Lähemalt kaladest…
- This topic has 28 replies, 16 voices, and was last updated 15 years, 3 months tagasi by
ROtter.
-
AutorPostitused
-
juuni 27, 2010 at 10:58 e.l. #21257
vs
MemberVaieldamatu lemmik on muidugi lõhe, kuid seda ei jõua nii palju osta, kui tahaks ja Rimis soodukad üsna harvaks jäänud. Teistes kalades aga rasva vähem.
Millised kalad lõhele üldse kasulikkuse poolest konkurentsi pakkuda võiksid?
juuni 27, 2010 at 11:08 e.l. #269231timo116
MemberForell vast oleks järgmine. Samuti hea kala ning üsna rasvane.
juuni 27, 2010 at 11:14 e.l. #269232Alexander Andrusenko
ModeratorLatikas ja angerjas on ka mõnusalt rasvased.
juuni 27, 2010 at 11:50 e.l. #269236Aile
MemberLatikas ja angerjas on ka mõnusalt rasvased.Kas sinu käest värsket kala osta saab?
Kuidas te latikat luudest puhastate?
…angerjat näen ma tavaliselt ainult marineeritud või suitsutatud kujul…kilohinnaga üle 400.-
juuni 27, 2010 at 1:38 p.l. #269241Alexander Andrusenko
ModeratorKas sinu käest värsket kala osta saab?Kuidas te latikat luudest puhastate?
…angerjat näen ma tavaliselt ainult marineeritud või suitsutatud kujul…kilohinnaga üle 400.-
Kahjuks mitte. Ma ei püüa kala rohkem, kui mul söögiks vaja on. Ülejäänud lasen tagasi. Kala ei müü.
Latikat ma luudest ei puhastagi. Küpsetan tervikuna ahjus ja söön.
juuni 27, 2010 at 1:42 p.l. #269242vs
MemberJa suitsukala pole ilmselt üldse tervislik?
juuni 27, 2010 at 1:47 p.l. #269243Alexander Andrusenko
ModeratorJa suitsukala pole ilmselt üldse tervislik?Miks ta ei peaks tervislik olema?
juuni 27, 2010 at 1:49 p.l. #269244vs
MemberMiks ta ei peaks tervislik olema?Lihtsalt oletasin, sest on suitsutatud. Muidugi väga vahva, kui võib rahumeeli süüa ka suitsukala, sest kodujuustuga segades on see väääga hea…kui ainult keegi luud välja nopiks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 27, 2010 at 2:26 p.l. #269245soomusk
MemberVaieldamatu lemmik on muidugi lõhe, kuid seda ei jõua nii palju osta, kui tahaks ja Rimis soodukad üsna harvaks jäänud. Teistes kalades aga rasva vähem.Millised kalad lõhele üldse kasulikkuse poolest konkurentsi pakkuda võiksid?
juuni 27, 2010 at 3:23 p.l. #269250Carlsson
MemberKuna mul on kahjuks toidulisandite vastu allergia siis söön peale trenni 140g tuna konservi
100 sisaldab 18g valku
Siin üle lahe on see hästi odav
juuni 27, 2010 at 6:05 p.l. #269259MoloM
MemberVaieldamatu lemmik on muidugi lõhe, kuid seda ei jõua nii palju osta, kui tahaks ja Rimis soodukad üsna harvaks jäänud. Teistes kalades aga rasva vähem.Millised kalad lõhele üldse kasulikkuse poolest konkurentsi pakkuda võiksid?
skumbria ehk makrell, tuunikala, merluus, kaptenkala, hõbeheik, piksa, stauriid, lintsaba, kivikoha, jääkala, meriahven, meriluts, merihunt, latikas, lest, haug jt. Kaladele lisaks veel mitmed muud mereannid – vetikad, krabid, krevetid, kalmaarid, homaarid jm koorikloomalised.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 27, 2010 at 6:06 p.l. #269260Aile
MemberKahjuks mitte. Ma ei püüa kala rohkem, kui mul söögiks vaja on. Ülejäänud lasen tagasi. Kala ei müü.Latikat ma luudest ei puhastagi. Küpsetan tervikuna ahjus ja söön.
Peab endale ka meelde tuletama hakkama… Meil oli vanas majas suitsuahi 6uepeal…tavaliselt olid ahvenapoisid…kuid vahest ka latikas vms.
Suitsetamisel moodustub kartsinogeenseid yhendeid…
Kleebin.. Toxic hydrocarbons can be found in soot, especially in carbon soot, in cigarette smoke (chase smokers away so they can not infect you with cancer), car exhaust fumes, in smoked, roast and fried meat, and especially in grilled meat.
juuni 27, 2010 at 8:25 p.l. #269282vs
MemberSuitsetamisel moodustub kartsinogeenseid yhendeid…Kleebin.. Toxic hydrocarbons can be found in soot, especially in carbon soot, in cigarette smoke (chase smokers away so they can not infect you with cancer), car exhaust fumes, in smoked, roast and fried meat, and especially in grilled meat.
Seda olengi poole kõrvagakuskilt kuulnud ja sellest ka minu umbusk suitsukala tervislikkuse vastu tuli
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 27, 2010 at 8:26 p.l. #269283vs
Memberskumbria ehk makrell, tuunikala, merluus, kaptenkala, hõbeheik, piksa, stauriid, lintsaba, kivikoha, jääkala, meriahven, meriluts, merihunt, latikas, lest, haug jt. Kaladele lisaks veel mitmed muud mereannid – vetikad, krabid, krevetid, kalmaarid, homaarid jm koorikloomalised.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lühidalt siis: kõik kalad ?
juuni 27, 2010 at 9:24 p.l. #269287Kassisilm
MemberSeda olengi poole kõrvagakuskilt kuulnud ja sellest ka minu umbusk suitsukala tervislikkuse vastu tuli
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga mingit sitta (loe: ossikrõpse) sobib aga näost sisse ajada, aga suitsukala mitte..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Heeringat pole veel keegi maininud, on ju rasvane kala.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.