Skip to main content

kreatiini kasutamine

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » kreatiini kasutamine

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Autor
    Postitused
    rexton
    Member

kui vanalt oleks soovitav kreatiini tarbima hakata( igaüks räägib eri juttu, ei tea keda uskuda) Loodan teie teadjamate abile

Tänud ette

Marek Kalmus
    Member

Tähtis pole niivõrd vanus kui see, kui kaua oled treeninud. Paar aastat võiksid vähemalt ilma hakkama saada. Samas pole see mingi reegel. Esmalt´, kas su toitumine on paigas? Kui seda ei ole siis ei ole kasu ka kreatiinist.

duke
    Member

Tahaks teada, kui palju kreatiini peaksin päevas sööma, kui eesmärk ei ole massi juurde saada, vaid kiiresti taastuda ja lihast kasvatada? Mu mass on 80kg( äkki aitab see info mu küsimusele vastata).

Marek Kalmus
    Member

5-est grammist peale trenni koksi sisse piisab.

wilson
    Member

tahaks teada kas siis on mõtet kreatiini kasutada kui teen jõutõstmis trenni?kas on siis sellel mõtet või mitte?sõpradest räägivad et on ikka mõtet aga ma ei tea`?ette tänades

Marek Kalmus
    Member

Loomulikult, et on. Uuri natuke kas või siitsamast amazonist kreatiini kohta, peaks olema piisavalt infot. Pane otsingusse.

wilson
    Member

aga ma pole just eriti pikalt trenni teinud alles alustasin.kaalun 86kg ja surun lamades 95kg.kas see natuke vähe ei ole we?

drug1
    Member

alguses tuleb progress kiiresti,ära kaota lootust wilson

drug1
    Member

marek-minu teada pole kreatiini tarbimine koos kofeiini sisaldavate jookidega eriti mõistlik!

Marek Kalmus
    Member

Uuemad uuringud kinnitavad, et kohv ei vähenda kreatiini mõju-toimet.

wilson
    Member

ei no kavatsen ikka kreatiini ära osta.ja siis koguaeg trenni tegema hakata.vaja ju jõudu kah teha

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.