olen jõusaalis varsti aasta käinud kuid mul on tunne et see ei mõju mulle. mingil määral on mõjunud rinnalihasele ja käsivarrele aga kõht ja säärelihas ei taha eriti areneda jõu suunas. andke head nõu. toitumine on korras.
No ma ju täpselt ei tea, mis värk sul seal on, kuid tavaliselt hakatakse toidulisandeid tarbima siis, kui tekib jõusaali blokk. Kui sa oled nii kaua trenni teind ja arengut pole märgata (mis võib sulle ainult tunduda) siis ma soovitan toidulisandeid. Teine asi on muidugi see, et oled sa pannud tähele, et oled sa suurendanud oma raskusi?
toidulisandeid olen alles 2 nädalat kasutanud. raskuseid olen suurendanud küll: rinnal on juurde tulnud selle ajaga 10kg(teen trenni 55kg) ja teistele ka natukene. Ma eten praegult rinda 4X12
Asi võib olla ka sinu treening kavas! Rind peaks puhkama vahepeal vähemalt 3 päeva ja siis võid teda uuesti teha! Sama on ka teiste lihastega. Kui aga rõhk ongi jõu peal, siis tee 3-4 seerjat ja 6-8 kordust. Kui üle kaheks jõuad teha, pane raskust juurde!