Rahurikkumine
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Rahurikkumine
- This topic has 7 replies, 6 voices, and was last updated 16 years tagasi by
ants16.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 27, 2010 at 8:14 p.l. #21340
ants16
MemberLugesin kunagi ühte artiklit, kus räägiti ühest käte treeningmeetodist, mis andis mulle päris häid tulemusi.
Nüüd mõtlesin ise midagi taolist välja ja küsiks teie nõu.
Kui olen ühte ja sama kava ~2kuud teinud ja plaan kava vahetada, siis mõtlesin, et enne kui kava vahetan teen 1 nädala natuke teistsuguse.
1 päev rind, 2 päev selg, 3 päev käed, 4 päev jalad
Korduste ja seeriate suhe oleks siis selline ntks:
1×14
1×13
1×10
1×9
1×8
1×6
1×4
1×6
1×8
1×9
1×10
1×12
1×13
1×14
Seda siis korda mööda, lamades hantlitega surumist ja hantlite lennutamist – rinnapäev
Ploki tõmbed seljataha, ploki tõmbed rinna peale – seljapäev
scottipingil ja prantsuse surumist – käte päev
jalapress ja reielihase masinal – jalapäev
Kas sellel asjal on üldse mõtet? Plaan on lihtsalt korra lihased korralikult läbi pumbata.
jaanuar 27, 2010 at 10:58 p.l. #252440Bulletproof
Membersaan ma õigesti aru, et plaanid kaks jalapäeva järjest teha?
jaanuar 28, 2010 at 7:15 e.l. #252447Cardoo
Membersaan ma õigesti aru, et plaanid kaks jalapäeva järjest teha?hm, ma saan ka just nagunii aru ,et kaks jalapäeva, !
jaanuar 28, 2010 at 10:44 e.l. #252468Lightheaded
MemberKolmas päev on pigem kätepäev.
jaanuar 28, 2010 at 11:35 e.l. #252476ants16
MemberSee oli typo jah.
jaanuar 28, 2010 at 3:36 p.l. #252525Erkko
MemberJäin mõtlema, et kus trapets ja õlad siis jäävad. Aga samas, kui ainult ühe nädala seda teed, siis pole ehk hullu.
jaanuar 28, 2010 at 4:44 p.l. #252543asdfghjkl
MemberMulle ei tundu õige see, kui kavas kõiki lihaseid võrdselt treenitakse. Sest selle tulemuseks on enamasti see, et mingid lihased arenevad ette. Näiteks trapetsi ülaosa. See lihas areneb väga kiirelt enamike puhul, seega, et tagada lihaste võrdset arengut, pole õige trapetsit treenida samaväärses koguses kui teisi lihaseid. Teiste lihastega võib sarnane keiss olla. subjektiivselt isikul võib subjektiivselt talle omased lihased paremini ja halvemini treeningule alluda. Seega tegelikult polegi see hea, kui võrdselt kõiki lihaseid treenida. Kuidas teile tundub see mõte?
jaanuar 28, 2010 at 6:08 p.l. #252558ants16
MemberMulle ei tundu õige see, kui kavas kõiki lihaseid võrdselt treenitakse. Sest selle tulemuseks on enamasti see, et mingid lihased arenevad ette. Näiteks trapetsi ülaosa. See lihas areneb väga kiirelt enamike puhul, seega, et tagada lihaste võrdset arengut, pole õige trapetsit treenida samaväärses koguses kui teisi lihaseid. Teiste lihastega võib sarnane keiss olla. subjektiivselt isikul võib subjektiivselt talle omased lihased paremini ja halvemini treeningule alluda. Seega tegelikult polegi see hea, kui võrdselt kõiki lihaseid treenida. Kuidas teile tundub see mõte?Pean nõustma selle osas, endale trapets kõige paremini arenenud ja pole seda pmst üldse teinud.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.