100g oliiviõli annab kuskil 900kcal ja on suhteliselt kasulik rasv
mõtlesin juua seda umbes nii 50-100g iga päev puhtalt
jagaks selle kaheks või kolmeks korraks päeva jooksul, 30-50g kaupa siis
eesmärk oleks siis kaloraaži tõstmine ja see peaks vist kehal vähem põhjust rasvasid ka hoida ja kui kaal tõuseb siis ehk tuleb rasva arvelt ka vähem juurde?
Sa ei pea ju seda jooma, võid ka väga ohtralt sööki tehes kasutada lihtsalt.
Mingi perioodi olen rasvasid suurendanud küll just oliivi, linaseemne ja kalaõli arvelt. Enesetunne ja pilt vist paranes ka, aga jälgisin ka muud toitumist.
Linaseemneõli minu teada midagi sellist ei anna, mida kalaõli ei annaks, ja kalaõli annab palju muud ka. Ja igal juhul on linaseemneõli parem linaseemnete kujul süüa.
Noh, kui sulle oliiviõli võigas maitse sobib, siis võid ju puhtalt rahulikult juua! ” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Muidugi pähkliõli on vähe neutraalsema maitsega, sisaldab omega-3 rasvu ka kõvasti rohkem… Müüakse rimides & maksimarketites.
Noh, kui sulle oliiviõli võigas maitse sobib, siis võid ju puhtalt rahulikult juua! ” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Muidugi pähkliõli on vähe neutraalsema maitsega, sisaldab omega-3 rasvu ka kõvasti rohkem… Müüakse rimides & maksimarketites.
Oliiviõli maitsel pole häda midagi, mina joon seda küll hommikuti otse pudelist, ei hakka lusikatki määrima. Eks odavamad on vähe robustsema maitsega, kvaliteetsemad oliiviõlid on tunduvalt mõnusamad.