Šokolaad.
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Šokolaad.
- This topic has 7 replies, 7 voices, and was last updated 16 years tagasi by
Leraak.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 22, 2010 at 4:56 p.l. #21260
Anonüümne
GuestMa olen täiesti hulluks läinud šokolaadi söömisega ning just enne trenni on jube suur šokolaadi isu.Kahjuks ei lähe mu süda šokolaadist pahaks…Seega võin vabalt ära süüa pool kilo šokolaadi.Mida võiks süüa šokolaadi asemel (ja mis oleks ka sama maitsev
jaanuar 22, 2010 at 5:10 p.l. #251509jaanuar 22, 2010 at 5:49 p.l. #251524Rookie21
MemberLoomulikult on olemas tervislikke toite mis maitsevad hästi ntx. kanafilee, muna, kohupiim jne. need ju väga maitsvad asjad. Aga šokolaadi eriti ei soovitaks süüa küll muidugi igat asja võib süüa aga mõistuse piires ning õigel ajal. Ise olin ka hull šokolaadi fänn enne kui hakkasin trenni tegema, trenni olen teinud 7 kuud ja ei mäletagi millal oleks viimati šokolaadi söönud. Järeldus, et kava mille järgi toitun on tervislik ning seal on piisavalt asju mis kustutavad magusaisu. Üks näide on kohupiim 200g 0.1 protsendist kohupiima rosinatega päevas+muud toidud võtab väga hästi magusaisu ära.
šokolaadi liigsöömine ei ole tervisele eriti hea soovitan sul küll šokolaadi kõvasti vähem sööma hakata, kui suudad pool kilo korraga ära süüa siis on vist tegemist probleemiga
jaanuar 22, 2010 at 7:14 p.l. #251550trennineiu
MemberKui rasvasemat toitu süüa (tervislikke rasvu siis), siis ka magusaisu ei piina enam.
jaanuar 22, 2010 at 7:24 p.l. #251553Acqua
MemberMinu arvates pole, kui kaaluga probleeme ei ole ja võistlusteks ei treeni, tumeda šokolaadi regulaarses söömises, muidugi normaalsetes kogustes ja korra-paar nädalas, midagi halba, vaid ainult head. Mina ennast toitumise alaseks mungaks igatahes ei pea ja see mulle paha ei tee.
jaanuar 22, 2010 at 8:13 p.l. #251566veikot
MemberMullegi meeldib šokolaad, aga kahjuks pean selle söömist piirama, kuna tekitab vistrikke näkku…
jaanuar 22, 2010 at 8:39 p.l. #251571Bulletproof
Memberšokolaadi söö peale trenni…mõõdukalt
jaanuar 22, 2010 at 9:09 p.l. #251574Leraak
MemberMa ei kujuta ettegi kui ma peaks pool kilo šokolaadi ära sööma
AutorPostitusedViewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)- You must be logged in to reply to this topic.