida, siin kohal küsiks, et millise treeneri ma valima peaks?
Suured tänud teile!
jaanuar 31, 2010 at 5:58 e.l. #252975Arx07
MemberSoovitaks seda kodust “väntamist” teha kauem(45-60 minutit), sest peale 30 minutit rasvapõletus hakkab just korralikult alles pihta.
Ning treenerid siin on kindlasti kõik pädevad, et erilist vahet vaevalt on, keda valid
jaanuar 31, 2010 at 8:34 e.l. #252980-Egert
MemberKuidas on siiani toitumine olnud?
jaanuar 31, 2010 at 9:02 e.l. #252985Shyness
MemberNoh, toitumine tegelikult ikka täitsa paigast ära.
Olen ka üks nendest õgijatest, kes peab koguaeg näksima. Oma kommid ja maiustused olen asendanud kamapallidega. Päevas noh, 1 soe toidukord äkki? Põhiliselt teen praekartulit, muna ja tomatisalatit.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Enamjaolt olen jooma hakanud vett mahlade asemel. Isiklikel põhjustel seda isukest napib…45-60 minutit trenažööril, kas järjest või võin teha nt 15, 15 ja 15 minutit?
jaanuar 31, 2010 at 9:03 e.l. #252986Shyness
MemberLisan seda ka, et kui satun hommikusööki sööma (üldiselt ei harrasta seda) siis peamiselt täisterapudrud ja tass kohvi.
jaanuar 31, 2010 at 9:08 e.l. #252988-Egert
MemberTee järjest 45-60min. Seepärast sul see rasvalott ära ei kaogi, sest sööd liiga vähe. Hommikusööki söö KINDLASTI. Toitumiskava tuleb kindlasti väga kasuks.
jaanuar 31, 2010 at 9:11 e.l. #252990Arx07
MemberLisan seda ka, et kui satun hommikusööki sööma (üldiselt ei harrasta seda) siis peamiselt täisterapudrud ja tass kohvi.Hommikusöök just kõige tähtsam, no tegelikult on kõik eined tähtsad. Sööma pead vähemalt iga 5 tunni tagant(parem kui tihedaminigi, aga mõõdukalt).
Rasvapõletuse suhtes väntamine kõige kasulikum kui hommikul ärkad üles, libistad tass kohvi sisse ja siis väntad tunnikese ning peale seda üks korralik hommikusöök.
jaanuar 31, 2010 at 9:13 e.l. #252991Shyness
MemberPean sööma rohkem?
Ühest küljest rõõm kuulda seda, teisalt naise peas kohe mõte, et, appi, ma ju võtan juurde! Ma tõeliselt võhik, kuidas see aitab rohkem rasvu põletada, kui rohkem söön? 
Ja krt, kohe 60 minutit vist liiga palju minu jaoks. Kui alustan nii, et nädal 45 minutit ja järgmine 60, kas nii on ok?
Ma tõesti tänan teid, vastajad!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 31, 2010 at 9:18 e.l. #252993Arx07
MemberPean sööma rohkem?
Ühest küljest rõõm kuulda seda, teisalt naise peas kohe mõte, et, appi, ma ju võtan juurde! Ma tõeliselt võhik, kuidas see aitab rohkem rasvu põletada, kui rohkem söön?
Ja krt, kohe 60 minutit vist liiga palju minu jaoks. Kui alustan nii, et nädal 45 minutit ja järgmine 60, kas nii on ok?
Ma tõesti tänan teid, vastajad!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei usu, et see 60 minti palju on kui Sa mõõduka tempoga väntad, Sa ilsmelt siiani äkki natuke liiga rajult teinud kui tunned, et ei mängi välja…?
Samas kui tõesti ei jõua siis jah mõistlik neid minuteid järjest tõstma hakata kuni jõuad…
http://www.struktuur.net/kcal.php sealt saad enda päevase energia vajaduse. Toidu pakkidel jne kirjas palju miski sisaldab, millel ei ole saad ka siit kaloriarvutist vaadata – natuke paberimajandust, aga saad asja endale selgemaks ja kontrolli alla.
Kui liiga vähe süüa siis hakkab organism spets rasva koguma, et üle elada “raske aeg”
jaanuar 31, 2010 at 9:35 e.l. #253003Shyness
MemberVõtan selle lehe niipea käsile, kui poja lõunauinakut tegema hakkab.
Tempoga sellised lood, et muusika saatel väntan ja kui rajum lugu, siis läheb tempo ka kiiremaks!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Siiamaani võtsin endale eesmärgiks kcal järgi, et vähemalt 30 minutiga 200 kcal, põletan muidugi rohkem, aga et oleks just mingi piir, mida ületada. Muidugi ma ei tea, kui õigesti mu “masin” neid loeb.
jaanuar 31, 2010 at 9:49 e.l. #253008-Egert
MemberÄra väga kiireks tempot siiski lase. Mingi aja tagant võid natuke aega veidi kiiremini vändata, et keha ühe tempoga ära ei harjuks. Organismid on erinevad, ei saa masinal näidatud põletatud kcal üheselt võtta.
jaanuar 31, 2010 at 9:53 e.l. #253009Shyness
MemberTäiesti nõus, aga mul mingi eesmärk peab olema ja see kcal/aja järgi tundus mulle kõige parem. 30 minutiga vähemalt 200 kcl ja siiamaani selle masina nrite järgi suutnud seda täita. Võib öelda, et see nagu kerge motivatsioon ka.
jaanuar 31, 2010 at 10:36 e.l. #253014Okk
MemberTäiesti nõus, aga mul mingi eesmärk peab olema ja see kcal/aja järgi tundus mulle kõige parem. 30 minutiga vähemalt 200 kcl ja siiamaani selle masina nrite järgi suutnud seda täita. Võib öelda, et see nagu kerge motivatsioon ka.
jaanuar 31, 2010 at 4:09 p.l. #253060Alexander Andrusenko
ModeratorNoh, toitumine tegelikult ikka täitsa paigast ära.
AutorPostitusedViewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)- You must be logged in to reply to this topic.