Skip to main content

Glükoos

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Glükoos

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Autor
    Postitused
    renar
    Member

Selline küsimus, et plaanis on osta viinamarja suhkurt. Tarbima kavatsen hakata seda ilma muude aineteta. Kui palju oleks sobiv kogus seda päävas tarbida. Jõusaalis käin 3 korda nädalas. Kaalun 63kg. pikkus 173cm. Kas tuleks võtta erinevalt nendel päeval, mil ma jõusaalis ei käi. Soovitud tulemus oleks natuke massi juurde lisada.

Ott Kiivikas
    Member

Põhiline aeg kunas organism vajab süsivesikuid on enne või peale trenni, puhkepäeval võiksid olla natuke teistsugused süsivesikud (pruun riis, täistera leib jne.), siit ka see, et viinamarja suhkrut kasuta trennipäevadel, puhkepäevadel võid shake segada näiteks piimaga.

renar
    Member

aitäh vastuse eest hr. Kiivikas. Aga äkki oskab keegi öelda, et palju oleks optimaalne trenni pääval võtta glükoosi.Kui jagada päävane annus kaheks, et võtta enne trenni ja peale trenni?

greenhorn
    Member

Tõstan vana teema uuesti üles, ühele küsimusele on vastus jäänud saamata…

huvitab koguse/kehakaalu suhe?

Kuup
    Member

Minuarust oli nii et valgu/süsivesikute suhe 1:2 ehk siis süsivesikuid 2x rohkem.

Peaks lisaks mainima, et viinamarjasuhtur sobib imehästi näiteks hommikuse pudru sisse. Tavalist suhkrut mul endal kodus polegi, lisaks viinamarja omale on veel kasutusel mesi.

kuksel
    Member

Mulle on nagu meelde jäänud, et pärast trenni tuleb võtta lihtsüsivesikuid 0,7 g 1kg kehamassi kohta. Ma ise kühveldan pärast trenni sisse umbes 40-50g ja käib kah, egas see nii täpne kah pea olema. Sellega seoses üks küsimus kah. Ott Kiivikas äkki oskab vastata. Kui ma teen 75 min madala pulsiga aeroobset (pulss 125-130), kas siis on kah pärast trenni süsivesikuid vaja. Mina pole võtnud, sest nii madala koormusega ju teoreetiliselt lihas veel põlema ei hakka või kuidas? Tänud ette juba.

Mina pole kah peale aeroobset ekstra sv lisaks võtnud. Söön valku ja pärast toiduga nagunii tuleb sv kah. Enne võtsin küll, aga vahet praegu veel nagu ei märka.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.